Aimbot neradi zaključana tema

poruka: 113
|
čitano: 30.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Aimbot neradi
prototype sony kaže...

i da mogu li dobiti i ban da vise neslusam dosadne ljude

Možeš, dapače, već sam te prijavio.

PSN: filip99 //
15 godina
neaktivan
Aimbot neradi

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarš 

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

18 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
prototype sony kaže...

OK super vidimo se na drugom forumu

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
prototype sony kaže...

prijavio sam sam sebe

17 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

OK super vidimo se na drugom forumu

Da, na Forum.hr, tamo će ti i admin vjerovatno pomoć u potrazi za aimbotom, crackovima itd.

Hahaha, epic fail! prijavio sam sebe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 20:20 (AlienWare1).
17 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

ovako izgleda

-.-''

Other bands play, Rammstein burns.
16 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

prijavio sam sam sebe

/clap

16 godina
neaktivan
Aimbot neradi

sto ti sad tocno ne radi?

meni je buffalo odlicno radio

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

sto ti sad tocno ne radi?

meni je buffalo odlicno radio

nece da nisani mozda postavke nisu u redu

de mi posalji e-mail

15 godina
Aimbot neradi

Ispričao se radi slova al mogao bi radi pravopisa. Ne bi trebo isključit caps lock nego bi trebao iskopčat tipkovnicu pa nek tipka koliko mu volja.

Ja sam tek nedavno počeo igrat po prvi put CoD, bez ikakvih hackova iako mi dođe puno puta da se upitam kako to da ne mogu i ja to malo bolje odigrat a ovi drugi su tako dobri.

E pa upravo su neki s tim hackovima samo zbog toga tako dobri u CoD-u pa ih se uglavnom dosta brzo skuži. Pa se nadam da će i tebe zateć takva sudbina.

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

nece da nisani mozda postavke nisu u redu

de mi posalji e-mail

Podesi mu nišanske sprave.

16 godina
neaktivan
Aimbot neradi

sad se vise nesjecam kako je to bilo u vezi aimbota al mislim da si trebao neku tipku pritisnut za aim,neznam vise,imas wh,bolje je od aima :)

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
prototype sony kaže...

e imam neki buffalo aimbot i wh ali aimbot neradi

ovako izgleda

De klinjo nauči igrat i mani se tih pica-boca za cheat-anje jer se nikad nećeš naučit pameti a kamoli one ostale cheat-ere u CoD-u.Izlanuo se

Bokte moj nećak ima 10 godina, igra CoD4 MP i ne koristi te silne šifretine i i Aimbot-ove...da igrate ti i on u istoj partiji, on bi te T-bag-ao za koji minut Neodlučan

Tak da mali...nauči igrat po pravilima i nemoj se spuštat na ničiju razinu...budi bolji od onoga što jesi Namigiva

Avatar...ready....clear a path TNMF login: bug.hr_iwek91
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

sad se vise nesjecam kako je to bilo u vezi aimbota al mislim da si trebao neku tipku pritisnut za aim,neznam vise,imas wh,bolje je od aima :)

treba F7

16 godina
odjavljen
Aimbot neradi

Oćemo se kladit da će ovaj primjerak inteligencije i poštenja sutra otvoriti temu i pitati zašto ga PB kicka sa servera Belji se

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Oćemo se kladit da će ovaj primjerak inteligencije i poštenja sutra otvoriti temu i pitati zašto ga PB kicka sa servera Belji se

ovaj aimbot je undetected

15 godina
prototype sony kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

bit će detected kad se pokaže poruka: "Disconected from server"

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
prototype sony kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

bit će detected kad se pokaže poruka: "Disconected from server"

da ako uđe admin

17 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

Meni nije jasno kako tebe nitko od modova još nije "detect-ao".

Other bands play, Rammstein burns.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 20:41 (Penryn).
16 godina
neaktivan
prototype sony kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

na serverima bez PB

XBOX Live: badcxx
16 godina
odjavljen
prototype sony kaže...

Jednim finim mailom za ovu temu i tebe je upravo doznalo 20ak vlasnika servera na balkanu. Sretno sa igrom ;)

Heh, evo i njegovih podataka :P

TMNT*SPLINTER

xf:s1996

pwned :D

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 20:59 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
prototype sony kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

na serverima bez PB

sa pb na sve i jednom naravno ako je admin moze me izbacit

PB me ne izbaciva

17 godina
neaktivan
Aimbot neradi

Dosadni ste s prijavama poruka u ovoj temi! Ako čovjeku ne želite pomoći nemojte, ali onda se udaljite s teme.

Ni ja ne volim cheatove ni razne hackove, ali ovo je IT forum i čovjek ima pravo pitati što god želi; vaše je onda da mu odgovorite ili da ga ignorirate.

Još jednom, suzdržite se od glupavih prijavljivanja.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

8 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Dosadni ste s prijavama poruka u ovoj temi! Ako čovjeku ne želite pomoći nemojte, ali onda se udaljite s teme.

Ni ja ne volim cheatove ni razne hackove, ali ovo je IT forum i čovjek ima pravo pitati što god želi; vaše je onda da mu odgovorite ili da ga ignorirate.

hvala ti brate

svaka cast

15 godina
Danny_HR kaže...

A i to što kažeš...ajmo ljudi, smilujte se liku i pomozite...jbg i on je ljudsko biće Nevinašce svejedno dok ima PB-a on neće dolazit na poštene servere

Ja bi mu pomogao ali neam pojma o tom Aimbotu nit sam ga ikad koristio (čak nisam ni čuo taj Aimbot)

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Danny_HR kaže...

A i to što kažeš...ajmo ljudi, smilujte se liku i pomozite...jbg i on je ljudsko biće Nevinašce svejedno dok ima PB-a on neće dolazit na poštene servere

Ja bi mu pomogao ali neam pojma o tom Aimbotu nit sam ga ikad koristio (čak nisam ni čuo taj Aimbot)

nemoze me kikat punkbuster os ic igrea samnom

napisao sam da je undetected ali vi ne kuzite nemoze me punkbuster izbacit pa nisam glup

15 godina
prototype sony kaže...
Krešo91 kaže...
Danny_HR kaže...

nemoze me kikat punkbuster os ic igrea samnom

napisao sam da je undetected ali vi ne kuzite nemoze me punkbuster izbacit pa nisam glup

ne igram ja FPS-ove nit imam oriđiđi igru da mogu igrat na normalnim serverima

15 godina
neaktivan
Aimbot neradi
Bug Online»Forum»Vicevi dana!

0 0 hvala 0
16 godina

Tako sam ja prije 3 godine poceo igrat CS 1.6...i tako bio sam noob,nisam mogo nikog ubit.Tad sam probao aimbot i wh i igro sam mozda tjedan dana tako(neznam sto mi je bilo),ali sam onda prestao.I vidis sad sam jako dobar(necu rec pro zato sto su to oni uber igraci) i nisam cit koristio od tog puta kad sam ga izbriso s kompa prije 3god.,niti ne namjeravam.Zato ti savjetujem da se ostavis citova nego igraj normalno i kad te krene vidjet ces da su citovi nepotrebni, dok s citovima nikad neces postat bolji.

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
... vaše je onda da mu odgovorite ili da ga ignorirate.

Smatram da cheatere svih godišta, političkih uvjerenja ter rasa treba pribijati nastup srama uvijek i bez iznimke. Najgori oblik MP igrača ikad.

Nadam se da će bacanje smeća u pravcu pokretača trajati sve dok moderatori ne odluče zaključati temu.

http://www.eveonline.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice