I dali bi se isplatilo kupit jednog da je do 500 kn?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar je Olympus. Dobri su i Sony, Nikon, Philips, Panasonic, Samsung, ...
znaci svi su dobri :p
Uzmi Olympus ili Nikon... po mom mišljenju najbolji fotoaparati.
Uzmi Olympus ili Nikon... po mom mišljenju najbolji fotoaparati.
Budem pogledao
Canon je po mojim iskustvima isto jako dobar.
evo ja već 4 godine vrlo vrlo zadovoljan sa Panasonicom. I slijedeći će bit Panasonic ali sa sirokokutnim objktivom (25 ili 28mm) jer sa 35 mm koji je stavljaju u najjeftinije modele fotića vidno polje je prilično usko pa se dosta toga ne vidi na lsici a što inače okom vidiš i mene to smeta.
Slikanje krajolika za tim 35mm fokusom je totalno propali slučaj.
prvo za 500kn ni nemoš očekivat da će aparat bilo kojeg proizvođača biti nešto ili nuditi nešto...takva je to politika fotografije koliko para toliko muzike...
i drugo, ne postoji marka digitalaca (niti praktično bilo čega drugoga) koja je najbolja, postoje renomirane tvrtke koje se bave 'ozbiljnom' proizvodnjom digitalaca (Canon, Nikon, Panasonic, Olympus, Sony, Fujifilm...) i postoje 'manje ozbiljni' proizvođači koji "štancaju" digitalce za sitnu lovu i bez velikih pretenzija (Benq, Mustek, i sl. 'Cheaptech' proizvođači koji uglavnom brendiraju OEM aparate sklepane na dalekom istoku).
Mada, kao što reče kolega oly570, cijena diktira i kvalitetu aprata, što u praksi znači da aparat od 500 Kn, bez obzira od kojeg proizvođača (renomiranog ili nerenomiranog) bio, neće bit previše upotrebljiv.