koja vam je najiritantnija serija na televiziji meni je to K.T. 2 (konjine tupave 2) idioti na zadatku
a vama...
- Oče, zgriješila sam.
A na to će otac.
- Znam, gledao sam.
koja vam je najiritantnija serija na televiziji meni je to K.T. 2 (konjine tupave 2) idioti na zadatku
a vama...
K.T. 2 - gledao jedanput i vise nikad
...BugTV, Minuta do katastrofe...te svekoliko šarenilo dalekovidnice.
"humoristične" serije koje se po 1500-ti put repriziraju na rtl-u i novoj tv
najgore su mi lud zbunjen retardiran
sve ružne ljepotice na rtl nova i hrt mislim fakat tko to gleda
i ZAUVIJEK susjedi koji ne da nisu smiješni nego su i glupi imaju tako dobru postavu (glumačku ) a tako jadne fore a najbolje mi je kad čujem onaj smijeh u pozadini
KAJ JE TU SMIJEŠNO
Skoro pa sve...zato niti ne gledam više TV nema ama baš ništa za pogledati a ono što me zanima skinem sa torrenta 
JOOOOOOJ još kad se sijetim samo onog talk showa SANJA VANJA kako se već zvao na rtl dođee mi da si stavimm omču oko vrat
i taj KRIM ŠIT 2 di su uopće našli te glumce pa da tako glumiš fakat moraš biti retardiran OPASNO
već sam mislio da če to ukinut ali ljudi imam samo jedno pitanje (retoričko) PA TKO TO ZA IME BOGA GLEDA
meni ide na živce ona serija na rtlu di su 3 djevojčice i 3 odrasla... mislim da se zove puna kuča, ili tako nešto...
A dečki, kaj je to TV?

Od količine iritantnih emisija na TV-u već neko vrijeme nisam niš gledal.
A dečki, kaj je to TV?

Od količine iritantnih emisija na TV-u već neko vrijeme nisam niš gledal.
hahahahahhahaha
koji si ti car a i ja baš ne gledam tv puno jedino jučer kad je bio rat svijetova jer stalno nešta reprizirajupa čak i vijesti istu temu vrte po 1000000 X 10100010101011
Meni definitivno nema iritantnije, patetičnije, isforsiranije te debilnije cro serije od Naše male klinike...živi užas...
Karlovačko zakon br. 123.
Hrvati ne znaju snimiti humorističnu seriju.
Jer tako kažu milijuni preplatnika.
Ako se netko sjeća "Neka jedu kolače" - toliko je bilo glupo da se ne možeš niti gluposti nasmijati
U domaćoj konkurenciji "Moja kućica moja slobodica" - dobro ime najlošije hrv. serije uopće - btw. zna tko gdje je Maja Freundlich?
apsolutno sve osim Ala Bundya, Crne Guje, Allo Allo, Stažista i That's 70st Show
Da, ima ih previše za svrstati u tu kategoriju zaista 
P.S. Star Trek (TOS,TNG,VOY,DS9) jednostavno rulaju, a u novije vrijeme tu je odlični 'Jericho' ak je netko vidio/čuo.. mrak serija o malom gradiću u Americi koja je nuklearno napadnuta i sad se bore za opstanak ljudi.
ja sam čuo za jericho, no mislim da se ne emitira nigdje na hrt. rtl, nova tv
kako dobra tema, mogao bih sad svašta reći na račun neimenovanih kvazi "TV kuća" koje su postale komercijalno sr*** - najviše od svega me iritiraju one debilne TV prodaje (top-shop ili tako nekako) u pola filma ili "dnevnika" - strašno. A o serijama da ne govorim, osim par izuzetaka (tko je tamo gore popljuvao Heroje
) na tim televizijama se nema što pogledati (što nisam pogledao kao klinac od 7 godina) - prestrašno. A da ne spominjem reality show-ove, talk show-ove, KT-ove i ine gluposti - preprestrašno
najgora mi je ona s onom djecom i ona s Steve Urqelom, neznam kak se zovu, imaju neš s kućom u nazivu...
izvan kategorije: KT2 i Dadilja....
a vama...
Najiritantnija serija je svakako K.T2 jer glumci koi glume u toj seriji kao da su skupljeni negdje po putu,gluma im je vrhunac oćaja,kao da nisu u zivotu vidjeli kako se glumi...
Sam scenarij im je isto tako los kao i glumci...Jednostavno pre lose da bi se gledalo....
Slazem se i sa ostalima kako se neke serije emitiraju stotine puta.pa ti dode da im . . . . . . . . .
k.t.2 definitivno. covjek upucan u ledja 3 puta, a inspektori se pitaju od cega je umro pa zovu patologa.
K.T.2 definitivno, a i ona Dadilja koja je reprizirana 132puta....
k.t.2 definitivno. covjek upucan u ledja 3 puta, a inspektori se pitaju od cega je umro pa zovu patologa.
debili
Sve serije koje me zanimaju gledam na kompu pa sam se prilično iznenadio kad sam jednom otišao kod staraca i probao pogledati nešto na telki.
Majku mu.
Stvarno nema ni poštenog programa, niti možeš išta što te zanima pogledati na miru jer reklame upadaju usred novi allways ulošci - ovaj put sa mirisom mora scene.
Najiritantnije što sam vidio je neka serija (ili reality, štojaznam) sa dvije iritantne babe koje idu okolo i čiste svinjce.