Obiteljski Digitalac do 1000 kn

poruka: 31
|
čitano: 10.226
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Obiteljski Digitalac do 100 kn

Molivm vas preporuke za digitalac do 1000 kn

Hvala unaprjed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Obiteljski Digitalac do 100 kn

Isuse ti ga stvarno mrziš kad mu pentakx preporucas. Mozda Panasonic al pentax nikako.

sad me poslušaj i probaj negdje nać to....Canon Ixus80........imam taj i 85 nakon sonya,olympusa i nevračam se. Sve ostalo u tom rangu ti je cisti amaterizam osim Ixusa.

http://www.dpreview.com/reviews/read_opinions.asp?prodkey=canon_sd1100is

pročitaj si reviewe i prosječne ocijene korisnika,potom odi na pentax :D

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 10:51 (troublemaker).
16 godina
neaktivan

citat: Isuse ti ga stvarno mrziš kad mu pentakx preporucas.

a šta ti imaš protiv pentaxa? :D

i da, edit, još jedan citat - Sve ostalo u tom rangu ti je cisti amaterizam osim Ixusa.

LOL  LOL  LOL  LOL

kakav amaterizam? u kom smislu amaterizam?

za dobro jutro, da se nasmijem silno silno :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 13:27 (draenei).
16 godina

ja osobno imam pentax 3.5 godine i nista senije pokvarilo ili pogorsalo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
troublemaker kaže...

Isuse ti ga stvarno mrziš kad mu pentakx preporucas. Mozda Panasonic al pentax nikako.

sad me poslušaj i probaj negdje nać to....Canon Ixus80........imam taj i 85 nakon sonya,olympusa i nevračam se. Sve ostalo u tom rangu ti je cisti amaterizam osim Ixusa.

covjece, sto fali pentaxu?
Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
Moljac kaže...
troublemaker kaže...

covjece, sto fali pentaxu?
 ništa ne fali pentaxu, samo se je javio specijalac i vrsni poznavatelj foto-opreme koji uspoređuje firmu koja proizvodi kućanske aparate za mase s firmom koja proizvodi vrhunsku optiku i fotoaparate. (panasonic i pentax, jel) :D
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan

Za te novce su ti svi isti. Svi imaju nekvalitetnu leću i boje nisu prirodne. Ali prosječno oko to ne može primjetiti tako da dobivaš iste slike kao i na skupljim i jeftinijim aparatima. Ako ti je oko osjetljivo onda bih ti preporučio aparat oko 2000 kn. Mada mislim da ti to nije potrebno pa si kupi neki za 500-600 kn (samo je problem što ti jeftini nekad ne prihvaćaju jeftine minjonke nego samo one skupe). Ako hočeš nekakvu stabilnost probaj kupiti sa Litij ionskom baterijom jer traje i po mjesec dana. Osobno imam Panasonic Lumix DSC FX33 sa širokokutnom Leica lećom, koji ima prekrasne boje, oštrinu i ostalo. Ako ti to nije bitno moja preporuka je da uzmeš najjeftiniji sa Litij ionskom baterijom. A ako je onda moraš izdvojiti oko 2000 kn pa biraj. Moj izbor bi bio Panasonic Lumix DSC FX 35 (ima metalno kućište kao i moj) za 1900 kn, a možda i neki Sony, mada mislim da Leica proizvodi kvalitetnije leće.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mrtvi jazavci......pa taj pentax nema stabilizaciju slike uopće,a reviewi ga nisu takođe mazili i za tu cifru može nać tehnološki napredniji aparat...zaključak skoro svakog reviewa. Nisam mislio na Pentax opčenito nego na taj model.

“The Optio V20 is an attractively designed and well made ultra-compact camera, and the 5x zoom, large wide-view monitor screen and simple control interface make it versatile and pleasant to use, although it lacks a number of useful features, including effective image stabilisation. Image quality is generally good, although the limited low-light performance is a disadvantage.”

“While our lab tests turned up significant problems in the white balance system, the other results were acceptable if unexciting, and video performance was actually quite good. The lack of hardware image stabilization is a problem, especially when shooting with the zoom extended in low to medium lighting situations”

16 godina
neaktivan
ajde kaže...

Za te novce su ti svi isti. Svi imaju nekvalitetnu leću i boje nisu prirodne. Ali prosječno oko to ne može primjetiti tako da dobivaš iste slike kao i na skupljim i jeftinijim aparatima. Ako ti je oko osjetljivo onda bih ti preporučio aparat oko 2000 kn. Mada mislim da ti to nije potrebno pa si kupi neki za 500-600 kn (samo je problem što ti jeftini nekad ne prihvaćaju jeftine minjonke nego samo one skupe). Ako hočeš nekakvu stabilnost probaj kupiti sa Litij ionskom baterijom jer traje i po mjesec dana. Osobno imam Panasonic Lumix DSC FX33 sa širokokutnom Leica lećom, koji ima prekrasne boje, oštrinu i ostalo. Ako ti to nije bitno moja preporuka je da uzmeš najjeftiniji sa Litij ionskom baterijom. A ako je onda moraš izdvojiti oko 2000 kn pa biraj. Moj izbor bi bio Panasonic Lumix DSC FX 35 (ima metalno kućište kao i moj) za 1900 kn, a možda i neki Sony, mada mislim da Leica proizvodi kvalitetnije leće.

Šlušaj me,ne nasjedan na fore forumaša....Google is your friend,zapamti si to i baci se na pretragu. Ja sam ti dao savjet šta da pogledaš na netu.....kao što vidiš,jednostavnim klikom na search vidi se da taj pentax nema par poželjnih sitnica a košta više ;)

Sonya ni slučajno......ni pod razno hehehe
16 godina
neaktivan
mati kaže...

Molivm vas preporuke za digitalac do 1000 kn

Hvala unaprjed.

Moja preporuka za odličan digitalac!! Ja ga imam i prezadovoljan sam njime!!
Možda ti se svidi neki drugi model ali koji god odabereš kvalitetan je!!

Recimo ovaj C875 ima 8mpx 3x optički i 5x digitalni zoom, automatski odabir scena itd.
snima u rezoluciji 640x480 sa zvukom
Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 15:47 (Bellatrix).
17 godina
neaktivan
troublemaker kaže...
ajde kaže...

Šlušaj me,ne nasjedan na fore forumaša....Google is your friend,zapamti si to i baci se na pretragu. Ja sam ti dao savjet šta da pogledaš na netu.....kao što vidiš,jednostavnim klikom na search vidi se da taj pentax nema par poželjnih sitnica a košta više ;)

Sonya ni slučajno......ni pod razno hehehe
 Ja pentaxa nisam ni spomenuo. A rekao sam da mi je Lumix bolji od Sonya mada mi se i Sony sviđa. Lumix ima sve što si naveo ali je dosta skuplji od 1000 kn. Ne znam zašto si mene citirao.
16 godina
neaktivan
troublemaker kaže...

Mrtvi jazavci......pa taj pentax nema stabilizaciju slike uopće,a reviewi ga nisu takođe mazili i za tu cifru može nać tehnološki napredniji aparat...zaključak skoro svakog reviewa. Nisam mislio na Pentax opčenito nego na taj model.

dakle, onda to TAKO kažeš a ne (opet citiram)

Isuse ti ga stvarno mrziš kad mu pentakx preporucas. Mozda Panasonic al pentax nikako. (...)  pročitaj si reviewe i prosječne ocijene korisnika,potom odi na pentax :D

mogao si reći "kad mu pentax optio v20 preporučaš"(!!) i dodati iz kojeg razloga smatraš da on nevalja (kao što si sad lijepo naveo) al ispalo je da kažeš o pentaxu općenito!
i sad se čudiš zbog pitanja i komentara a jednostavno si se krivo izrazio! svašta.

16 godina
neaktivan

najbolji ti je canon ixus 80 do 1000 kn. pogledaj na nabava.net gdje je najjeftiniji. ja sam kupovao pred 2 tjedna i pročitao sam sve moguće usporedbe i ovaj je bolji čak i dosta skupljih modela. nisam se razočarao, odličan je.

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 16:06 (Maus).
17 godina

Da preporučim ono što i sam imam: Canon PowerShot 590IS.

Fotografije sa lepim bojama, dobro izoštrene i dobro osvetljene zahvaljujući Digic III čipu koji se nalazi i u mnogim znatno skupljim Canonovim modelima, stabilizacija slike, pregršt opcija, i modova, mogućnost vrlo finog podešavanja kontrole, od potpuno automatskog do potpuno manuelnog režima sa više međukoraka, iznenađujuće jak blic kada se stavi na maksimum, dugo trajanje baterije... Jedino po čemu zaostaje za konkurencijom je filmski mod pošto video snima sa 20fps, mada u praksi nisam kod reprodukcije snimaka primetio da im fali glatkoće. Sve u svemu, topla preporuka od nekog ko poprilično preispituje sve svoje investicije. Osmijeh

EDIT: Da se dopunim. Na tržištu su se, kako sam čuo, u međuvremenu pojavili novi Canonovi modeli, naslednici generacije kojoj 590IS pripada. Obratio bih pažnju na njih jer je verovatno sada moguće za isti novac od Canona dobiti i nešto bolje. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 17:22 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
troublemaker kaže...

“The Optio V20 is an attractively designed and well made ultra-compact camera, and the 5x zoom, large wide-view monitor screen and simple control interface make it versatile and pleasant to use, although it lacks a number of useful features, including effective image stabilisation. Image quality is generally good, although the limited low-light performance is a disadvantage.”

“While our lab tests turned up significant problems in the white balance system, the other results were acceptable if unexciting, and video performance was actually quite good. The lack of hardware image stabilization is a problem, especially when shooting with the zoom extended in low to medium lighting situations”

pa, osim stabilizacije, sve kaj su napisali stoji i za bilo kojeg kompakta, po ničemu taj pentax V20 nije lošiji od konkurencije u istom rangu.
ili možda pišeš po vlastitom iskustvu? u suprotnom, sve što napišeš nema apsolutno nikakvu težinu. ;)

btw, za soma kn nit ne možeš očekivati dobar fotić, svi su jednako loši.
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
16 godina
neaktivan
elkarrde kaže...
troublemaker kaže...

pa, osim stabilizacije, sve kaj su napisali stoji i za bilo kojeg kompakta, po ničemu taj pentax V20 nije lošiji od konkurencije u istom rangu.
ili možda pišeš po vlastitom iskustvu? u suprotnom, sve što napišeš nema apsolutno nikakvu težinu. ;)

IQ u tebe nije neka brojka od zahtjevnosti zbrajanja djece u 1. razredu osnovne škole jel? Nisam ga ja imao,ima ga moj frend u kvartu i oboje radimo slikice s gostovanja i tekmi,pogodi koje uspjevaju u mid-light prostorijama a koje ne.....čik čik čik pogodi......

dakle,da ti pokušam objasnit na malo prizemniji način. Imaš VW passat za 40.000€ bez klime i audio sustava te navigacije,i imaš AUDI za 30.000€ sa time......što češ odabrati? I jedno i drugo su smece pored Merca i BMWa al njih ne gledamo,koji ces odabrati?

Dakako,neki primat ce odabrat VW a homo sapiens s mozgom većim od kikirikija,koji se zna koristit netom ce uzet Audi. Stabilizacija slike? Ja bi reko jedna od najvaznijih stvari u amaterskoj fotografiji. Il da natjeram frenda da se rega i da postavi jednu od 35% slika koje mu ispadaju zamućene :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 2:35 (troublemaker).
17 godina
neaktivan

Ovo će vam možda čudno zazvučati ali ja bih u kategoriji do 1000 kuna išao na Benq. Da - Benq! Prošlo mi je kroz ruke otprilike 20ak fotića u cjenovnom rangu od otprilike do 1500 kuna i jedino što mogu reći je da je najbolji dojam ostavio jedan Benq od 10Mpx (DCE1000 - mislim da se tako nekako zove) kojeg mi ima prijatelj. Kada sam ga usporedio sa svojim duplo skupljim Sony-em ostao sam PAF! Apsolutno je nevjerovatno kako taj Benq ima dobre noćne slike. To nisam vidio ni kod jednog drugog fotića. Imao sam priliku slikati i sa još dva slična Benq fotića samo sa manje Mpx i situacija je bila praktičkii identična.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
troublemaker kaže...

IQ u tebe nije neka brojka od zahtjevnosti zbrajanja djece u 1. razredu osnovne škole jel? Nisam ga ja imao,ima ga moj frend u kvartu i oboje radimo slikice s gostovanja i tekmi,pogodi koje uspjevaju u mid-light prostorijama a koje ne.....čik čik čik pogodi......

Stabilizacija slike? Ja bi reko jedna od najvaznijih stvari u amaterskoj fotografiji. Il da natjeram frenda da se rega i da postavi jednu od 35% slika koje mu ispadaju zamućene :)
znam ja neke kojima u ruke dam pentax k20 ili canon 40d pa svejedno dobiju mutne fotke ;)
znam ja neke kojima dam u ruke olympus fe120 pa dobiju zavidno oštre slike ;)

stabilizacija? ja bi rekla da je to jedna od važnijih stvari općenito u fotografiji
(uh, ne znam kako su onda preživljavali desetljećima bez stabilizacije u analognim fotićima Viče)

slobodno možeš i ti postaviti koju fotku umjesto njega, i svoju za usporedbu ;)

btw, spominjanje mrtvih jazavaca i IQ osoba o kojima ne znaš apsolutno ništa osim što si vidio njihova 3 posta i uvjeravanje istih sa "slušaj ti mene" i slično - dovoljno govori o tvom IQ ;)
17 godina
neaktivan
troublemaker kaže...
elkarrde kaže...

dakle,da ti pokušam objasnit na malo prizemniji način. Imaš VW passat za 40.000€ bez klime i audio sustava te navigacije,i imaš AUDI za 30.000€ sa time......što češ odabrati? I jedno i drugo su smece pored Merca i BMWa al njih ne gledamo,koji ces odabrati?

Dakako,neki primat ce odabrat VW a homo sapiens s mozgom većim od kikirikija,koji se zna koristit netom ce uzet Audi. Stabilizacija slike? Ja bi reko jedna od najvaznijih stvari u amaterskoj fotografiji. Il da natjeram frenda da se rega i da postavi jednu od 35% slika koje mu ispadaju zamućene :)
 LOL! Smijeh

stabilizacija je stvarno bitna stvar, slažem se. ali daj pliz pročitaj kaj sam napisao, evo, lijepo sam ti i označio žuto, pa se onda vrati lupetati. Namigiva

btw, izabrao bi mitsubishija, subarua, hondu, nissana, ili mazdu. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 11:37 (elkarrde).
17 godina
neaktivan

Smijeh

ode topic kvragu. Smijeh Nevinašce

no, sviđa mi se tvoj izbor, sve auto za gušt (čak i lada), a ne za pokazivati susjedima i dokazivati svoj wannabe status.

draenei kaže...
stabilizacija? ja bi rekla da je to jedna od važnijih stvari općenito u fotografiji
(uh, ne znam kako su onda preživljavali desetljećima bez stabilizacije u analognim fotićima Viče)
 paaa, mučili su se ko danas canonaši i nikonaši bez stabiliziranih objektiva. Smijeh (skoro, hehe)

no, sad ozbiljno. prije su objektivi bili daleko brži. dok je danas standard neki loši zoom s blendom 3.5-5.6, prije je standard bila nekakva 50ica s blendom minimalno 2.0. to je puno više svjetla odmah u startu. također, fotografija je prije zahtjevala čak i nešto inteligancije, a daj pogle danas - svatko i njegov brat pucaju rafalno na 3 fpsa, s auto-fokusom, auto-white balansom, auto-ISO, s auto-programima i onda se čude kak su im fotke loše. ili još gore - misle da su odlične i hvale se uokolo s (realno) očajnim smećem. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 12:14 (elkarrde).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
elkarrde kaže...
troublemaker kaže...
elkarrde kaže...

LOL! Smijeh

stabilizacija je stvarno bitna stvar, slažem se. ali daj pliz pročitaj kaj sam napisao, evo, lijepo sam ti i označio žuto, pa se onda vrati lupetati. Namigiva

btw, izabrao bi mitsubishija, subarua, hondu, nissana, ili mazdu. Namigiva

Izbor japanaca,označava nesigurnu osobu,koja želi biti unikatna(mada će biti nesvjesno uklopljena u masu ljudi koji hvale SVOJE japance koje posjeduju već 20 godina) željnu da se uklopi u sloj gornjeg srednjeg reda ali bez pokrića,pogotovo ovih dana kada se u većini japanaca ugrađuju agregati,renoa,VWa....kapa dolje Subaruu i Honzi,ali za istu cijenu ni do koljena Audiju ovih dana ;)
Da nebi mislio da je neš protiv tebe,ja i stari smo zakleti švabisti,ja sam na okaniđi i smartu,stari je audi a ženska strana familije sve na japancima pa se isto tako malo podbadamo ;)

Pa osim stabilizacije slike,ima problema s autofokusiranjuem u mid light prostorija,gotovo identicno kao i famozni FE-310 od T-coma koji je smeće kakvog nema.

Uglavnom,dokazali smo da je Pentak lošja,zaostalija i neisplativija kupnja......zašto se još prepiremo i oće li ovo završit na Hitleru,Staljinu i Roosveltu? :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 12:31 (troublemaker).
16 godina
neaktivan
troublemaker kaže...

Uglavnom,dokazali smo da je Pentak lošja,zaostalija i neisplativija kupnja......zašto se još prepiremo i oće li ovo završit na Hitleru,Staljinu i Roosveltu? :D

možda kod ovog spomenutog modela (nisam isprobala pa ne želim ništa tvrditi).

kad ovako kažeš ("dokazali smo da je pentax lošija, zaostalija...") zvuči kao da pljuješ po svemu što ima ime pentax sa čime se apsolutno i nikako nebih složila i smatram da ta izjava govori o totalnoj neupućenosti i......i bolje da ne nastavljam, da topik opet ne pošaljem kwragu.

zato te molim, specifiraj model o kojem pišeš u rečenici, da nebi bilo da smo se krivo shvatili.

:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 13:03 (draenei).
17 godina
protjeran

Olympus mju serija.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
troublemaker kaže...

Izbor japanaca,označava nesigurnu osobu,koja želi biti unikatna(mada će biti nesvjesno uklopljena u masu ljudi koji hvale SVOJE japance koje posjeduju već 20 godina) željnu da se uklopi u sloj gornjeg srednjeg reda ali bez pokrića,pogotovo ovih dana kada se u većini japanaca ugrađuju agregati,renoa,VWa....kapa dolje Subaruu i Honzi,ali za istu cijenu ni do koljena Audiju ovih dana ;)
Da nebi mislio da je neš protiv tebe,ja i stari smo zakleti švabisti,ja sam na okaniđi i smartu,stari je audi a ženska strana familije sve na japancima pa se isto tako malo podbadamo ;)

Pa osim stabilizacije slike,ima problema s autofokusiranjuem u mid light prostorija,gotovo identicno kao i famozni FE-310 od T-coma koji je smeće kakvog nema.

aha, da, javio se profesionalni psiholog i vrlo objektivna osoba ("zadrti švabist"). :P no, svakom svoje, da, ofkors, no hard feelings. :)
da ne ulazimo dublje u offtopic, osobno preferiram voziti auto zbog gušta, a ne zbog vjere, prestiža, luksuza ili tako nekog (meni) besmislenog razloga. ;)

autofokusiranje je jednako loše na svim kompaktima u iole lošijim svjetlosnim uvjetima, nije to karakteristika samo tog jadnog V20. no dobro, možda sam ja jednostavno naviknut na daleko kvalitetniju optiku i elektroniku, pa nisam objektivan.

okej, zaključili smo da treba stabilizacija u fotiću, koju taj V20 nema. no, i dalje stoji da je to specifično za taj model, a ne za pentax općenito. ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 15:08 (elkarrde).
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Da preporučim ono što i sam imam: Canon PowerShot 590IS.

EDIT: Da se dopunim. Na tržištu su se, kako sam čuo, u međuvremenu pojavili novi Canonovi modeli, naslednici generacije kojoj 590IS pripada. Obratio bih pažnju na njih jer je verovatno sada moguće za isti novac od Canona dobiti i nešto bolje. Osmijeh

I ja bih potpisao ovo. Preporučam. Nema bolje verzije za isti novac. Ja sam prije deset dana zbog puta u inozemstvo kupio to ovdje, kao i 4 GB SD karticu, ali tek nakon što sam dva dana ispitivao cijelu stvar oko te klase kompaktnih aparata i uz tople preporuke svojega prijatelja amaterskog fotografa (za tu lovu) odlučio se upravo za Canon 590 IS.

Do danas sam s njime napravio nekih 300 slika i 10-ak videa, u raznim uvjetima i s raznim postavkama. Ostao sam ugodno iznenađen, kako slikama, tako i opcijama i vijekom trajanja baterije.

Ako se kupi veća kartica za pohranu onda preporučam postavke P (na kotačiću) - Vivid photo - AWB - S (Compression) - L (najveća veličina) - ISO 80 za vanjsko slikanje, a za unutarnje obvezno na kotačiću postaviti Indoor mode, a ako je mračnije onda Nightshot. Treba isprobavati. U svim ti slučajevima taj mali Canon radi čuda za jedan jeftini obiteljski aparat, samo nije zgodan za džep kao neki ultrakompaktni, ali je mogućnostima dobar entry za upoznavanje s gornjom klasom.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 15:22 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan

Ja bi preporučio Canon PowerShot SD1100 IS (američka oznaka za Ixus 80). Upravo jedan takav koristim svaki dan. Od odličnog kućišta još su bolje slike, usporedive sa mojim drugim fotićem Canon EOS40D koji je 4x skuplji i teži. Osim toga izdržljivost baterije je nevjerojatna.

17 godina
neaktivan

Hmmm, nisam baš redovit na forumu, malčice sam zakasnio, ali imam jedno pitanje; draenei, elkarrde, odakle vam uopće volja raspravljat se s ovakvim likovima? I još jedno podpitanje; je li dotični lik prijavljen moderatorima zbog vrijeđanja i govora mržnje?

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Obiteljski Digitalac do 1000 kn
ksoric kaže...

Hmmm, nisam baš redovit na forumu, malčice sam zakasnio, ali imam jedno pitanje; draenei, elkarrde, odakle vam uopće volja raspravljat se s ovakvim likovima? I još jedno podpitanje; je li dotični lik prijavljen moderatorima zbog vrijeđanja i govora mržnje?

nije prijavljen, iskreno sam zaboravio da uopće postoji ta opcija. Smijeh

volja me je raspravljati jer širi lažne informacije, aj zamisli da ga netko neupućen ekšli posluša. a i dobro mi dođe ponekad kao razonoda, kao odmor od posla, a i da ne zaboravim kakvih sve ljudi ima. Namigiva
17 godina
neaktivan

Hehe, prosvjetiteljska je uloga uvijek bila naporna, uglavnom imam osjećaj da jurišam na vjetrenjače, ali istina je da ima smisla. Podrav borcima koji još nisu pali.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice