Najiritantnija serija

poruka: 166
|
čitano: 40.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

koja vam je najiritantnija serija na televiziji meni je to K.T. 2 (konjine tupave 2) idioti na zadatku

a vama...

Došla Severina u crkvu i kaže:
- Oče, zgriješila sam.

A na to će otac.
- Znam, gledao sam.
17 godina
neaktivan
RE: Najiritantnija serija
lakše i brže bi bilo napisati koje nebi svrstao u najiritantnije... jer u kategoriji najiritantnijih ima toliko konkurencije da je jednostavno nemoguće dati pravi odgovor....

što bi dao da mogu odjavit HRT pretplatu!
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

K.T. 2 - gledao jedanput i vise nikad

17 godina
protjeran
Najiritantnija serija

...BugTV, Minuta do katastrofe...te svekoliko šarenilo dalekovidnice.

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

"humoristične" serije koje se po 1500-ti put repriziraju na rtl-u i novoj tv

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?
17 godina
fatbastard kaže...

to i KT2, nisam vidia losiju glumu od "Ruzne ljepotice" , koja isto spada u najiritantnije serije :)
17 godina
odjavljen
G0rilla kaže...
fatbastard kaže...

to i KT2, nisam vidia losiju glumu od "Ruzne ljepotice" , koja isto spada u najiritantnije serije :)
 A dosta "naših proizvoda" i Heroji (počeli su ili trebaju počet na Novoj TV).

Intel E4400 @ 3204(359*9) & 1.36V w/ TT BigTyphoon || Gigabyte P35-DS3 rev 1.0 F12 || 2*1GB KingMAX 800@890 MHz CL4 & 2.1V || PowerColor X800XL 430-1000 MHz || Hitachi T7K250 @ 7200RPM || LG GSA-H10A || Codegen 480X || CustomCase + 120 mm TT || Logitech Mouse & X-210 sound || Philips 200WS @ DVI ||
17 godina
neaktivan

najgore su mi lud zbunjen retardiran

sve ružne ljepotice na rtl nova i hrt mislim fakat tko to gleda

i  ZAUVIJEK susjedi koji ne da nisu smiješni nego su i glupi imaju tako dobru postavu (glumačku ) a tako jadne fore a najbolje mi je kad čujem onaj smijeh u pozadini

KAJ JE TU SMIJEŠNO

Došla Severina u crkvu i kaže:
- Oče, zgriješila sam.

A na to će otac.
- Znam, gledao sam.
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

Skoro pa sve...zato niti ne gledam više TV nema ama baš ništa za pogledati a ono što me zanima skinem sa torrenta Osmijeh

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan

JOOOOOOJ još kad se sijetim samo onog talk showa SANJA VANJA kako se već zvao na rtl dođee mi da si stavimm omču oko vrat

i taj  KRIM ŠIT 2 di su uopće našli te glumce pa da tako glumiš fakat moraš biti retardiran OPASNO

već sam mislio da če to ukinut ali ljudi imam samo jedno pitanje (retoričko) PA TKO TO ZA IME BOGA GLEDA

Što kaže žena Bill Gatesu poslije prve bračne noći?
'Sad znam zašto ti se kompanija zove Microsoft.
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

meni ide na živce ona serija na rtlu di su 3 djevojčice i 3 odrasla... mislim da se zove puna kuča, ili tako nešto...

17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

A dečki, kaj je to TV?

Smijeh

Od količine iritantnih emisija na TV-u već neko vrijeme nisam niš gledal.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
17 godina
neaktivan
Ima ih više

Dadilja
Pod istim krovom
sve hrvatske

Ali definitivni pobjednik je K.T. 2 i Ružna Ljepotica
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A dečki, kaj je to TV?

Smijeh

Od količine iritantnih emisija na TV-u već neko vrijeme nisam niš gledal.

hahahahahhahahaOsmijeh  koji si ti car a i ja baš ne gledam tv puno jedino jučer kad je bio rat svijetova jer stalno nešta reprizirajupa čak i vijesti istu temu vrte po 1000000 X 10100010101011

Što kaže žena Bill Gatesu poslije prve bračne noći?
'Sad znam zašto ti se kompanija zove Microsoft.
17 godina
neaktivan
Krim Tim 2, Zabranjena Ljubav i ostatak našeg shita. Od stranih definitivno one razne sapunice i teenage serije tipa Tree Hill itd.
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

Meni definitivno nema iritantnije, patetičnije, isforsiranije te debilnije cro serije od Naše male klinike...živi užas...Viče

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
17 godina
neaktivan
bitange i princeze, daleko prvi, kretenizam i debilana, ove ostale nisam ni gledal,
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

Karlovačko zakon br. 123.

Hrvati ne znaju snimiti humorističnu seriju.

Jer tako kažu milijuni preplatnika.

17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

Ako se netko sjeća "Neka jedu kolače" - toliko je bilo glupo da se ne možeš niti gluposti nasmijati

U domaćoj konkurenciji "Moja kućica moja slobodica" - dobro ime najlošije hrv. serije uopće - btw. zna tko gdje je Maja Freundlich?

--
HaHa na sve
17 godina
Najiritantnija serija

apsolutno sve osim Ala Bundya, Crne Guje, Allo Allo, Stažista i That's 70st Show

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan

Da, ima ih previše za svrstati u tu kategoriju zaista Belji se

P.S. Star Trek (TOS,TNG,VOY,DS9) jednostavno rulaju, a u novije vrijeme tu je odlični 'Jericho' ak je netko vidio/čuo..   mrak serija o malom gradiću u Americi koja je nuklearno napadnuta i sad se bore za opstanak ljudi.

Intel Core2 Duo E8400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

ja sam čuo za jericho, no mislim da se ne emitira nigdje na hrt. rtl, nova tv

17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

kako dobra tema, mogao bih sad svašta reći na račun neimenovanih kvazi "TV kuća" koje su postale komercijalno sr*** - najviše od svega me iritiraju one debilne TV prodaje (top-shop ili tako nekako) u pola filma ili "dnevnika" - strašno. A o serijama da ne govorim, osim par izuzetaka (tko je tamo gore popljuvao HerojeSmijeh) na tim televizijama se nema što pogledati (što nisam pogledao kao klinac od 7 godina) - prestrašno. A da ne spominjem reality show-ove, talk show-ove, KT-ove i ine gluposti - preprestrašno

Naoružan logikom
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

najgora mi je ona s onom djecom i ona s Steve Urqelom, neznam kak se zovu, imaju neš s kućom u nazivu...

izvan kategorije: KT2 i Dadilja....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

koja vam je najiritantnija serija na televiziji meni je to K.T. 2 (konjine tupave 2) idioti na zadatku

a vama...

potpuno se slažem s tobom pa tko to gleda i još mi je jadna ona puna kuča kako glupa serija mislim da ne postoji gluplja
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

Najiritantnija serija je svakako K.T2 jer glumci koi glume u toj seriji kao da su skupljeni negdje po putu,gluma im je vrhunac oćaja,kao da nisu u zivotu vidjeli kako se glumi...

Sam scenarij im je isto tako los kao i glumci...Jednostavno pre lose da bi se gledalo....

Slazem se i sa ostalima kako se  neke serije emitiraju stotine puta.pa ti dode da im . . . . .    . . . .

17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

k.t.2 definitivno. covjek upucan u ledja 3 puta, a inspektori se pitaju od cega je umro pa zovu patologa.

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

K.T.2 definitivno, a i ona Dadilja koja je reprizirana 132puta....

17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

k.t.2 definitivno. covjek upucan u ledja 3 puta, a inspektori se pitaju od cega je umro pa zovu patologa.

hahahhahahahahahahha
kako si se samo sjetio koji su to

debiliOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2008 17:38 (sub_zero).
17 godina
neaktivan
Najiritantnija serija

Sve serije koje me zanimaju gledam na kompu pa sam se prilično iznenadio kad sam jednom otišao kod staraca i probao pogledati nešto na telki.

Majku mu.

Stvarno nema ni poštenog programa, niti možeš išta što te zanima pogledati na miru jer reklame upadaju usred novi allways ulošci - ovaj put sa mirisom mora scene.

Najiritantnije što sam vidio je neka serija (ili reality, štojaznam) sa dvije iritantne babe koje idu okolo i čiste svinjce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2008 17:57 (Zabushant).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice