Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 41.115
|
čitano: 9.216.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
17 godina
RE: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
RimSo kaže...

Posljednje sto sam gledao je Vin Dizel u filmu Babylon A.D i film mi je predobar..po mom ukusu..Smijeh

Ti si prvi čovjek kojeg sam ja čuo da mu je taj film dobar, inače svima je proljev. Uopće nema smisla, ni nekakve posebne radnje. Nebih ga nikako preporučio WASTE OF TIME

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

Dajte mi preporučite neki dobar triler novijeg datuma. Samo ne Law abiding citizen.

PS: jel vrijedi gledati ovaj Nothing But the Truth ili po naški Predsjednička igra?

pogledaj taken, njega ja planiram sutra pogledat.

http://www.imdb.com/title/tt0936501/

15 godina
neaktivan
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

evo gledao jedan dokumentarac koji sigurno neće biti na HTV-u,a vjerovatno ni na drugim televizijama kod nas "katolika".

http://topdocumentaryfilms.com/who-wrote-bible/

činjenicama i povijesnim argumentima,pokazuje kako su nas prevarili (mene ne) i tko je i zašto napisao bibliju.

samo na engleskom je ovdje,pa tko voli nek gleda.

17 godina
neaktivan

Upravo sam pogledao 'Cirque du Freak: The Vampire's Assistant'. Unatoč svim vampirskim filmovima u današnje vrijeme a ima ih mnogo kao i serija, ovaj film ipak uspjeva biti zanimljiv jer ima dosta drukčiji prikaz vampira u odnosu na ostale. Čak i sam naziv govori da nisu samo vampiri glavna tema. Ima svega, specijalni efekti su odlični i ima ih više nego u Twilightu a i sama radnja je kudikamo zanimljivija.

17 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Igor kaže...

Dajte mi preporučite neki dobar triler novijeg datuma. Samo ne Law abiding citizen.

PS: jel vrijedi gledati ovaj Nothing But the Truth ili po naški Predsjednička igra?

pogledaj taken, njega ja planiram sutra pogledat.

http://www.imdb.com/title/tt0936501/

Gledao već.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina

The Road- težak, uistinu težak film za gledat. Otac i sin prolaze kroz teške dane poslije katastrofe koja je zahvatila cijelu Zemlju. Moralnih odluka u filmu kolko hoćeš. Viggo Mortensen koji glumi oca je trebo dobit Oskar nominaciju za ovu ulogu. A i mali koji glumi sina mi je isto fakat odličan. Uglavnom 8/10.

It's Complicated- ovo sam gledao odma poslije the Road jer mi je trebalo takvo nešt da me oraspoloži. Ne vjerujem da otkrivam nešt puno o pričiOsmijeh al radi se o tome da dvoje razvedenih supružnika imaju aferu jedno s drugim. Iako nisam baš ljubitelj romantičnih komedija, ova mi se strašno svidjela. Dijelom je to i zbog glumačke postave(M. Streep, S. Martin, A. Baldwin), koji su mi djelovali toliko prirodno da sam ostao paf. Nije baš da sam se valjao po podu od smijeha ali smiješak mi je bio non-stop na licu. Ukratko 9/10.

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -
16 godina
neaktivan

najbolji domaći film je MARŠAL

97% of teens would cry if they saw Robert Pattinson (Edward Cullen from Twilight) standing on top of a sky scraper, about to jump. If you're one of the 3% who would sit there eating pop corn screaming
15 godina

Up In The Air - radi se o čovjeku koji daje otkaze u ovim recesijskim vremenima - romantična komedija

Ocjena 7.5 - 10

17 godina

The prestige - film pun preokreta. Mislio sam da će wolverine(hugh jackman) pobijediti, no christian bale to mora biti ,a njega nepodnosim nikako.Mislio sam da je sami početak sve rekao no nije ni blizu toga. U filmu se pojavljuje i nikola tesla.

na imdb-u je ocjena 8.4, ja bih dao 8.0 zato jer baš nevolim te magičarske filmove, tesla se rukovao (mislim da je on bio onaj fanatik o čistoći = nerukuje se), christian bale.

Pojavljuje se i scarlet johannson, žena koja je proglašena da ima najbolje sise u hollywoodu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

gledo žikinu dinastiju 2  Smijeh

Smijeh

17 godina
Hyperion kaže...

Pojavljuje se i scarlet johannson, žena koja je proglašena da ima najbolje sise u hollywoodu.

Trebalo bi napraviti pravilo da u filmu budu bar jedne gole sise (a moze i vise) u ovome nema nista sovinisticko jer ima jako puno zena koje bi bile sretne da se mogu pokazati u nekom blockbusteru. a i sve poznatije manekenke i glumice su se slikale bar u toplessu.

Ako u Twilightu pola filma ode na polugole muskarce kao i u vecini scena seksa u filmovima (znate ono kad muskarac prodefilira misicavi torzi i golu pozadinu a zena do grla zakopcana) mislim da bi bilo posteno u neki kadar u filmu ugurat par sisaSmijeh.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 0:50 (wyks).
17 godina
wyks kaže...
Hyperion kaže...

Trebalo bi napraviti pravilo da u filmu budu bar jedne gole sise (a moze i vise) u ovome nema nista sovinisticko jer ima jako puno zena koje bi bile sretne da se mogu pokazati u nekom blockbusteru. a i sve poznatije manekenke i glumice su se slikale bar u toplessu.

Ako u Twilightu pola filma ode na polugole muskarce kao i u vecini scena seksa u filmovima (znate ono kad muskarac prodefilira misicavi torzi i golu pozadinu a zena do grla zakopcana) mislim da bi bilo posteno u neki kadar u filmu ugurat par sisaSmijeh.

Nebih imao ništa protiv. Dajem glas, gdje treba potpisati?

Scarlet Johannson Scarlet Johannson
It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
protjeran

Nebih imao ništa protiv. Dajem glas, gdje treba potpisati?

mmmmm  Smijeh

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 3:23 (hrvatskafarkasevec).
17 godina

Ispricavam se na off topicu nadam se da necu dobit neki karton ili nedajboze ban.

nemojte tu sad postat sise ima za to mjesto

On Topic

500 Days of Summer- daleko bolji i realniji prikaz ljubavnih problema od puno drugih rom-com filmova. osvjezenje u odnosu na more filmova s istom radnjom

Scenarij gotovo svih romanticnih komedija u zadnjih 20 godina

Ona je cvjecarica/ konobarica/ ultrafeministicka šefica koja se po stoti put razocarala u ljubavi i taman da ce izgubit nadu u ljubav u njen ured/trgovinu/kafic uleti zgodan simpatican covjek i opet ljubav. no onda on ili ona imaju neku tajnu iz proslosti (bivsa zena/muz, tragicno preminula obitelj,) ili bude razlika u bogatstvu/društvenom statusu/godinama no unatoc tome nakon otprilike 20-30 minuta filma u kojimasu razdvojeni on/ona napravi nesto romanticno uz nenadmasivo nadahnjujuc govor i eto ih opet skupa - happily ever after

15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Scenarij gotovo svih romanticnih komedija u zadnjih 20 godina

Ona je cvjecarica/ konobarica/ ultrafeministicka šefica koja se po stoti put razocarala u ljubavi i taman da ce izgubit nadu u ljubav u njen ured/trgovinu/kafic uleti zgodan simpatican covjek i opet ljubav. no onda on ili ona imaju neku tajnu iz proslosti (bivsa zena/muz, tragicno preminula obitelj,) ili bude razlika u bogatstvu/društvenom statusu/godinama no unatoc tome nakon otprilike 20-30 minuta filma u kojimasu razdvojeni on/ona napravi nesto romanticno uz nenadmasivo nadahnjujuc govor i eto ih opet skupa - happily ever after

ma bravo za ovo,trebalo bi zakonom zabraniti takve filmove,još samo da dodaju amneziju i povratak iz "mrtvih",onda imaš klasičnu sapunicu.

15 godina

Zaboravio si još da na kraju ispadne da su rod.

17 godina
Moon - odličan film.

The Proposal veoma dobar.

Preporuka za oba
16 godina

16 godina
neaktivan

How High(Totalno Našušeni)-Komedija o dvojici likova,završe na Harvard samo zbog svoje napušenosti ,tamo im se život mijenja,svjesni svoje situacije,okreču novu stranicu bez trave.

Glumci:Method Man, Redman, Mike Epps

Ocjena:6.8/10

BMW
16 godina
neaktivan
Cloudly with a chanche of meatballs- super animarani film ja sam se ismijao kao lud, ajd osim ovih crtanih vise rijetko nesto kvalitetno za pogledati... meni 10/10
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
odjavljen

Crank 2: High voltage - 7/10. OK film, dobre fore, dosta akcije ali glupav kraj. Izgleda kao da su ga odrezali i tako ostavili mjesta za možebitni nastavak. Crank 1 je bio bolji.

Hancock - 10/10. Predobar film! Ponovno sam ga odgledao i opet mi je bio dobar i zanimljiv. Kraj pogotovo, kad se skuži da je i ona ženska ista kao Hancock...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

Što mi preporučavate da pogledam  Echelon Conspiracy ili Eagle eye? Nisam gledao niti jedan od ta dva, a čujem da je ovaj prvi kopija drugog.

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 399kn
16 godina
odjavljen

Ja sam gledao Eagle Eye, film je čist ok. Ima dosta akcije a i priča je dost dobra. Ocjena bi mu bila 9/10.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan

Mene su svi američki filmovi odavno počeli nervirat, a gledam ih po principu, ako glumi Tom Waits ili Iggy pop ili ga je režirao Jim Jarmusch film je OK, ostalo je smeće... dobro ima iznimaka Dim, ponešto od Lyncha... The Kentucky fried movie - of extraordinary magnitude Namigiva

... dijete oficira JNA, potomak mješanog srpskog braka, homoseksualac, peder, lezba, crnac, vegetarijanac, komunjara, cigan i ateist ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 18:57 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Saw IV - Ponovno isti slučaj na isti kalup, već viđeno 5 puta, pa zar nije više dosta?! 5/10

The Moon - Evo malo drukčiji film, koji najviše ima tematiku psihologije ali i beskrupoloznih velikih poduzeća. Jedan od boljih filmova iz SF žanra u posljednje vrijeme. 8/10

Hot Fuzz - Film koji se mijenja u trenucima od krimića, akcije, misterija, ali na kraju najviše parodije na policijske filmove i komedije. Preporuka. 8/10

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
15 godina
neaktivan

Onda pogledaj ovaj.Njemački a odličan.

"Why flying?Cose for tennis or football you need only one ball."
15 godina
neaktivan

Ja sam tražija titlove za tvrd orah isto njemački i ni jedan da odgovara

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 18:45 (P4k1).
16 godina
neaktivan
Lestat kaže...

Onda pogledaj ovaj.Njemački a odličan.

odličan film, gledao sam ga, mogao bih ga opet pogledati...

nevjerojatna volja za životom i pobjedom.

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Hancock - 10/10. Predobar film! Ponovno sam ga odgledao i opet mi je bio dobar i zanimljiv. Kraj pogotovo, kad se skuži da je i ona ženska ista kao Hancock...

Ne znam da li si cuo, ali sad kad si spomenuo taj film bas sam se sjetio - u pripremi je drugi nastavak. Zna se samo da ce pored njih dvoje doci jos jedna nova osoba s mocima.

cuspajz kaže...

Što mi preporučavate da pogledam  Echelon Conspiracy ili Eagle eye? Nisam gledao niti jedan od ta dva, a čujem da je ovaj prvi kopija drugog.

Preporucujem ti Eagle Eye, jer je Echelon Conspiracy njegova cista kopija. Steven Spielberg je sudjelovao pri izradi Eagle Eyea, u njemu glumi Shia LaBeouf te Michelle Monaghan, to je film stvarno vrijedan gledanja premda mi se kraj nije dopao. A Echelon je cista kopija, sve isto, pa ako pogledas najprije Eagley Eye, a onda Echelon, potonji ce ti biti s*anje. E sad, ne znam sto bi bi bilo kada bi prvo pogledao Echelon pa onda Eagle Eye. Ali potonji je puno bolji, em zbog imena, em vise akcije, zanimljivije.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
15 godina
neaktivan

Meni jedan od najboljih filmova koje sam nedavno pogledao je Yes Man

glumi najsmiješniji glumac na svijetu Jim .... (znate ga sigurno)

i film je čista 100/10

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice