evo još jedno pitanje..znači imam volan Smartbox v9 i imam problem sa njim. star je godinu-dvije i jaaako slabo korišten. nema nikakvih problema osim što kada sam ga probao na PS2 skretao je udesno,kod mene je sve normalno a na drugom kompjuteru skreće ulijevo. pa me zanima kako da to riješim? čitao sam na internetu i kažu da ga treba centrirati ali neznam kako da to napravim. pomagajte :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako si dobio kakav software s njim , probaj ga tamo centrirat !
evo još jedno pitanje..znači imam volan Smartbox v9 i imam problem sa njim. star je godinu-dvije i jaaako slabo korišten. nema nikakvih problema osim što kada sam ga probao na PS2 skretao je udesno,kod mene je sve normalno a na drugom kompjuteru skreće ulijevo. pa me zanima kako da to riješim? čitao sam na internetu i kažu da ga treba centrirati ali neznam kako da to napravim. pomagajte :D
Pavlović ti zna kako centrirat:)
Mislim da bi u samoj igri trebao imati opciju za kalibraciju pa provjeri malo.
dobio sam jedino drivere..nema tamo ništa koristno. stvar je što nije isto na svakom kompjuteru i isto tako je razlika od igrice do igrice ( neki german simulator:sve štima a pes neće,ima budala koje igraju pes volanom ) pavlović mi je zadnja šansa :)
Ukopcaj volan u komp , odi u Control panel / Devices and printers / tamo nađi taj volan i onda desni klik na game controler settings ...
Hoće li mu to vrijedit za PS2 pošto njemu vuče udesno na PS2 a na kompu je ok?
Jel volan pamti kalibraciju ili softver u računalu?
Napisao je da mu na drugom kompjuteru skreće ulijevo !
EDIT: moj se automatski sam kalibrira kod svakog prikljucivanja pa mislim da volan pamti !