Koje vas teme najviše živciraju u BUG-u?
- poruka: 48
- |
- čitano: 6.374
- |
- moderatori:
vincimus
dobro je kod buga što ima brdo stranica, tako da bi samo listo bezveze treba mi 15 minuta, i tako svaki dan jer nijednom ništa ne pročitam nego samo pregledam...
usrani fotici i laptopi(iz broja u broj stalno ih ima)
Fotići bi možda bili i zanimljiviji da Petric ode malo na plažu testirat fotiće, .... al kaj kad nije tak.. ona šarena koka mi pije živce... Onda me još živcira Olegova kolumna, reklame i sprdanje na kritike...
Fotići bi možda bili i zanimljiviji da Petric ode malo na plažu testirat fotiće, .... al kaj kad nije tak.. ona šarena koka mi pije živce... Onda me još živcira Olegova kolumna, reklame i sprdanje na kritike...
Reklame, reklame i samo reklame!!!
Sve ostalo je ok
Mene ne tema, mene to što je za ovaj mjesec dvobroj pa ga neće biti u 8
usrani fotici i laptopi(iz broja u broj stalno ih ima) - benko said...
::slažem se..
Off-topic uglavnom.
Reklame, skoro svaka stranica samo reklama.
Fotoaparati, kamere, gps, prijenosnici.
Ostalo sve je ok. Rado bi vidio makar jedan test skenera (od jeftinih do profesionalnih).
Ma sve je OK, samo da su testovi malo detaljniji. Taman se ufuram u grafe ili slicno a ono nema vise kao da su blic testovi, i da je manje kulumni i fotica.
kao da je svaki casopis savrsen?! mene ono sto me ne zanima preskocim jednostavno, ako mi cijeli broj nije zanimljiv ne kupim ga jednostavno (na bugovoj web stranici uvijek prije procitam o kojim temama se radi).
sto se tice reklama; pa moraju oni od necega zivjeti, a i moram priznati da se moze uvijek nesto zanimljivo naci u tim reklamama
Sad ce mi po ekipe ebat mater ode al nema veze.
Igre! Recenzije igara mi idu na nerve jer ako ces ih citat onda si kupi drugi casopis (a fala bogu ima ih). I ono sa sajmova... Predstave neki komad HW-a od kojeg odustanu odma poslije sajma. Bzvz.
A svakako fali malo vise tekstova o HW (maticne i to). A sta se tice nekog ko je spomenuo printere!? Helou! Da bar stave usporedni test InkJet pisaca... Odvano nije bija.
Iman osjecaj da 90% korisnika foruma jedino igra igrice na svom racunalu, ne koristi ga za neki malo konkretniji rad. Uzas! Mislim pogledajte koliko tema ima kategorija graficke kartice i igre. Uf...
Kulumne i digitalni fotici. Mobiteli jos mogu proc premda oni imaju svoj casopis.
hahahhahahaaa.... kako loše.. mene to isto full iritira
.... reklame i sprdanje na kritike...
Igre! Recenzije igara mi idu na nerve jer ako ces ih citat onda si kupi drugi casopis (a fala bogu ima ih). I ono sa sajmova... Predstave neki komad HW-a od kojeg odustanu odma poslije sajma. Bzvz.