Elektronska glazba izdvojena tema

poruka: 6.813
|
čitano: 995.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Elektronska glazba

Jedna od AVB-a...iako smatram da ide komercijalnim putem Tiesta i PvDa

Osobno jedan od dražih trance/prog.house producenata:

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 21:48 (Zero2).
15 godina
neaktivan
Elektronska glazba

malo starija stvar:)

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 22:03 (geek_boy1).
15 godina
neaktivan
Elektronska glazba

Ova pjesma mi je među top 10 prošle godine :)

Stoneface & Terminal - Don't Give A Fuck (Vocal Mix)

There are no stupid questions, just stupid people!
13 godina
protjeran
RE: Elektronska glazba
mamacdd kaže...

jedna od najjacih njegovih stvari }:-DD

Tiësto - Suburban Train

I koji je sad smisao ove pjesme,ovo čak i nije pjesma ovo ej samo elektronika.Ja nezz šta vas privlači kod techna

14 godina
neaktivan
Crni bomarder kaže...
mamacdd kaže...

Tiësto - Suburban Train

I koji je sad smisao ove pjesme,ovo čak i nije pjesma ovo ej samo elektronika.Ja nezz šta vas privlači kod techna

normalno da neznas kad neznas da to nije teechno. zato bolje idi na drugu temu,neku gdje se mozda nesto i kuzis.

15 godina
neaktivan
Sta tebe privlaci kod toga sta ti slusas? Valjda to sta ima tekstove. Pa nama je eto draze slusat pjesme bez tekstova. I to ne zato jer nevolimo tekstove u pismi nego je ovde instrumental bolji. A i, ima i pjesama sa tekstovima, odnosno vokalima.

Nije techno nego je trance. To je daleko bolje od svake druge mainstream muzike. To nije ko svaka druga muzika pa da ju samo slusas, to moras i osjecat.
OĆU NOVI NICK!
14 godina
protjeran
Elektronska glazba

Evo za sve ljubitelje Paul Kalkbrennera

15 godina
neaktivan
Elektronska glazba

Evo da nisam stalno na tranceu. Može još par ovakvih sličnih techno preporuka? :)

Umek - Lanicor(Freaked Frequency Remix)

OĆU NOVI NICK!
14 godina
Crni bomarder kaže...
mamacdd kaže...

Tiësto - Suburban Train

Stari ovo ti je techno.....i to dobar techno:

A o ukusima se ne raspravlja ;)

15 godina
neaktivan
Elektronska glazba

Stoneface & Terminal - Moment

OĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
Elektronska glazba

kad smo kod umeka evo njegova najbolja i najpriznatija stvar koju je ikad napravio naravno uz Lanicor,ova stvar sto je Zero stavio nije nest losa ali minimal fuj,hehe! al mora se priznat da je umek bio bog na ovim prostorima dok je vrtio technjavu,hebiga kasnije poceo brljavit i sad je papak(a peder u real life pa je izgleda omeksao,ali kako onda rush nije,ma neznam,haha!))

e da i skinite si Torture Chamber 2 mixed by umek,pravi funky techno koji je prije vrti,jedan od rijetkih CDa koje sam orginal kupio,nema onog ko je isao na partije a da ga nije imao. nije pretvrd i mracan i bit ce vam dobar iako niste ljubitelj techna,velika preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 1:13 (ASIMILATOR).
14 godina

Da Umek je bil car...on i Kanzyani ko producenti...pa čak i Pero puna/kuća koji se stilom (ko DJ) fural na tribal/funky techno...heh bila su to vremena {#}

Minimala je meni tak tak....zna biti zamorna ali mi predstavlja onaj najsiroviji oblik techna pa sam zato i link postavil :)

A kaj se tiče Torture Chambera..hehehe imam original

EDIT:

@ dr Zlo...zadnji link....DOBRA!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 9:26 (Zero2).
15 godina
neaktivan
ASIMILATOR kaže...

kad smo kod umeka evo njegova najbolja i najpriznatija stvar koju je ikad napravio naravno uz Lanicor,ova stvar sto je Zero stavio nije nest losa ali minimal fuj,hehe! al mora se priznat da je umek bio bog na ovim prostorima dok je vrtio technjavu,hebiga kasnije poceo brljavit i sad je papak(a peder u real life pa je izgleda omeksao,ali kako onda rush nije,ma neznam,haha!))

Ma meni je od original mixa puno bolji Tiestov remix. Znan da ga nevoliš, ali probaj poslušat. :)

OĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
Elektronska glazba

gatex je dobar da remix napravi i riblja corba hehehe!  sad ozbiljno,dobar je taj tiestov rmx(oppa jesam to ja rekao,hehe),cuo sam ga vec kao i dosta ostalih rmx te stvari. cak je i bolji ovak kad slusas  ali u techno setu orginalu nema premca jer onda dj to isfura na svoj nacin,kak je gatex znalo sjest u sred peglaone,ajme.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 14:04 (ASIMILATOR).
15 godina
neaktivan
Elektronska glazba

Blank & Jones -Cream

16 godina
Elektronska glazba

Umek- Lancior (live ending) 2002

ovdje sam se bio zaletio, a kasnije je bio i billy nasty njega sam isto na bazenima slušao opak osjećaj... svi u kratkima kupanje, techno i brijanje do jutra... nema toga više :(

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 18:29 (eterna luchar).
14 godina
neaktivan
Elektronska glazba

vidi starih brijaca,hehe! onaj u bjeloj potkosulji sa plavkastom kosom i irokezom u prvom redu(marko) kao nevoli bas technjavu a vid ga sto se baca,ivana kratko osisana cura kraj njega isto.  zato ekipa iz vladislavaca(lik u bjeloj potkosulji,crne kose i cura crne kose i crnog kupaceg,oni sve vole,hehe! stara hebena vremena! {#}

eternal jes ti iz os?

16 godina
neaktivan
Elektronska glazba

Organiziraju li se takvi partiji i dan danas kod nas u Hrv?

A man without a religion is like a fish without a bicycle
16 godina
ASIMILATOR kaže...

vidi starih brijaca,hehe! onaj u bjeloj potkosulji sa plavkastom kosom i irokezom u prvom redu(marko) kao nevoli bas technjavu a vid ga sto se baca,ivana kratko osisana cura kraj njega isto.  zato ekipa iz vladislavaca(lik u bjeloj potkosulji,crne kose i cura crne kose i crnog kupaceg,oni sve vole,hehe! stara hebena vremena! {#}

eternal jes ti iz os?

nop, radim u Os i većina kolega mi je iz os, ali sam živio u bizovcu, jedno vrijeme radio na bazenima (puno kasnije nakon party-a) a sad sam pokraj bizovca...

14 godina

Ja sam iz Varaždina i slušam elektroniku tamo od 1998 na dalje.....scena tu je slaba. Od kada  nema Ex-a (klub koji je bio sinonim za sve vrste takve glazbe) praktički nema ni scene. Tu i tamo nikne neki bric koji gura neko vrijeme ali sve s vremenom rikne.

14 godina
neaktivan
Elektronska glazba

ma u hr je danas banana,tu i tamo nest bude u boogaloo i ljeti po moru al to nije to. zato ja u budimpestu zapalim 4-5 puta godisnje i amen,isti vrag kao do zagreba,sad su i autocestu napravili,vinjetu do sad nismo uzimali,sverc. {#}  nema murje,nema prometa,jos nas put izadje jeftinije neg u zg. tam je sad kao kod nas prije 7-8 god,hebi ga ipak  madjari zaostaju za nama,hehe! zadnji party na kom smo bili http://www.bonuszfestival.hu/2010/en/index.php?mod=faq

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 21:44 (ASIMILATOR).
15 godina
Elektronska glazba

Evo predstavnika Elektronske glazbe iz RH:

"Rebalans Electronic".

Nije (još) jako poznat, a o kvaliteti prosudite sami... :)

http://www.myspace.com/rebalanselectronic

16 godina
Elektronska glazba

Evo kad smo već na starim danima i vrhuncu, ajmo reći...

Petar Dundov & Christian Varela- I ♥ Techno 2003

14 godina
protjeran
Zero2 kaže...

Ja sam iz Varaždina i slušam elektroniku tamo od 1998 na dalje.....scena tu je slaba. Od kada  nema Ex-a (klub koji je bio sinonim za sve vrste takve glazbe) praktički nema ni scene. Tu i tamo nikne neki bric koji gura neko vrijeme ali sve s vremenom rikne.

A da ti ne pričam kako je kod mene u Šibeniku... Imamo jedan jedini party u samom gradu u 8. misecu na tvrđavi sv. Nikole i to je sve

Eto spašavaju me jedino ona dva miseca ljeti dok rade Hacienda (Vodice) i Aurora (Primošten) pa odem tamo. Ali i to je postala teška komercijala

14 godina
0000 kaže...
Zero2 kaže...

A da ti ne pričam kako je kod mene u Šibeniku... Imamo jedan jedini party u samom gradu u 8. misecu na tvrđavi sv. Nikole i to je sve

Eto spašavaju me jedino ona dva miseca ljeti dok rade Hacienda (Vodice) i Aurora (Primošten) pa odem tamo. Ali i to je postala teška komercijala

Pa da ti velim nije meni do toga da scena bude ogromna jer to onda vodi do Zrća i sličnih mjesta (iako se i tamo nađe dobrih stvari). Meni osobno fale one partijane kad nas je bilo 200-300...svi smo se znali...nije bilo bacanja pivskih flaša...agresive...pozera....jednostavno je bilo dobro.

14 godina

ma daj ajde ti si d*bil, kaj onda radis u ovoj temi.. nemoj da pocnem zoberiju sad nabrajat od tehnjave pico trula

Errando discimus.
14 godina
mamacdd kaže...

ma daj ajde ti si d*bil, kaj onda radis u ovoj temi.. nemoj da pocnem zoberiju sad nabrajat od tehnjave pico trula

sori nisam skuzio da sam iso na odg. a ne citiraj..  sori sori ekipa {#} 

pozz

Errando discimus.
14 godina
0000 kaže...

Avicii - Love You Bromance

AVICIIIIII <3 <3 <3 <3

Creatorr tnx na onom, odlična stvar...

btw, 

uklopljeno SHM & Avicii, ludi Skandinavci <3

Matisse & Sadko - Hi Scandinavia!

** Live 4 Music **
14 godina
protjeran
Zero2 kaže...
0000 kaže...
Zero2 kaže...

Pa da ti velim nije meni do toga da scena bude ogromna jer to onda vodi do Zrća i sličnih mjesta (iako se i tamo nađe dobrih stvari). Meni osobno fale one partijane kad nas je bilo 200-300...svi smo se znali...nije bilo bacanja pivskih flaša...agresive...pozera....jednostavno je bilo dobro.

I meni to fali više od svega, zna se stara ekipa okupiti tu i tamo ali jednostavno nije kao prije...

14 godina
Elektronska glazba

Only folk -.-''

I hate this "sound"!

** Live 4 Music **
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice