Centriranje volana

poruka: 7
|
čitano: 4.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Centriranje volana

evo još jedno pitanje..znači imam volan Smartbox  v9 i imam problem sa njim. star je godinu-dvije i jaaako slabo korišten. nema nikakvih problema osim što kada sam ga probao na PS2 skretao je udesno,kod mene je sve normalno a na drugom kompjuteru skreće ulijevo. pa me zanima kako da to riješim? čitao sam na internetu i kažu da ga treba centrirati ali neznam kako da to napravim. pomagajte :D

Bolje biti pijan nego plav xD

0 1 hvala 0
15 godina
Centriranje volana

Ako si dobio kakav software s njim , probaj ga tamo centrirat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Centriranje volana
rfbios kaže...

evo još jedno pitanje..znači imam volan Smartbox  v9 i imam problem sa njim. star je godinu-dvije i jaaako slabo korišten. nema nikakvih problema osim što kada sam ga probao na PS2 skretao je udesno,kod mene je sve normalno a na drugom kompjuteru skreće ulijevo. pa me zanima kako da to riješim? čitao sam na internetu i kažu da ga treba centrirati ali neznam kako da to napravim. pomagajte :D

Pavlović ti zna kako centrirat:)

Mislim da bi u samoj igri trebao imati opciju za kalibraciju pa provjeri malo.

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
15 godina
neaktivan
Centriranje volana

dobio sam jedino drivere..nema tamo ništa koristno. stvar je što nije isto na svakom kompjuteru i isto tako je razlika od igrice do igrice ( neki german simulator:sve štima a pes neće,ima budala koje igraju pes volanom {#} ) pavlović mi je zadnja šansa :)

Bolje biti pijan nego plav xD

0 1 hvala 0
15 godina
Centriranje volana

Ukopcaj volan u komp , odi u Control panel / Devices and printers / tamo nađi taj volan i onda desni klik na game controler settings ...

moje moje
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Centriranje volana
Haf932 kaže...

Ukopcaj volan u komp , odi u Control panel / Devices and printers / tamo nađi taj volan i onda desni klik na game controler settings ...

Hoće li mu to vrijedit za PS2 pošto njemu vuče udesno na PS2 a na kompu je ok?

Jel volan pamti kalibraciju ili softver u računalu?

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 20:25 (F1-IVO).
15 godina
Centriranje volana

Napisao je  da mu  na drugom kompjuteru skreće ulijevo !

EDIT: moj se automatski sam kalibrira kod svakog prikljucivanja pa mislim da volan pamti !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 20:28 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice