Dobar bridge za amatera

poruka: 1
|
čitano: 4.305
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
PREPORUKA - dobar bridge za amatera!!!

Pozdrav svima! Nova sam na ovom forumu. Forum je super. Ovako, ja sam amater no volim kvalitetnu fotografiju. Naime, prije 2 god sam kupila NIKON COOLPIX, no na auto modu je sposoban slikati jedino priliko jako dobrog osvijetljenja, a gradska svijetla, kiša, vlaga... u takvim uvjetima uopće nije sposoban napraviti dobru fotku. Sve nešto mutno, svijetla se razvlače, ili je prevelik odsjaj... sve u svemu, blagi užas. Pročitala sam da su za amatere najbolji kompaktni aparati, a stelenica više da bi bila bridge. Dosta slikam sve moguće prigode, slavlja, rođendane, prirodu. Nije mi bitno da ne znam kako zumira, više da mi je slika čista, da može slikati dobro prilikom slabijeg osvijetljenja, da mu ne smeta kiša, vlaga... Dakle, jedan solidan aparat koji bez problema slika u gotovo svim uvjetima. Naletila sam na CANON POWERSHOT SX 40 HS. Nadalje, kompletno sam izdvojila ove, iako su neki odo ovih skuplji, no čisto milsim da bi mi bio od pomoći neki rang kvalitete.

CANON POWERSHOT SX 40 HS (iz teksta - za ovaj sam zapela)

canon ixus 220 i 230 HS

CANON SX 220 HS POWERSHOT

canon 450 D

canon eos 1100 D

Olympus PEN E-PM2

Panasonic Lumix DMC-FZ150 Ili neki drugi prema preporuci.. može i manjih dimenzija, ako zadovoljava gore navedeno)

Unaprijed zahvaljujem!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 13:04 (rebecca).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice