Koje vas teme najviše živciraju u BUG-u?

poruka: 48
|
čitano: 6.374
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Koje vas teme najviše živciraju u BUG-u?
upravo ovakve!!!
Viva la vida
17 godina
albundi kaže...

dobro je kod buga što ima brdo stranica, tako da bi samo listo bezveze treba mi 15 minuta, i tako svaki dan jer nijednom ništa ne pročitam nego samo pregledam...

^^
17 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...
Fotoaparati definitivno, ok je ako ih 1 u godini spomenu, ali ovo je stvarno previse, i oni odgovori pismima, cim neko uhvati kritizirati BUG il nesto slicno odma slijedi debilski odgovor u stilu ROFLOLMAO ROXXDRZZ!!111 ili nesto slicno, mislim stvarno? :S
 E to i mene nervira! Neš pošaljem i malo kritike dam i odmah kontra... Dajte više naučite primiti kritiku!!!!!!!!!!!! I dosta o fotićima, gosp. Petric ovo nije časopis za vaše hobije... Sori na izravnosti
http://www.speedtest.net/result/294786147.png
17 godina
neaktivan

usrani fotici i laptopi(iz broja u broj stalno ih ima)

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

Fotići bi možda bili i zanimljiviji da Petric ode malo na plažu testirat fotiće, .... al kaj kad nije tak.. ona šarena koka mi pije živce... Onda me još živcira Olegova kolumna, reklame i sprdanje na kritike...

Ja sam među onih 92 posto. Ako si i ti, kopiraj ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
M4r10 kaže...

Fotići bi možda bili i zanimljiviji da Petric ode malo na plažu testirat fotiće, .... al kaj kad nije tak.. ona šarena koka mi pije živce... Onda me još živcira Olegova kolumna, reklame i sprdanje na kritike...

Ma jesi ti normalan, pa kad bi ga vidjeli turisti prepali bi se i pobjegli, neka on samo slika sarene koke gore po zagorju.

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Reklame, reklame i samo reklame!!!

Sve ostalo je ok Namigiva

Intel C2Duo 6600 overcl. 3.0Ghz, 4Gb ram, 8800GTX 768Mb, WD 120Gb ,500Gb.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene ne tema, mene to što je za ovaj mjesec dvobroj pa ga neće biti u 8Neodlučan

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

usrani fotici i laptopi(iz broja u broj stalno ih ima) - benko said...

::slažem se..

17 godina

Off-topic uglavnom.

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan

Reklame, skoro svaka stranica samo reklama.

Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...

0 0 hvala 0
17 godina

Fotoaparati, kamere, gps, prijenosnici.

Ostalo sve je ok. Rado bi vidio makar jedan test skenera (od jeftinih do profesionalnih).

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 10:54 (BlackDwarf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma sve je OK, samo da su testovi malo detaljniji. Taman se ufuram u grafe ili slicno a ono nema vise kao da su blic testovi, i da je manje kulumni i fotica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kao da je svaki casopis savrsen?! mene ono sto me ne zanima preskocim jednostavno, ako mi cijeli broj nije zanimljiv ne kupim ga jednostavno (na bugovoj web stranici uvijek prije procitam o kojim temama se radi).

sto se tice reklama; pa moraju oni od necega zivjeti, a i moram priznati da se moze uvijek nesto zanimljivo naci u tim reklamama

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sad ce mi po ekipe ebat mater ode al nema veze.

Igre! Recenzije igara mi idu na nerve jer ako ces ih citat onda si kupi drugi casopis (a fala bogu ima ih). I ono sa sajmova... Predstave neki komad HW-a od kojeg odustanu odma poslije sajma. Bzvz.

A svakako fali malo vise tekstova o HW (maticne i to). A sta se tice nekog ko je spomenuo printere!? Helou! Da bar stave usporedni test InkJet pisaca... Odvano nije bija.

Iman osjecaj da 90% korisnika foruma jedino igra igrice na svom racunalu, ne koristi ga za neki malo konkretniji rad. Uzas! Mislim pogledajte koliko tema ima kategorija graficke kartice i igre. Uf...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kulumne i digitalni fotici. Mobiteli jos mogu proc premda oni imaju svoj casopis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahahhahahaaa.... kako loše.. mene to isto full iritiraViče

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
17 godina
M4r10 kaže...

.... reklame i sprdanje na kritike...

E ta sprdnja i mene živcira, al to nije tema, već rubrika!
tnakir kaže...

Igre! Recenzije igara mi idu na nerve jer ako ces ih citat onda si kupi drugi casopis (a fala bogu ima ih). I ono sa sajmova... Predstave neki komad HW-a od kojeg odustanu odma poslije sajma. Bzvz.

ja osobno svaki put preskočim taj dio o igrama.....al dobro, moraju s nečim popunit časopis Izlanuo se

p.s.samo čekam kad će i tu temu zaključati Belji se
Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 13:17 (mali.ivica87).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice