Game of Thrones
- poruka: 4.117
- |
- čitano: 841.885
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene zanima šta je ono točno bilo pa je gđa Stark zarobila Tyriona?
Znan da je Jamie gurnia njenog sina iz one kule, ali ono posli.... kad je onog jednog kraljevog savjetnika pitala čiji je ono nož kojim su drugi put pokušali ubit njenog sina, on jon je reka da je nož Tyrionov. Ali sad mi nije jasno....nisu baš prikazali da je on bia upleten u to.....
Mene zanima šta je ono točno bilo pa je gđa Stark zarobila Tyriona?
Znan da je Jamie gurnia njenog sina iz one kule, ali ono posli.... kad je onog jednog kraljevog savjetnika pitala čiji je ono nož kojim su drugi put pokušali ubit njenog sina, on jon je reka da je nož Tyrionov. Ali sad mi nije jasno....nisu baš prikazali da je on bia upleten u to.....
Ona je po tome zaključila da je on bacio njenog sina sa balkona zato ga je bila zarobila.
Zna li tko gdje gledati hbo online? neda mi se čekat ovako da je puste na torrentima....
Ona je po tome zaključila da je on bacio njenog sina sa balkona zato ga je bila zarobila.
Da da, to znan, nego me zanima jeli Tyrion bia uopće upleten u to... Ako nije , onda jon je laga onaj laga... ???
Zna li tko gdje gledati hbo online? neda mi se čekat ovako da je puste na torrentima....
Pa stigla ti je već 2. epizoda(procurilo), ima po torrent trackerima. Osim ako sad neće pustit 3. da bar!
Da da, to znan, nego me zanima jeli Tyrion bia uopće upleten u to... Ako nije , onda jon je laga onaj laga... ???
Tko to zna.... :)
na koji trackeru? pmaj mi link ako znas
Ne bi li to bilo spojlanje da ti netko kaže jel bio upleten ili ne? Sve će se otkriti, ne brini... pitanje je samo kad. :D
Ne bi li to bilo spojlanje da ti netko kaže jel bio upleten ili ne? Sve će se otkriti, ne brini... pitanje je samo kad. :D
A to je već iz prve sezone....
Pa odmah je bilo sumnjivo zašto bi Tyrion dao svoj dagger enkom tamo seljačini koji ga jedva zna držat a kamoli upotrijebit i riskirat da ga se otkrije.
I ako nisi skužio do sad Litllefinger je najveći mućki provokator u seriji :D
Pa odmah je bilo sumnjivo zašto bi Tyrion dao svoj dagger enkom tamo seljačini koji ga jedva zna držat a kamoli upotrijebit i riskirat da ga se otkrije.
I ako nisi skužio do sad Litllefinger je najveći mućki provokator u seriji :D
o čemu ti pričaš? Pa nije Tyrion dao dagger ikome nego je nađen u sobi.... da ga je dao bilo bi lako pitati toga čovjeka tko mu ga je dao (mislim na dagger, ne na onu stvar :p)
A to je već iz prve sezone....
Da, ali se ne otkrije tko je unajmio ubojicu...
Je, ubojica je imao dagger i njime htio ubiti Brana i igrom slučaja (ne prijestolja xD) i njegvu mater. :D
Ma onaj koji je doša ubit Benna je ima taj nož i onda je lady Stark pitala onog Baelisha čiji je to dagger, i on jon je reka - Tyrionov. Sad, i ja mislin da je laga, nego to nisu baš nisu nešto prikazali, pa mi bilo čudno.
prestiglo me :)
Jučer sam pročitao do kraja Storm of swords (Oluja mačeva)...
Knjiga je epic...stvarno epic...kraj je najjači ikad...
hvala za informaciju da je izašla nova epizoda (ja bih vjerojatno ostao čekati do 3 ujutro)
Ako netko zna dobru pdf verziju knjige Gozba vrana (A Feast for crows), lijepo molim da mi pošalje u PM ili objavi u temi...
Ups pa jos mi se nesto skida, jel mi se to cini ili imam i epizodu 2.
Vidim netko posječuje rumunjske stranice
Ja skinio neki dan al neradi nešto
Serija je odlicna ali cekanje sljedece epizode ubija u pojam. . ., na kraju cu skinut s netaknjige i bacit se na citanje
Serija je odlicna ali cekanje sljedece epizode ubija u pojam. . ., na kraju cu skinut s netaknjige i bacit se na citanje
Dvije epizode su vani, naravno epizode nove sezone.
pogledao sam ove dvije nove epizode i nekako mi je dosadno, iako mi je prva sezona je*beno dobra
pogledao sam ove dvije nove epizode i nekako mi je dosadno, iako mi je prva sezona je*beno dobra
I meni prve dvije epizode nisu sjele nekako, presporo se radnja odvija i nema nekih epic dogadaja.
Znam da radnja prati knjige, ali svejedno nije onako kao sam ocekivao.
Prosle godine sam pogledao 10 epizoda u dva dana ufff
aj netko streamaj hbo :p
za 5 sati dolazi treca epizoda...
Za rođendan želim HBO :ppppppppppp
prije tjedan dana. danas ce treca.
I meni prve dvije epizode nisu sjele nekako, presporo se radnja odvija i nema nekih epic dogadaja.
Slažem se s tobom. Meni su isto ove 2 epizode dosadne. Ista stvar mi je bila i sa 1. sezonom, gdje su mi samo zadnje 2 epizode bile super. Nadao sam se da će se 2. isto tako nastaviti. A i prevelika je pauza između sezona, pa sam neke stvari zaboravio. Još jedna stvar je da po meni ima previše likova i nekak sam se pogubio (nisam čitao knjige). Kužim da je u knigama tako pa ne može biti drugačije. Nadam se da će se uskoro nastaviti slično kako je bilo u zadnje 2 epizode 1. sezone.
JEdno pitanje, ako uzmem na maxtv-u hbo paket, dali dobijem ovu seriju sa hr titlovima?
BTW knjiga ubija, čitam je več neko vrijeme
JEdno pitanje, ako uzmem na maxtv-u hbo paket, dali dobijem ovu seriju sa hr titlovima?
BTW knjiga ubija, čitam je več neko vrijeme
Da, svi filmovi i serije na HBOu imaju hrvatske titlove.
Slažem se s tobom. Meni su isto ove 2 epizode dosadne. Ista stvar mi je bila i sa 1. sezonom, gdje su mi samo zadnje 2 epizode bile super. Nadao sam se da će se 2. isto tako nastaviti. A i prevelika je pauza između sezona, pa sam neke stvari zaboravio. Još jedna stvar je da po meni ima previše likova i nekak sam se pogubio (nisam čitao knjige). Kužim da je u knigama tako pa ne može biti drugačije. Nadam se da će se uskoro nastaviti slično kako je bilo u zadnje 2 epizode 1. sezone.
A meni su tako bile one prve iz prve sezone. Nebi baš upotrijebia izraz "dosadno", ali mi je tek u 5. epizode postalo napeto. Zadnje 4 san u jedan dan.
Zapravo neznan za ovu sad sezonu jer negledan(želin da mi ih se skupi pa da mogu više od odjedanput), ali virujen van da je to šta kažete.
A vi koji ste čitali knjigu, jeli uskoro postaje napetije?