Koju seriju trenutno pratite? izdvojena tema

poruka: 16.446
|
čitano: 3.182.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Koju seriju trenutno pratite?
cvaja997 kaže...

American Gods. Steta sto je zavrsila. 

KTM kaže...
cvaja997 kaže...

Otkazana...

E jbga to onda nema smisla ni počinjati, a stoji mi dugo na to-do listi.

Pa pročitajte knjigu, odlična je. Jedino što je pisac Neil Gaiman trenutno pod općim napadom jer je navodno napastovao nekakve dadilje, spremačice ili slično, tako da je bolje pročitati dok se još može doći do njegovih knjiga

16 godina
Re: Koju seriju trenutno pratite?
njofra13 kaže...
digitall kaže...

Reacher S3 je počela

Jel čemu, s obzirom da je S2 bila dosta lošija od prve sezone ....

pa meni je bolja od druge sezone. krene jako, uvodi u pricu u prve tri epizode i još uvijek nisu uveli glavnog negativca kako spada, ali u 4. epizodi je cijeli backstory za njega i tu konacno dolazimo do klasicnog osjecaja mrznje prema negativcu i jedva cekam vidjet kako ce ga reacher smaknut. neki kazu da im je 4. epizoda koja je retrospekcija dosadnjikava, a meni je vrhunska. 

al mozda je moje misljenje biased, jer obozavam reachera i takav tip serije/filma i mogo bi to gledat unedogled.

10 godina
Koju seriju trenutno pratite?

Sinoć završio sa serijom Landman , topla preporuka... Moram reći nakon što sam odgledao Landman,Yellowstone,1883,1923 da sam postao obozavatelj Sheridana 

4 mjeseca

Evo danas je krenula prva sezona Daredevil: Born Again sa dvije epizode. Ako ponove kvalitetu prvog Daredevila biti će top 

edit: nakon odgledane prve dvije epizode zasad je to to

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2025 20:43 (herc_vtc).
14 godina

Gotham

Nakon dvotjednog binđa završio sam sa ovom vrhunskom serijom, na trenutke me je znala malo zamoriti, ali to pripisujem dugom gledanju iste. Sve u svemu uživao sam u odličnoj glumi i atmosferi Gothama koji kao da je iskočio iz stripa na ekran.  Sada sam u "problemu", kao i uvijek nakon uzatopnog gledanja više dugih sezona neke serije treba odabrati nešto drugo, što nije uvijek lako.
Ako  netko nije gledao, preporuka.  8,5/10

13 godina

Toxic town - skroz solidna serija na netflixu. Ostala mi je još jedna epizoda i zadovoljan sam.

https://www.imdb.com/title/tt28631067/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice