Top Gear
- poruka: 468
- |
- čitano: 82.457
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
vrhunska mi je prva ep, ubija me jeremy sa onin o argentini, mislin da su svi ocekivali da se ispricaju ili nesto tako
Jeste skužili Čilenaske zastavice na odjeći?
Jeste skužili Čilenaske zastavice na odjeći?
Da, da, da... prebio je lik sa onom isprikom takoder. Za prvu epizodu mogu reci da je vrhunska.
Ima li itko link do 1. dijela Patagonia speciala?
Šta smo gledali, gledali smo..
Da bi takav show otkazali? nema smisla, pa radio je puno gore stvari...
I sad su se nakupile pa je najebao.
AFAIK prodao je prava.
ma nisu otkazali show (još) niti su clarksonu dali bucu, već je on pod istragom, a show se neće emitirat dok ta trakavica traje.
šteta, show definitivno nije na razini zadnjih godina, osim specijala koji su uvijek zanimljivi, al bilo bi šteta da ih maknu kompletno. ovo je još jedan primjer koliko je politička korektnost i forsiranje iste čak i u zabavnim emisijama zatucana stvar.
Napisali su da i traže moguću zamjenu za njega, teško da će se izvući. Već se nekoliko puta javno ispričavao, očito samo da popravi imidž. Kad si tvrdoglav i umišljen sr*nja se brzo nakupe.
Taj njegov humor je bio dio showa (naravno neke stvari su malo previše,pogotovo ako se izruguješ s ljudskim stradanjima) i bez toga show neće biti isti. A sve one plačip*čke kojima je to smetalo nek uzmu neku tabletu. Trebali bi svi biti kao bosanci, najbolje viceve o bosancima sam čuo od bosanaca.
SJW's on crusade.
Ta pretjerana politicka korektnosti i ostala liberalna sr*** su uzela previse maha.
Danas nesmijes više nikog niti pogledat, odmah se nesto place da ga ugnjetavas. Gluposti.
Teško da bi mi emisija bez njega bila gledljiva, jednostavno jbš. scenarij ako nemaš dobrog voditelja.
Nema Top Geara bez njega
Gledajte, Top Gear je smiješan zbog njih trojice u paru, i čim bi se nekoga maknulo i zamijenilo s nekim novim, to više jednostavno ne bi bilo to.
Naravno da je i BBC toga svjestan, i naravno da žele iskoristit još tih par sezona koje imaju dok su Jeremy i James još tu, i iz tog razloga im nitko neće ništa.
LaFerrari vs McLaren P1 vs Porsche 918
Možda ih nećemo vidjeti na neutralnoj stazi.
I ode Clarkson. Hoće sad pustiti ostale epizode?
Kako da puste nešto što nije snimljeno?
Jos dvije epozide ako se ne varam su snimljene ali su rekli da ih nece prikazivati od kad je Clarkson popusio suspenziju.
Bez obzira na sve, ja sam potpisao onu peticiju za Ckarksona, i vjerujem da će BBC više popušiti zbog Clarksona što su ga otkantali nego da dovedu i ne znam koga u emisiju!
Ma niti May niti Hammond sigurno neće raditi bez njega, u to se mogu okladiti, u bilo što!!!!
Bez obzira na sve, ja sam potpisao onu peticiju za Ckarksona, i vjerujem da će BBC više popušiti zbog Clarksona što su ga otkantali nego da dovedu i ne znam koga u emisiju!
Ma niti May niti Hammond sigurno neće raditi bez njega, u to se mogu okladiti, u bilo što!!!!
Čuj ovoga...haha ti ih osobno poznaješ?
Šaka, ajde se skoncentriraj i smiri malo konje!!!!!
Jos dvije epozide ako se ne varam su snimljene ali su rekli da ih nece prikazivati od kad je Clarkson popusio suspenziju.
Snimljeni su prilozi, ali ne i dijelovi u studiju, njih snimaju svaki tjedan prije prikazivanja(u srijedu, u nedelju se prikazuje).
Žao mi je emisije, ali rekli su May i Hammond da su oni u paketu s Clarksonom tako da uopće ne sumnjam da ćemo ih opet gledati. Vidim da ljudi dosta priželjkuju da ih Netflix preuzme, mislim da bi to bila savršena opcija.
Još kad bi Netflix bio dostupan u HR.
A za Top Gear i Clarksona, stvarno mi je žao, to mi je bio i ostat će najdraži show.
Jedan moj mali doprinos za Clarksona!!!!
LINK; https://mobile.twitter.com/Independent/status/580743283783180288/photo/1
Pretpostavljam da će se oni oformit opet (njih trojica) i radit Top Gear za neku drugu kuću pod drugim i menom (da izbjegnu tužbe i to) i da će prcat BBC koliko god je to moguće kao što su prcali bivšeg Stiga kad se otrgo s lanca. Ja sam veliki fan Top Gear-a i ako njih tri rade neki show, kako god se zvao ja ću gledat. A BBC je glup ko k...c. Umjesto da je recimo kaznio Clarksona disciplinski i opalio ga po đepu a ostavio naravno show, oni ga otpuste i opale sebe po đepu. Pa Top Gear ima zarađuje više para nego bilo šta što rade.