Top Gear

poruka: 468
|
čitano: 82.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Top Gear

Vrijeme je da BBC izvadi ovo iz guzice

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 19:18 (zerocool12).
12 godina
Top Gear

Sad nek gledaju one Midwife... ili sta je vec sprdo Clarkson :D BBCu zelim da propadne, a ovom trojcu samo da nadu nou kucu..

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Top Gear

Neće BBC propasti, mogu oni bez Top Geara ali Top Gear ne može bez Clarksona jer on je srce te emisije i bez njega to više neće biti to. Šteta

13 godina
Top Gear

bez veze da su mu dali bucu.

al opet, ni top gear nije onakav kakav je bio pred 5 i više godina, al svejedno sam ih pratio svake nedjelje. show je bio jedinstven.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
14 godina
protjeran
Re: Top Gear

Šteta, velika šteta. Ko zna kada ćemo opet vidjeti njih tri zajedno na televiziji.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 19:51 (x18x05x).
11 godina
neaktivan
Top Gear

Znači ništa od Laferrari vs P1 vs 918

13 godina
Top Gear

ništa. a taman su pribavili sve dozvole

14 godina
neaktivan
Top Gear

Ova zadnja epizoda je bila prejebena i baš mi je žao što je gotovo.

Bilo je tužno gledati prazan hangar bez Clarksona.

Nadam se da će nova serija biti dobra!

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
Top Gear

Uf, kraj epizode dočekan sa suzom u oku, naravno, zbog smijeha

žao mi je što je došao kraj jedne epohe, ali se i nadam da će novi show biti ili ovakav ili nešto novo, nešto divlje

13 godina
Top Gear

Clarkson i ekipa snimaju za Amazon Prime, prva sezona 2016.-e

13 godina
Top Gear

Da ga je8em, meni je Oooopako krivo i žao što se više nikada neće moći gledati PRAVI Top Gear! 

Sve je to u redu sa gospodom Clarkson, May i Hammond, ali "onaj" štimung, onaj feeling će uvijek faliti! 

A bedačekima sa BBC-a želim puuuuno gorkih trenutaka zbog ovakvih nepromišljenih poteza!!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Top Gear

Ja vjerujem da će biti ista stvar, ali malo više će provocirati BBC i imati drugi naziv za Stiga 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
Tražim epizodu top geara u kojoj su stavili trubače nazad u 3 auta i testirali kao koji je najprostraniji odozada.
Mislim da su u igri bili neki BMW serije 5 ili 7 protiv Mercedesa E klase ili S mozda.. Nisam siguran točno, al neki znalac bi mi možda mogao pomoći da pronađem epizodu :)
youtube.com/mislavbusic
16 godina
neaktivan

Seazona 15 epizoda 2 mislim.

Ima i dodatak na epizodu:

[✔] Your mom 1/1
13 godina
neaktivan

Stvarno je u toj epizodi, svaka čast! :)

Negdje oko 10-te minute epizode počinje, traje 2 ipo minute. Hvala ti!

youtube.com/mislavbusic
13 godina
Nova sezona izlazi 8.5. sljedece godine. Nesto to brzo oni snimaju i krecu dalje...
Look! That turbo has an engine!
15 godina
Top Gear

Neka,neka :D

8 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
Top Gear

Nova epizoda je predobra  said no one ever 

15 godina
Top Gear

po meni ko sam u kuci 3...bez pravog kevina nema nista...

Ovaj chris se toliko trudi biti ko oni,uhvatio sam ga kako dize kaziprst na svakoj ruci i kaze "but.." u stilu jeremy-a,te njegov "some say" nikad nece biti kao jezza-in...a bas ima iritantan i glas i smijeh...

Koncept je dobar(producent isti),utrkivanja,usporedbe i sve to no voditelji mi nikako ne pasu,koda se previse trude biti kao prijasnji trojac.

15 godina
Top Gear

pogledao epizodu....nema nista bez stare ekipe

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Top Gear

Stara ekipa je bila toliko ufurana u samo snimanje, da je to nemoguće zamjenit.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
13 godina

Ovo je sada žalosno da se veže uz kultno ime i nosi taj brand dalje jer ovaj Chris Evans je ubi Bože. Bolje bi bilo da su ugasili i gotovo.  

14 godina
protjeran

Sve im je kontra, voditelji loši do bola. Hvale one Američke aute a stara ekipa ih je uvijek popljuvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 20:43 (x18x05x).
13 godina
Top Gear

Užas, forsiraju imitiranje starog trojca i 99% situacija, ovaj Evans je ful umjetan, SIARPC mi je bio bezveze (uopće nije bilo nekog interviewa kako što je bilo kod Clarksona)... 

Uglavnom, čekam Harrisa, ali se bojiim da kad sn jim došu i ostali voditelji da to neće biti bolje

13 godina
Top Gear

na silu, preočito skriptirano, furanje na staru slavu. preloše.

mkay?
12 godina
Top Gear

Ajme, nakon ove epizode od danas definitivno odustajem od ovog... cringe is real

14 godina
protjeran
Ja sam odustao nakon 10 min prve epizode. Dosadno do bola.
14 godina
Top Gear

Nisam htio uopće riskirati s novim TG. Znači nisam ništa promašio? Čini se da se čeka GT. Mislim da bi definitivno bilo bolje da su odmah ubili franšizu jer bez obzira kakva bila nova ekipa voditelja, uvijek bi se radile usporedbe, a onoj kemiji je teško parirati. Osobno mi je problem što me novi voditelji niti ne vuku da im dam priliku...

13 godina

Ako nisi gledao ovo novo sranje onda bolje niti nemoj da si ne kvariš uspomenu na Top Gear ime . Ova ekipa na čelu se Evansom je potpuno sranje i ne može se to jednostavno opisat koliko su jadni i koliko jadno sve skupa izgleda. Najbliži opis je kao da gledaš čileanski ili portugalski licencirani Top Gear gdje vidiš točno da glume kako su Jeremy, Hammond i May, a nisu naravno ni blizu. Najbliže je tome opis, plus nemaju smisla za humor i ne možeš nać iritantinijeg prezentera od Evansa. Ja sam gledao sve Top Gear emisije i morao sam pogledat na što će ovo ličiti. Pogledao sam ove dvije jedva a da mi ne bude muke ali zasigurno više neći niti jednu. Čekam original ekipu i samo čekam koliko će prcat ovo sranje .

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice