Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 41.115
|
čitano: 9.216.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
12 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Pa ne znam, ostali likovi u videu izgledaju normalno.

17 godina

Ne znam zašto, al stvarno mi je Spiderman kao lik uvijek bio drag. Šteta što ova zadnja dva filma nisu bila tako dobra kao Winter Soldier npr.

Uglavnom, baš se veselim Civil War-u.

13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Nice

Captain America: Civil War - Official Trailer 2

Još jedno marvelovo remek djelo u kojem se besmrtni svemogući likovi bore u trosatnom reddit smeću. Film je pun "akcije" i "humora".

Oh boy. Očito inteligencija nije jedna od njihovi supermoći.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
16 godina
Onjegin kaže...

Film je zabava. Dakle, ako ti film nije zabavan ne postoji ništa loše u tome da ga ugasiš i nađeš nešto zabavnije.

Postoje ljudi koji misle da film može biti edukacija, produhovljenje, učenje, razvijanje itd., ali to je najčešće zato da mogu doći na forum i prosipati pamet i osjećati se boljim od drugih zato jer nemaju uspjeha u stvarnom životu (na ljubavnom, poslovnom i akademskom planu).

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
13 godina
neaktivan

Ip man 3

Moram priznati da nisam bas ljubitelj "kung-fu filmova",ali Ip man 3 me je zaista ugodno iznenadio.Isto tako,prije nego sto sam poceo gledati ovaj film,mislio sam da je rijec o nastavku onoga filma u kojemu IP ljudi vade organe,onima koji ne mogu platiti(da me ubiješ,ne mogu nikako izguglati o kojemu je filmu rijec).

Ip man 3 govori u kung-fu majstoru koji brani školu od negativaca,pri tome ima i ženu koja umire od tumora.

Scene borbe su zaista impresivne,čak se u filmu pojavljuje Mike tyson(čija uloga i nije baš jasna),ali zanemarujuci situacije gdije IP man sam razvaljuje 50-oricu(ne pretjerujem),film ima nevjerovatnu duboku poruku/pouku.Nevjerovatno je kako redatelj vješto balansira između borbe i emocija,prikazati "bit" glavne poruke filma.Savršeni primjer je scena borbe u liftu,koja me još "drži",nešta slično mi se desilo kada sam u Schindlerovoj listi gledao scenu sa djevojčicom u crvenom.

Rjetki su filmovi koji u gledatelju mogu izazvati takvo što,pogotovo ako je rijec o jednome "Kung-fu filmu".

Svaka čast!

Da, jedan od boljih kung-fu filmova. Pretpostavljam da si gledao i prva dva. Pogotovo prvi koji je remek djelo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 15:17 (memo85).
12 godina
protjeran
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Umro je Prle - RIP

17 godina
odjavljen

Legenda, djetinjstvo je uz njega bilo ljepše. Šarmer za sva vremena.

16 godina
Onjegin kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Nice

Još jedno marvelovo remek djelo u kojem se besmrtni svemogući likovi bore u trosatnom reddit smeću. Film je pun "akcije" i "humora".

cim je ostavio link samo sam cekao tvoj komentar. a svi koji su ti stavili TU ce vjerojatno ic u kino i ova tema ce bit krcata osvrtima kad film dode. ah...

meni ovi filmovi nisu ni priblizno u top listi al ih sve odem pogledat, jer su mi zabavni.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Nice

Kolega Evgenije, biti će izuzetno diskrepantno i zabavno kada za 2 mjeseca čujemo vaše negodovanje filmom koji ste naravno pogledali u društvu prijatelja.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 19:32 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

cim je ostavio link samo sam cekao tvoj komentar. a svi koji su ti stavili TU ce vjerojatno ic u kino i ova tema ce bit krcata osvrtima kad film dode. ah...

meni ovi filmovi nisu ni priblizno u top listi al ih sve odem pogledat, jer su mi zabavni.

Ikarus01 kaže...

Kolega Evgenije, biti će izuzetno diskrepantno i zabavno kada za 2 mjeseca čujemo vaše negodovanje filmom koji ste naravno pogledali u društvu prijatelja.

Nadam se da će kolege forumaši imati još dobrih savjeta kako da poboljšam iskustvo gledanja filma (iako mi se sviđa nimalo suptilna implikacija da nemam prijatelja).

13 godina
Onjegin kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Nice

Ok internet warrior, očito te pere okp pa se svima moraš namećati. Svi imaju svoje ukuse i gušte, ajde izjasni svoje ukuse i garantiram da će se naći baljo koji će ti reći zasto to ne valja.

Al da post ne bude potpuni promašaj, gledao sam Wild tales

Film se vrti oko 6 kratkih (nepovezanih) priča koje pokušaju pokazati kako je lako izgubiti kontrolu i jednostavno popiyditi. Svih 6 priča se same po sebi zanimljive i imaju svoj šarm. Mrvicu crnog humora i napetosti, meni se dopao.

Mislim da je španjolski film, uglavnom, preporuka ako želite pogledati nesto malo drugačije od standardnog filma.

Ako je netko slučajno pogledao ovaj film, priča o vozaču i ona zadnja na vjenčanju su bile najzanimljivije IMO.

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
mar123 kaže...

Ikarus01 kaže...

Nadam se da će kolege forumaši imati još dobrih savjeta kako da poboljšam iskustvo gledanja filma (iako mi se sviđa nimalo suptilna implikacija da nemam prijatelja).

Di sam ja to rekao?

Ja mislim da si ti jedan visoki,popularan mladić koji je našao način za liječiti svoje frustracije bez ikakvih implikacija osim verbalne/pisane/strojno-kodske/internet protokolske prirode. <3

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
11 godina
protjeran
Daddy's home 2015

5.5/10

Ne bas za komediju
17 godina

Grimsby

Sacha Baron Cohen, humor, perverzija = 8/10

Prvih 15 min bojao sam se da će film biti težak prosjek, no kako li sam se (srećom) samo prevario. Puno dobrog, perverznog i uvrnutog humora koji čini film pravom poslasticom za sve ljubitelje žanra. Na nekim sam se scenama toliko smijao da me srce stezalo. Ima reference na "2 girls, 1 cup". Tu smo se samo mi malo stariji smijali ;)
Savršen film za pogledati s ekipom.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
11 godina
protjeran
Jel gledal ko Hinger games mockingjay 2? Mislim gledat a zaboravil sam kaj je opce bilo u proslim dijelovima
13 godina
neaktivan
matija410 kaže...
Jel gledal ko Hinger games mockingjay 2? Mislim gledat a zaboravil sam kaj je opce bilo u proslim dijelovima

Ukratko... Katniss Everdeen se skinula i sad kad su joj svi iz Capitola vidli cike i čuču više nikome nije zanimljiva.

Ježi ga više nije bila toliko popularna nakon Žetve, pa je na taj način htjela povratiti staru slavu.

12 godina
neaktivan

Ljudi, zna netko ima li "Narodni heroj Ljiljan Vidić" negdje za download?

Hvala unaprijed!

TomPalj
13 godina
matija410 kaže...

Moj savjet ti je da zaobiđeš u širokom luku!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Nice

Očito je inteligencija jedna od tvojih supermoći jer si pred koju stranicu tvrdio da filmovi služe isključivo radi zabave. Kakav jad, evo imaš i od mene TU.

17 godina
neaktivan

The Hateful Eight http://www.imdb.com/title/tt3460252/?ref_=nv_sr_1  Kombinacija nekoliko prijasnjih Tarantinovih filmova i prokusanih rjesenja, mogla bi mu se zamjeriti ta 'filmska' ustajalost, no nazovimo to stil, mozda i bolje da ne vrluda.Svi kompariraju prosli Django i ovaj uradak pa cu i ja upasti u tu zamku te vrijednosno subjektivno procjeniti da mi je ovaj bolje sjeo.Tome vjerojatno doprinosi odsutnost Jamie Foxxa i za mene zanimljiviji scenarij.Onog cega nije trebalo biti ili u znatno manjoj koncentraciji je karikaturno 'gore' nasilje (glave koje eruptiraju etc..).Nadalje lik kojeg tumaci Roth mi je bio previse nalik Waltzovima likovima pa mi je djelovalo da Tim Roth 'mjenja' Waltza.Tehnicka strana filma je na razini odradjena, prednjaci montaza zvuka, upitno je jedino dali je bas ovim dijelom majstor Morricone trebo zaraditi kipic  (sluze filmskoj svrsi no nemaju samostalan zivot teme).Da nema vec tog pomenutog karikaturnog nasilja, i tih nekih recikliranja prijasnjih rjesenja film bi vjerovatno bio 'snazniji' no i ovako ga vrijedi pogledati pogotovo ako ste fan doticnog redatelja

17 godina
neaktivan

Gods of Egypt (2016)

Veću glupost i budalaštinu nisam odavno pogledao od ovog "filma". Radnja nikakva, specijalni efekti za vola ubit, ma niš' koristi. Zaobići u vrlo širokom luku.

Šta roda donese, to vrana odnese.
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
matija410 kaže...

Ukratko... Katniss Everdeen se skinula i sad kad su joj svi iz Capitola vidli cike i čuču više nikome nije zanimljiva.

Dap, poslije #fappening dogadjaja, nista vise nije isto :D

Film je bzvze

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan

Unknown (2011)

8/10 za mene

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
16 godina
neaktivan

Pogledao sam Big Eyes  sa Cristophom Waltsom i bio mi je dobar, svidio mi se i jako je zanimljiv uvjek su me impresionirali umjetnici, svakako bi volio da pogledate film, jer je jako poučan i dobar. Walts je opet dobro napravio posao i mislim da ćete se uživit također glumica Amy Adams je jako dobro odglumila.

Za mene 7.5/10

Nadam se da će Vam se svidjeti ko već nije pogledao  :).

Vorpen
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 22:13 (ris).
13 godina
neaktivan

5th Wave.

Pogledao sam ga u kinu s prijateljima. Desetak scena s Moretz su seksualno nabijene tako da je ipak bio OK, ali ništa što ne bi imalo isti učinak kao par minuta njenog Instagrama. Ostatak filma je potpuno smeće.

9 godina
odjavljen

A gdje je link na instagram? ;)

13 godina
neaktivan
Torent kaže...

A gdje je link na instagram? ;)

Nisam ga htio staviti jer se i u prvih par slika vidi da podržava Hillary za izbor u USA i da je "samostalna, snažna žena koja ne treba muškarca".

Osobno mi ju je to toliko ogadilo da od nje više nemam koristi ni u seksualnom pogledu.

11 godina
http://www.rottentomatoes.com/m/a_girl_walks_home_alone_at_night/

Interesantno za pogledati i nešto malo drugačije od američkih već unaprijed viđenih horora.
13 godina
Onjegin kaže...

5th Wave.

Pogledao sam ga u kinu s prijateljima. Desetak scena s Moretz su seksualno nabijene tako da je ipak bio OK, ali ništa što ne bi imalo isti učinak kao par minuta njenog Instagrama. Ostatak filma je potpuno smeće.

Baš sam se pitao šta je sa tim filmom.Prije sigurno 2-3 mjeseca izašao je TS snimak,kojega sam "napreskokce" pregledao i ucinio mi se kao teški shit.

A na traileru film izgleda do jaja!

Onda je taj snimak nestao iz "gusarskoga zaljeva" i ne možeš ga skinuti niti u tragovima,nigdje!

Isto se desilo i sa ovim filmom.

Zar nisu vec trebali biti u "zaljevu"?

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
10 godina
neaktivan
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice