jesu ovo svi specijali sto su bili ili ima jos?
Nisu, ima ih dosta u "običnim" sezonama, u zadnje vrijeme obično zadnja ili zadnje dvije epizode
da to znam, posto sam pregledao sve sezone pregledao sam i te sve specijale unutar sezona
jesu ovo svi specijali sto su bili ili ima jos?
Nisu, ima ih dosta u "običnim" sezonama, u zadnje vrijeme obično zadnja ili zadnje dvije epizode
da to znam, posto sam pregledao sve sezone pregledao sam i te sve specijale unutar sezona
Večeras je Part 1 ovog novog Božićng specijala na BBC-u, samo jel zna netko u koliko sati ?
Večeras je Part 1 ovog novog Božićng specijala na BBC-u, samo jel zna netko u koliko sati ?
21:30 po našem vremenu. Sad samo da pronađem stream :) Ako netko ima neka linka u PM.
21:30 po našem vremenu. Sad samo da pronađem stream :) Ako netko ima neka linka u PM.
Trebalo bi biti uživo na BBC iPlayer, samo trebat će ti neki proxy jer je UK only. Ja koristim Hola ekstenziju za Chrome, radi jako dobro.
Power user, radi mi na Operi sa ZenMateom.
Najljepša ti dala
Iznimno dobra epizoda.
Dugo se nisam tako zabavio uz Top Gear special.
Jedva čekam subotu :D
Iznimno dobra epizoda.
Dugo se nisam tako zabavio uz Top Gear special.
Jedva čekam subotu :D
Onda imam dobre vijesti za tebe :D
Drugi dio je već sutra/danas(28.12)
Jee
Hvala na obavijesti, ja bih to preskočio!
Solidna je jučer bila epizoda, ali danas će biti ludilo
Probao sam otvorit taj BBC iPlayer nekih sat vremena prije Top Geara, i nije mi radilo, i tek u 22:00 probam opet i radi, al je već bilo usred epizode pa nisam htio ni gledat.
Sad se skida, tako da večeras mogu live pogledat drugi dio pošto Jeremy na Twitteru kaže da će bit ludilo.
Probao sam otvorit taj BBC iPlayer nekih sat vremena prije Top Geara, i nije mi radilo, i tek u 22:00 probam opet i radi, al je već bilo usred epizode pa nisam htio ni gledat.
Sad se skida, tako da večeras mogu live pogledat drugi dio pošto Jeremy na Twitteru kaže da će bit ludilo.
Zavisi što je u to vrijeme. Sat vremena prije je bila neka serija za koju BBC nije imao prava da prikazuje online, ali sve što je njihova produkcija bude live.
Zanimljivo.
Sve je bilo zabavno i zanimljivo, a kraj me fascinirao.
SPOJLERI
Mogu li ljudi biti toliki debili i kreteni da ekipu zabavnog showa kamenuju i protjeraju iz zemlje jer im se ne sviđaju tablice?
I da su namjerno stavili te tablice, ovi imbecili nisu to trebali učiniti.
Puno materijalne štete, ozlijeđeni ljudi...
Čak su i aute morali ostaviti.
Te bi debile na goli otok trebalo staviti..
Inače volim sve Porsche-e pa samim time i 928-icu i bilo mi je žao kad ju je pretvorio u pickup, a ova linija Mustanga mi se svidjela. Zvuk, taj muscle car izgled i sama pojava, a kad ga je Hammond pretvorio u pickup, izgledao je moćno
Lotus je kao auto dobar, ali u ovom specialu me se nije dojmio.
GOTOVI SPOJLERI
Sve u svemu, dobar show, dobri auti, dobre nedaće i Argentinci koji nisu točni u glavi.
Daj koristi faking spoilere.....
i ovo za tablice istu bi reakciju dobio i kod nas da neka srpska tv kuća dođe u autu sa tablicama VU 1991 RS.Ljudi su ginuli i lokalci su osjetljivi na takve stvari i očitogledno je da je to provokacija
super epizoda oni me uvijek nasmiju jadan hammond šta mu se sve dogodilo a james may je sve brži i brži
Kad ide prva standardna epizoda ??
volim top gear (doduse nesto manje zadnjih godina zato sto je sve vise skriptiran i sve manje spontan) ali iskreno mislim da su pretjerali
ne pusim fore da su slucajno imali tu tablicu
britanci i dalje misle da je pola svijeta njihovo i posprdno se ponasaju prema svemu
svojataju otok na drugom kraju svijeta iz nekih svojih debilnih razloga i onda se cude kad se dogodi ovakvo sranje..
upozorili su ih na pocetku putovanja da bi mogli imati sranja zbog te tablice i ignorirali su to
Nek probaju se provozat kroz Irsku sa tablicama "1972 BS", mislim da bi se jedino mogli nadat da će im bacat kamenje...
Stvarno su s time pretjerali.
Ma ne možeš onakvo divljaštvo opravdat s nikakvim tablicama. Da se ovi vole zezat vole ali onako rulja da ih napada i kamenuje pa to je katastrofa. Šta imaju oni svi silni snimatelji veze s bilo čime ili engleskim pretenzijama na divljinu u Atlantiku ?? To što se desilo je stvarno katastrofa i Argentinu treba bit sramota. Ako su ovi drski i bahati ne treba odgovarati tako da se spusti na taj nivo.
cuj, ono sto je tebi zezanje nekima nije
pogotovo kad je rijec o politickim/nacionalnim temama
sto imaju svi ti silni snimatelji sa engleskim pretenzijama? pa mozda na njih narod gleda kao na oblik propagande koje englezi vrse preko svojih medija (niti znas kakve su se sve dezinformacije sirile argentinom za njihova boravka tamo..)
i nisu isli samo snimati samo divljinu u argentinu, vec su ciljano isli na falklande..+ prikazivanje grada kojeg su osnovali nacisti i englesko podbadanje oko toga..
kao sto je netko rekao, da srbi dodju sa svojom snimateljskom ekipom i prate 3 nacionalista okolo sa sumnjivim tablicama bilo bi belaja
boli me hoce li netko na drugom kraju svijeta kamenovati engleze zbog njihovih kolonijalistickih nostalgija..
mene u svemu ovome najvise smeta/cudi sto top gear ide okolo sa 31 vozilom i 4 tone opreme (sto samo dodatno dokazuje koliko je danas cijeli taj show skriptiran i umjetan) - pogotovo ona "fora" sa hammondom i prcenjem svog mustanga prilikom svakog tankiranja koja je nakon 2og puta vec bila izlizana i isforsana do jaja
Nisu se spustili na njihov nivo.
Ovi nisu divljaci nego samo seronje u nekim slučajevima(ovaj npr.) ako su znali za to, a ono je bilo divljaštvo.
Rulja od parsto ljudi koja ih je slijedila u hotel, presretala aute i htjeli ih ubiti. Nema toga što su mogli napraviti da se ovo opravda..
Fanu, kako bi tebi bilo da ideš kroz Srbiju sa HR naljepnicom i registracijom "VU 991 HV"(koju si dobio na registraciji) i da te nekih 200 luđaka počne kamenovat i pokuša te ubiti?
A gle Fanu, ti očito odobravaš divljaštvo i nasilje i tu ti ja nemam što komentirat nit diskutirati. Svatko ima pravo na svoje mišljenje kakvo god da ono je. Po meni je to bilo standardno zaje..cija Top Gear-a koja nije naravno baš ukusna ali je zajeba..ija a ne kakva propaganda Ujedinjenog Kraljevstva i to niti najmanje ne opravdava nasilje i onako masovno divljanje gdje se nije ni policija trudila uopće nešto napraviti previše. To je jednostavno sramotno.
Ovi nisu divljaci nego samo seronje u nekim slučajevima(ovaj npr.) ako su znali za to, a ono je bilo divljaštvo.
Rulja od parsto ljudi koja ih je slijedila u hotel, presretala aute i htjeli ih ubiti. Nema toga što su mogli napraviti da se ovo opravda..
Fanu, kako bi tebi bilo da ideš kroz Srbiju sa HR naljepnicom i registracijom "VU 991 HV"(koju si dobio na registraciji) i da te nekih 200 luđaka počne kamenovat i pokuša te ubiti?
zavisi, jel bi bio u konvoju od 31 auta i sa 4 tona najbolje snimateljske opreme i jel me svi poznaju kao sarkasticnog starca kojeg povezuju sa nacionalizmom i rasizmom? :)
a to za registraciju i da su je "dobili" ne pusim
i ne odobravam divljastvo, ali ni ne odobravam englesko podje*avanje zbog kojeg su kad tad morali naje*ati, sto im se sad i dogodilo (i onda se cude pa kako pa zasto, nije fer.. daj molim te)
uostalom vidjeli smo samo jednu stranu price (i to od jedne od najvecih tv kuca na svijetu), tako da i o tome malo razmisli
Kako možete opravdavati doslovno retarde koji se naljute oko tablice? Da li bi vas naljutila tablica?
Pa ljudi u šta ste se to pretvorili, Vu 1992 ili ne, kakve to veze ima sa vama?
Ponašate se kao budalaste nacionaliste i sramota je da se takav govor uopće čuje u 21. stoljeću. Uvrijeđen tablicom... Hahahahaha...
zavisi, jel bi bio u konvoju od 31 auta i sa 4 tona najbolje snimateljske opreme i jel me svi poznaju kao sarkasticnog starca kojeg povezuju sa nacionalizmom i rasizmom? :)
a to za registraciju i da su je "dobili" ne pusim
i ne odobravam divljastvo, ali ni ne odobravam englesko podje*avanje zbog kojeg su kad tad morali naje*ati, sto im se sad i dogodilo (i onda se cude pa kako pa zasto, nije fer.. daj molim te)
uostalom vidjeli smo samo jednu stranu price (i to od jedne od najvecih tv kuca na svijetu), tako da i o tome malo razmisli
Da razmislim što ?? Englezi jesu zajebanti i to svatko zna ali što bi to trebao razmisliti da mi bude uredu onako divljaštvo ?? Naravno da ni ja ne pušim da je tablica slučajna jer znam kakvi su oni dobro ali to veze s pameću svejedno nema što se tamo desilo. Odobravo ja takvu zajebanciju ili ne rekacija rulje je bila divljačka. Ja se nemam što zapitat jer mi je sve savršeno jasno ali se ti možeš malo zapitat ako tako razmišljaš kolega .
ako si ti tolerantan ne znaci i da su drugi (pogotovo ne veterani)
bili su upozoreni na pocetku puta da bi moglo biti problema, svjesno su to zanemarili i nastavili po svom
rulja nije kamenovala 3 simpaticne starkelje koji rade na TVu, vec konvoj od 31og auta (kontam da rulja nije ni znala sta se vise snimalo, vec su samo vidjeli ogromnu britansku snimateljsku ekipu za koju su culi da ide na falklande..)
ponavljam, vidjeli smo samo jednu stranu price..
i ne znam zasto se pravite da je sve ovo divljastvo zbog jedne tablice..vazno je sta ona predstavlja stanovnistvu argentine (ocito vise ovima na jugu zemlje koji su odlucili raditi probleme, nego ovima na sjeveru), niti ste upuceni u animozitet izmedju te 2 nacije (koji zestoko traje i do dan danas)..
od mene dosta.
Jel moze netko u PM bacit torrent za obje epizode, od kad nema piratebaya totalno sam izgubljen :D
ima na eztv
Jel moze netko u PM bacit torrent za obje epizode, od kad nema piratebaya totalno sam izgubljen :D
Imas na kickass, vrlo dobar torrent site, tamo ti sigurno ima :D