i da mogu li dobiti i ban da vise neslusam dosadne ljude
Možeš, dapače, već sam te prijavio.
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarš
OK super vidimo se na drugom forumu
prijavio sam sam sebe
OK super vidimo se na drugom forumu
Da, na Forum.hr, tamo će ti i admin vjerovatno pomoć u potrazi za aimbotom, crackovima itd.
Hahaha, epic fail! prijavio sam sebe.
ovako izgleda
-.-''
sto ti sad tocno ne radi?
meni je buffalo odlicno radio
sto ti sad tocno ne radi?
meni je buffalo odlicno radio
nece da nisani mozda postavke nisu u redu
de mi posalji e-mail
Ispričao se radi slova al mogao bi radi pravopisa. Ne bi trebo isključit caps lock nego bi trebao iskopčat tipkovnicu pa nek tipka koliko mu volja.
Ja sam tek nedavno počeo igrat po prvi put CoD, bez ikakvih hackova iako mi dođe puno puta da se upitam kako to da ne mogu i ja to malo bolje odigrat a ovi drugi su tako dobri.
E pa upravo su neki s tim hackovima samo zbog toga tako dobri u CoD-u pa ih se uglavnom dosta brzo skuži. Pa se nadam da će i tebe zateć takva sudbina.
nece da nisani mozda postavke nisu u redu
de mi posalji e-mail
Podesi mu nišanske sprave.
sad se vise nesjecam kako je to bilo u vezi aimbota al mislim da si trebao neku tipku pritisnut za aim,neznam vise,imas wh,bolje je od aima :)
De klinjo nauči igrat i mani se tih pica-boca za cheat-anje jer se nikad nećeš naučit pameti a kamoli one ostale cheat-ere u CoD-u.
Bokte moj nećak ima 10 godina, igra CoD4 MP i ne koristi te silne šifretine i i Aimbot-ove...da igrate ti i on u istoj partiji, on bi te T-bag-ao za koji minut
Tak da mali...nauči igrat po pravilima i nemoj se spuštat na ničiju razinu...budi bolji od onoga što jesi
sad se vise nesjecam kako je to bilo u vezi aimbota al mislim da si trebao neku tipku pritisnut za aim,neznam vise,imas wh,bolje je od aima :)
treba F7
Oćemo se kladit da će ovaj primjerak inteligencije i poštenja sutra otvoriti temu i pitati zašto ga PB kicka sa servera
Oćemo se kladit da će ovaj primjerak inteligencije i poštenja sutra otvoriti temu i pitati zašto ga PB kicka sa servera
ovaj aimbot je undetected
bit će detected kad se pokaže poruka: "Disconected from server"
bit će detected kad se pokaže poruka: "Disconected from server"
da ako uđe admin
Meni nije jasno kako tebe nitko od modova još nije "detect-ao".
na serverima bez PB
Jednim finim mailom za ovu temu i tebe je upravo doznalo 20ak vlasnika servera na balkanu. Sretno sa igrom ;)
Heh, evo i njegovih podataka :P
TMNT*SPLINTER
xf:s1996
pwned :D
na serverima bez PB
sa pb na sve i jednom naravno ako je admin moze me izbacit
PB me ne izbaciva
Dosadni ste s prijavama poruka u ovoj temi! Ako čovjeku ne želite pomoći nemojte, ali onda se udaljite s teme.
Ni ja ne volim cheatove ni razne hackove, ali ovo je IT forum i čovjek ima pravo pitati što god želi; vaše je onda da mu odgovorite ili da ga ignorirate.
Još jednom, suzdržite se od glupavih prijavljivanja.
Dosadni ste s prijavama poruka u ovoj temi! Ako čovjeku ne želite pomoći nemojte, ali onda se udaljite s teme.
Ni ja ne volim cheatove ni razne hackove, ali ovo je IT forum i čovjek ima pravo pitati što god želi; vaše je onda da mu odgovorite ili da ga ignorirate.
hvala ti brate
svaka cast
A i to što kažeš...ajmo ljudi, smilujte se liku i pomozite...jbg i on je ljudsko biće svejedno dok ima PB-a on neće dolazit na poštene servere
Ja bi mu pomogao ali neam pojma o tom Aimbotu nit sam ga ikad koristio (čak nisam ni čuo taj Aimbot)
A i to što kažeš...ajmo ljudi, smilujte se liku i pomozite...jbg i on je ljudsko biće svejedno dok ima PB-a on neće dolazit na poštene servere
Ja bi mu pomogao ali neam pojma o tom Aimbotu nit sam ga ikad koristio (čak nisam ni čuo taj Aimbot)
nemoze me kikat punkbuster os ic igrea samnom
napisao sam da je undetected ali vi ne kuzite nemoze me punkbuster izbacit pa nisam glup
nemoze me kikat punkbuster os ic igrea samnom
napisao sam da je undetected ali vi ne kuzite nemoze me punkbuster izbacit pa nisam glup
ne igram ja FPS-ove nit imam oriđiđi igru da mogu igrat na normalnim serverima
Tako sam ja prije 3 godine poceo igrat CS 1.6...i tako bio sam noob,nisam mogo nikog ubit.Tad sam probao aimbot i wh i igro sam mozda tjedan dana tako(neznam sto mi je bilo),ali sam onda prestao.I vidis sad sam jako dobar(necu rec pro zato sto su to oni uber igraci) i nisam cit koristio od tog puta kad sam ga izbriso s kompa prije 3god.,niti ne namjeravam.Zato ti savjetujem da se ostavis citova nego igraj normalno i kad te krene vidjet ces da su citovi nepotrebni, dok s citovima nikad neces postat bolji.
Smatram da cheatere svih godišta, političkih uvjerenja ter rasa treba pribijati nastup srama uvijek i bez iznimke. Najgori oblik MP igrača ikad.
Nadam se da će bacanje smeća u pravcu pokretača trajati sve dok moderatori ne odluče zaključati temu.