Top Gear

poruka: 468
|
čitano: 82.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Top Gear

Uparvo je počeo Top Gar Live interview, kao neki preview za iduću sezonu: 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Top Gear

vrhunska mi je prva ep, ubija me jeremy sa onin o argentini, mislin da su svi ocekivali da se ispricaju ili nesto tako

HŽV
14 godina
neaktivan
Top Gear

Jeste skužili Čilenaske zastavice na odjeći? 

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
12 godina
Re: Top Gear
chutac kaže...

Jeste skužili Čilenaske zastavice na odjeći? 

Da, da, da... prebio je lik sa onom isprikom takoder. Za prvu epizodu mogu reci da je vrhunska.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
Top Gear

Ima li itko link do 1. dijela Patagonia speciala?

14 godina
neaktivan
Top Gear
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
Top Gear

Da bi takav show otkazali? nema smisla, pa radio je puno gore stvari... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
Top Gear

I sad su se nakupile pa je najebao.

16 godina
neaktivan
Ako se ne varam, top gear je clarksonov proizvod, prema tome slobodno on s njim u krajnjem slučaju ode na npr. itv... Pitanje je tko bi ga uzeo :)
16 godina
pavac kaže...
Ako se ne varam, top gear je clarksonov proizvod, prema tome slobodno on s njim u krajnjem slučaju ode na npr. itv... Pitanje je tko bi ga uzeo :)

AFAIK prodao je prava.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
Top Gear

ma nisu otkazali show (još) niti su clarksonu dali bucu, već je on pod istragom, a show se neće emitirat dok ta trakavica traje.

šteta, show definitivno nije na razini zadnjih godina, osim specijala koji su uvijek zanimljivi, al bilo bi šteta da ih maknu kompletno. ovo je još jedan primjer koliko je politička korektnost i forsiranje iste čak i u zabavnim emisijama  zatucana stvar.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
14 godina
protjeran
Il ga voliš ili ne, takav je lik i jeb ga.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
Top Gear

Napisali su da i traže moguću zamjenu za njega, teško da će se izvući. Već se nekoliko puta javno ispričavao, očito samo da popravi imidž. Kad si tvrdoglav i umišljen sr*nja se brzo nakupe.

GIF galerija s nekim dobrim trenucima 

Do not feed the trolls!!
15 godina
neaktivan
Top Gear

Taj njegov humor je bio dio showa (naravno neke stvari su malo previše,pogotovo ako se izruguješ s ljudskim stradanjima) i bez toga show neće biti isti. A sve one plačip*čke kojima je to smetalo nek uzmu neku tabletu. Trebali bi svi biti kao bosanci, najbolje viceve o bosancima sam čuo od bosanaca.

--------------------------------------------------------------------------------------------
14 godina
Top Gear

SJW's on crusade. 

Ta pretjerana politicka korektnosti i ostala liberalna sr*** su uzela previse maha.

Danas nesmijes više nikog niti pogledat, odmah se nesto place da ga ugnjetavas. Gluposti.

15 godina

Teško da bi mi emisija bez njega  bila gledljiva, jednostavno jbš. scenarij ako nemaš dobrog voditelja.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
13 godina
Ma na kraju ce mozda dobiti packu i nastavit ce kao i do sada.

Nema Top Geara bez njega
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Top Gear

Gledajte, Top Gear je smiješan zbog njih trojice u paru, i čim bi se nekoga maknulo i zamijenilo s nekim novim, to više jednostavno ne bi bilo to.

Naravno da je i BBC toga svjestan, i naravno da žele iskoristit još tih par sezona koje imaju dok su Jeremy i James još tu, i iz tog razloga im nitko neće ništa.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
protjeran

LaFerrari vs McLaren P1 vs Porsche 918

Možda ih nećemo vidjeti na neutralnoj stazi.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 19:13 (x18x05x).
15 godina

I ode Clarkson. Hoće sad pustiti ostale epizode?

16 godina
Top Gear

Kako da puste nešto što nije snimljeno?

14 godina
Dardevil kaže...

Jos dvije epozide ako se ne varam su snimljene ali su rekli da ih nece prikazivati od kad je Clarkson popusio suspenziju.

twice the pride double the fall
13 godina
Top Gear

Bez obzira na sve, ja sam potpisao onu peticiju za Ckarksona, i vjerujem da će BBC više popušiti zbog Clarksona što su ga otkantali nego da dovedu i ne znam koga u emisiju! 

Ma niti May niti Hammond sigurno neće raditi bez njega, u to se mogu okladiti, u bilo što!!!!

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...

Bez obzira na sve, ja sam potpisao onu peticiju za Ckarksona, i vjerujem da će BBC više popušiti zbog Clarksona što su ga otkantali nego da dovedu i ne znam koga u emisiju! 

Ma niti May niti Hammond sigurno neće raditi bez njega, u to se mogu okladiti, u bilo što!!!!

Čuj ovoga...haha ti ih osobno poznaješ?

13 godina
Top Gear

Šaka, ajde se skoncentriraj i smiri malo konje!!!!!

ATJ Lučko
15 godina
dad0r kaže...
Dardevil kaže...

Jos dvije epozide ako se ne varam su snimljene ali su rekli da ih nece prikazivati od kad je Clarkson popusio suspenziju.

Snimljeni su prilozi, ali ne i dijelovi u studiju, njih snimaju svaki tjedan prije prikazivanja(u srijedu, u nedelju se prikazuje).

Žao mi je emisije, ali rekli su May i Hammond da su oni u paketu s Clarksonom tako da uopće ne sumnjam da ćemo ih opet gledati. Vidim da ljudi dosta priželjkuju da ih Netflix preuzme, mislim da bi to bila savršena opcija.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Top Gear

Još kad bi Netflix bio dostupan u HR.

A za Top Gear i Clarksona, stvarno mi je žao, to mi je bio i ostat će najdraži show.

13 godina
Top Gear

Jedan moj mali doprinos za Clarksona!!!! 

LINK; https://mobile.twitter.com/Independent/status/580743283783180288/photo/1

ATJ Lučko
13 godina

Pretpostavljam da će se oni oformit opet (njih trojica) i radit Top Gear za neku drugu kuću pod drugim i menom (da izbjegnu tužbe i to) i da će prcat BBC koliko god je to moguće kao što su prcali bivšeg Stiga kad se otrgo s lanca. Ja sam veliki fan Top Gear-a i ako njih tri rade neki show, kako god se zvao ja ću gledat. A BBC je glup ko k...c. Umjesto da je recimo kaznio Clarksona disciplinski i opalio ga po đepu a ostavio naravno show, oni ga otpuste i opale sebe po đepu. Pa Top Gear ima zarađuje više para nego bilo šta što rade.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice