Star trek

poruka: 55
|
čitano: 15.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Star trek

Jako jako dobri serijali i filmovi..   odrastao sam uz Kirka i Picarda, a kasnije sam proživljavao svojevrsnu nostalgiju uz ST štimung sa cap. Janeway. Archer i ekipa mi međutim nisu sjeli nikako Neodlučan

Filmove imam sve u kolekciji i znam si pogledat pokoji svakih par mjeseci Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
RE: Star trek
DrNasty kaže...

Pozdrav fanovi. Sta da kazem nego: odlicno, pogledo sam sve :)

Evo vam malo slika od mene da uzivate (mislim da je prva definitivno najjaca :))

Zbog prve slike si kod mene dobio status božanstvaSmijeh

Inače pogledao sam sve epizode (osim Archera - one serije su mi katastrofa). Inače najdraži mi je TNG, 2.TOS, 3.Voyager, 4.DS9

Sada ste me opet navukli, pa skidam sve sezone s neta.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Star trek

navuko sam se opet, skidam deep space 9, tng i voyager imam vec  snimljeno

17 godina
neaktivan
 e nema do defianta to je pravi ratni službeno!!!

Hm, zar nije to mozda eskortni brod sluzbeno? Kolko ja znam ratni brod se ne uklapa u politiku (mir, diplomacija, bla bla) Federacije.
"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan
Star trek

Upravo zbog tolike legendarnosti čitavog serijala mi je žao što se developeri ne skupe i ne slože 'poštenu' ST MMORPG igru koja bi se skoncentrirala na igrivost, masivnost i maštovitost, a ne toliko na grafiku (da bude 'seamless world').   Inače na službenim stranicama igre STO (Star Trek Online od 'pokojnog' Perpetual-a) kaže 'COMING SOON' pa ćemo vidjeti Namigiva

http://www.startrekonline.com/

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Upravo zbog tolike legendarnosti čitavog serijala mi je žao što se developeri ne skupe i ne slože 'poštenu' ST MMORPG igru koja bi se skoncentrirala na igrivost, masivnost i maštovitost, a ne toliko na grafiku (da bude 'seamless world').   Inače na službenim stranicama igre STO (Star Trek Online od 'pokojnog' Perpetual-a) kaže 'COMING SOON' pa ćemo vidjeti Namigiva

To bi bilo dobro da naprave, ja mislim da bi bilo sam tako milioni  igrača.
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Inače na službenim stranicama igre STO (Star Trek Online od 'pokojnog' Perpetual-a) kaže 'COMING SOON' pa ćemo vidjeti Namigiva

To i dalje govore za Duke Nukem-a pa koliko ga se čeka. Ja osobno ne vjerujem da će biti išta od toga (ubrzo).
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Hm, zar nije to mozda eskortni brod sluzbeno? Kolko ja znam ratni brod se ne uklapa u politiku (mir, diplomacija, bla bla) Federacije.
 Defaint je ratni brod jer je izgrađen kada je počeo rat sa Domininom, tako da tada mir dipomacija i bla bla nisu bili bitni.

Ne znam jeste li vidjeli scene kada Archer odlazi u 27. stoljeće i kada se pojavljuje onaj futuristički Enterpirese, to mi je naj epizoda.
Dajte neke komentare jos :D
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, 4 GB Kingmax DDR2 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
Star trek

Pogledao sam sve... i opet... i opet. Jedan od najboljih dijelova mi je onaj sa Xindima iz novog Enterprisea, naravno Borg, napad Dominija, 8472, Doktor... i da ne nabrajam dalje, ma znate i sami.
Picard rulz.
Od serijala - pa malo je teško izabrati - svaki je na svoj način poseban i ne možeš ih gledati odvojeno, već moraš 'ući' u taj svijet i zamisliti sve događaje, sve likove, sve brodove i otkrića kao jednu golemu cjelinu svijeta kojeg je osmislio Roddenberry.
Neko je spomenuo da su svi brodovi manje-više isti - da... jesu... Ali iz trenutnog doba - pogledajte neki brod iz budućnosti, npr: USS dauntless, USS Relativity, USS Thunder, USS Velocity, Provectus i sl. Čak i Defiant ne izgleda standardno.

LLAP  Belji se

...And then You will die, when Your ideals You deny...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 2:40 (Lt Dalius).
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
1domagoj1 kaže...

Defaint je ratni brod jer je izgrađen kada je počeo rat sa Domininom, tako da tada mir dipomacija i bla bla nisu bili bitni.

Ne znam jeste li vidjeli scene kada Archer odlazi u 27. stoljeće i kada se pojavljuje onaj futuristički Enterpirese, to mi je naj epizoda.
Dajte neke komentare jos :D
 Pa da. Al kolko ja znam on je ratni brod, al sluzbeno se klasificira ko eskortni, barem kolko je meni poznato.

E da, to su mi prej****e epizode.. Šteta, što su prekinuli snimanje.. potpisao peticiju, al niš od toga izgleda, jbg.
"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Sisco je dobar lik ali prelose glumi. On glumi koda je kazalisni glumac a ne filmski. Onaj njegov nacin govora, samo sto Shakespeara ne pocne citirat...

Mozda zato jer jest kazalisni glumac Smijeh, i po meni mozda je cak i najbolji od svih "leading" likova...ali omiljeni su mi Bashir i O'Brian Namigiva 
17 godina
neaktivan
gi4ouR kaže...
Psiho246 kaže...

Sisco je dobar lik ali prelose glumi. On glumi koda je kazalisni glumac a ne filmski. Onaj njegov nacin govora, samo sto Shakespeara ne pocne citirat...

Mozda zato jer jest kazalisni glumac Smijeh, i po meni mozda je cak i najbolji od svih "leading" likova...ali omiljeni su mi Bashir i O'Brian Namigiva 
  Hehe meni je najjači njegov smijeh. Nekada kads se smije izgleda kao luđak (lunatic , loco)Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Star trek

Evo trailera za novi film, jednostavno je fantastican! U nas dolazi 7.5.! :D

Film je drukciji od ostalih, mislim da ce se svidjeti i onima koji nisu voljeli Star Trek!

http://movies.apple.com/movies/paramount/star_trek/startrek-tlr3_h720p.mov

Ima 90 mb! Stvarno se isplti pogledati trailer pa makar nikad ne gledali Star Trek, barem da se divite efektima! :D

16 godina
Luka kaže...

Evo trailera za novi film, jednostavno je fantastican! U nas dolazi 7.5.! :D

Film je drukciji od ostalih, mislim da ce se svidjeti i onima koji nisu voljeli Star Trek!

http://movies.apple.com/movies/paramount/star_trek/startrek-tlr3_h720p.mov

Ima 90 mb! Stvarno se isplti pogledati trailer pa makar nikad ne gledali Star Trek, barem da se divite efektima! :D

Pogledao, fenomenalni effekti vjerovatno ce biti odlican fim kao i svi iz Star Trek seriala , meni se Star Trek oduvijek sviđa tako da nema brigeSmijeh
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 23:26 (BORG).
17 godina
Star trek

Da efekti ce biti predobri!!!

Nadam se da nece biti dosadno kao u nekim filmovima...

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina

Uuuu,isuse ovo izgleda preyebeno!Čini mi se da će ovo bit zakon film!

Only God will judge me tko je brži ili zec
17 godina
neaktivan
Star trek

Po meni najbolji je Deep space 9. Pogotovo zbog likova i priče kakva na postoji ni u jednom Star Treku. Definitivno najbolji.

Zatim mi je TNG, osim prve sezone koju bi rađe da nisam gledao.

Zatim Enterprise. Počeo je bezveze, ali serija se drastično poboljšala u trećoj i četvrtoj sezoni.

Najgluplji mi je Voyager. Makar mi je to prvi Star Trek, sad dok ga uspoređujem s ostalima, i nije baš nešto. Daleko od toga da mislim da je sranje, ali u usporedbi s ostalim serijama vidi se da je to moglo biti mnogo bolje.

16 godina
neaktivan
Star trek

prvi koji sam gledao je tos iako je to bilo par epizoda, a kad je krenuo tng dok je još bio u normalno terminu gledao sam svaku epizudu i najdraži mi je, zatim ide tos pa ds9

ove ostale nazalost nisam gledao cijele vec svaki po par epizoda, a sad sam krenuo gledat voyager navecer dok su jos praznici

jel taj voyager sto je sada na hrt-u prva sezona?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 18:50 (spaws).
15 godina
neaktivan
vrijedi li sta ova igra star trek D-A-C
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
covjece, ja sam se sa star trekom prvi puta susreo sa jedno 6 godina, moj stari je to volio gledati, bila je neka picardova epizoda, i ja pogledao bas kad je bila neka borba i onda ih je q oteo, sjecam se svake rijeci "he said kill all the lawyers, and thej did" a to je bilo prije 8 godina i +- 6 mjeseci, pa znate koliko sam zaglibio :-)
aktivno pratim tek nedavno, prije godinu dana sam poceo gledati kraj DS9, cjeli voyager, i sad enterprise NX-01
film nisam pogledao, planiram uskoro, za rođendan cu nazicat tetka da mi skine sve sezone,
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
17 godina
1337Code_breaker kaže...
vrijedi li sta ova igra star trek D-A-C

Ma vrijedi to su ti u biti asteroidsi sa star trek brodovima... Glupost.

Zadnja igra koja valja je Star Trek Online pa bridge commander,elite force II, armada II,starfleet command III. Nema ih puno. Nisam probao klingon academy no dobro to je već prastaron nebi htjelo ni radit sigurno kao ni starship creator warp II:

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
neaktivan
joj poludit cu dok excalibur ne dođe :(
14 godina
neaktivan
16 godina
Re: Star trek

Zvuči zanimljivo:

''it was revealed that the show’s set a full 25 years after Nemesis, in a world where Jean-Luc Picard’s no longer a Starfleet captain. That’s an exciting premise, to be sure, and it sounds like the iconic actor’s eager to tackle the challenges yet to come.''

Samo da ne useru seriju kao ovaj Discovery.

Jedino trenutno sto je po meni ostalo od Star Trek duha je The Orville.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
14 godina
neaktivan
Re: Star trek
Da, biti ce dosta tesko zadovoljiti fanove sa ovim..

Godinama je nastavak TNGa bio wet dreams svih fanova. Kako je vrijeme prolazilo, vise nitko to nije zaozbiljno ocekivao, to je vise postalo mit ili utopija.

I sad dobijemo najavu, doduse u obliku nekog spin offa TNGa , ali sa pravim Picardom. Hype ce biti veci nego ikad, puno veci nego za discovery. I opet ce vecina (bojim se) biti nesretna, pogotovo oni koji ocekuju da je vrijeme stalo i da se tng veselo nastavi :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice