Jubilarni 200 Bug zaključana tema

poruka: 651
|
čitano: 98.316
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

200 br je odličan dobili smo 1br. i 200br.  a još bolje mi je bilo slušat Petrica kako recenzira novi SonyErricson uz zvuk servera LOL

btw DVD mi izgleda nekako pust...nema šaljivih filmića ali ko ga hebe

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jubilarni 200 Bug
benko kaže...
da vas pitam nes...mislim uzet usb stick sad dokle vijedi ovo da nemoram placat pretplatu.....

Mimo BUGove VIP promocije (isprobat ću i to), ja preporučam T-Mobile promo akciju Mobile 500 ugovora na 24 mjeseca gdje ne plaćaš pretplatu (inače je 100 kn, 500 MB prometa), a jedan MB u toj tarifi prometa te dođe 20 lipa. Mislim da je USB modem oko 98 kn. Uzeo sam prije par tjedana i zadovoljan sam, kako signalom i brzinom, tako instalacijom i cijenom.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
15 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
benko kaže...
da vas pitam nes...mislim uzet usb stick sad dokle vijedi ovo da nemoram placat pretplatu.....

Mimo BUGove VIP promocije (isprobat ću i to), ja preporučam T-Mobile promo akciju Mobile 500 ugovora na 24 mjeseca gdje ne plaćaš pretplatu (inače je 100 kn, 500 MB prometa), a jedan MB u toj tarifi prometa te dođe 20 lipa. Mislim da je USB modem oko 98 kn. Uzeo sam prije par tjedana i zadovoljan sam, kako signalom i brzinom, tako instalacijom i cijenom.

dakle nema preplate Smijeh

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 12:12 (sk8 4 life).
16 godina
eh sad to nema pretplate...mozda prvih 6 mjeseci...a kod vipa je odavde do vjecnosti :D

moram se raspitat..a izmedu ostaloga da mi nude po istoj cijeni vip ili Tmobile uzeo bi vip....
uglavnom sad bum se jedan dan zaletio u centar i raspito se..valjda su ovi u vip-u upuceni na ove BUG nagrade a ne da ja dodem tam i oni vele da to nepostoji...
eXtreme overclocker
16 godina
moderator
Faerdhur kaže...

Istu ponudu ima i VIP, pa slobodno možete izabrati onoga tko vam je draži.

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722797&idnews=675840

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 12:17 (Domagoj).
16 godina
Domagoj kaže...
Faerdhur kaže...

Istu ponudu ima i VIP, pa slobodno možete izabrati onoga tko vam je draži.

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722797&idnews=675840

volio bi sljedece, uzet ovu vip-ovu ponudu bez placanja pretplate(samo promet koji se napravi) te bih uzeo Vipme broadband USB stick(iskoristio bi bug ponudu -50kn,ako je moguce?) znaci to bi me ispalo oko 150kn???

naravno potpiso bi ugovor na 24mjeseca....

eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
benko kaže...

Znači, cjenovno isto, samo nema pretplate..   TELE2 ima istu stvar, ali za 65 kn.. 

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
"samo"???..to jako puno znaci......
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan
benko kaže...
eh sad to nema pretplate...mozda prvih 6 mjeseci...a kod vipa je odavde do vjecnosti :D

Eh, sad, potpisao sam na 24 mjeseca jer tako i kaže njihova akcija, da svo vrijeme nema pretplate. Ako su me zeznuli, jbg, nije mi prvi put otišla "školarina". A nakon 24 mjeseca, ako nešto ne promjene, mogu odustati od njih.

Ovo VIPovo svakako zvuči dobro, samo ne znam za signal u odnosu na T-Mobile. To neka netko drugi kaže, provjereno.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

dali ako uzmes ono lap+usb imas pretplatu ili platis kolko potrosis???

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jubilarni 200 Bug

Razočaralo me što nisu stavili i broj 100 uz broj 1. Ko da bi ih to nešto puno dodatno koštalo.

Šalim se, sve štima.

http://en.akinator.com http://191x7.mybrute.com http://DeLotus.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

jao što me počelo iritirat to ma šalim se Što se bojite kartona ? ako nisam već 4 X naišao na ma šalim se Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jubilarni 200 Bug

moj primjerak je kupljen. samo čekam da dođe kuć. ne mogu dočekat. još 2 i po sata. uff...

jedva čekam da vidim i prvi broj buga...

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurluk kaže...

moj primjerak je kupljen. samo čekam da dođe kuć. ne mogu dočekat. još 2 i po sata. uff...

jedva čekam da vidim i prvi broj buga...

hehe prestavljamo vam HDD nove generacije od 500 MB hhh

e da volio bi radije da smo umjesto privjeska dobili Flopy od Bug-a br 1 ako ga je bilo

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 13:30 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

iznenadio sam se kad sam vidio desktop mjeseca, jer je moj dosta sličan a redovito šaljem svoje desktope...samo sta je moj "yes smoking" a dobitni "no smoking" Osmijeh

moj wall moj wall
C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY

2 0 hvala 0
16 godina
Jubilarni 200 Bug

a kad sam vidio sponzora u prvom broju "Autolimarija" da mi je znati sta su vam doniraliIzlanuo se

a i onaj čitač cd iz panasonica me zaintrigirao da sam cak googlo o njemuIzlanuo se

we need power
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

ma kamo je taj prvi broj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

ma kamo je taj prvi broj?

na DL DVD-u

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

aha,puno hvala,naso

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Samo da nam je poster sa svim naslovnicama BUG-a od brojeva 120 do 200 (jer onaj za prvih deset godina već postoji) za uokvirit na zidu.

P.S. nadam se da poster slijedi za 20. godinu izlaženja (oko 240. broja).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Odlično,brisač mobitela je još najbolji ;)

Sve u svemu izvrsno i samo tako nastavite ;)

0 0 hvala 0
16 godina
Jojan 5 kaže...

na sta konkreno mislis??

we need power
16 godina
rooswelt1991 kaže...
Jojan 5 kaže...

na sta konkreno mislis??

skuzio samSramim se

ps malo sam zbunjen zato sto sam dobijo prvog zuticaMršti se

we need power
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
rooswelt1991 kaže...
Jojan 5 kaže...

na sta konkreno mislis??

skuzio samSramim se

ps malo sam zbunjen zato sto sam dobijo prvog zuticaMršti se

TOOO nakon 12 mjeseci...Namigiva

15 godina

hehe prestavljamo vam HDD nove generacije od 500 MB hhh

e da volio bi radije da smo umjesto privjeska dobili Flopy od Bug-a br 1 ako ga je bilo

da ja bi isto tako...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

bas kupija bug i nasnifa se njegovog mirisa lol

kada ga kupite posmelajte ga malo hehehe

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
labrovic kaže...

bas kupija bug i nasnifa se njegovog mirisa lol

kada ga kupite posmelajte ga malo hehehe

Iskreno...novine mi nisu fetis.Cool

Sad ce i moj broj stic pa da vidim sta ima i nema unutra.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Evo da nesto i ja kazem o novom broju ukratko.

Nagadam (jer ga nisam stigao jos procitati) da je tekst jednako kvalitetan kao i dosad, te da tu nema nekih promjena. Vesele me teme o DSLR-ovima, IE-u 8, Bingu. Smatram da bi bilo kakav pokloncic koji dolazi uz Bug bio dobar, kao sto bi bilo OK i da pokloncica nije bilo, jer ne osjecam da imate tu obvezu, ali je jako lijepo eto, bas sam se raznjezio sad.  Osmijeh xD

Takoder, i dalje trazim neka sitna slova u vezi VIP promocije   Bogataš za SIM karticu, koja donese finih 200MB mjesecno dovoljno za mail i sl. za dane odsutne od racunala, a navodno moze ici u mobitel (procitao sam negdje ranije u ovoj temi). Pohvala za to. Idem do VIPa odmah danas.

Jedino sto me smeta kod ovog broja je sto... Well, smrdi. Barem moj primjerak ima neki neugodan miris, no mozda je to zbog necega u transportu.

I moram sada na kraju jos reci da mi je pokloncicu pokidana ona crna vezica (takvu i dobih)...Mršti se

EDIT: Skoro sam zaboravio: cestitke na 200 brojeva, nadam se da se citamo bar jos 200.

Pitanje: ispunjavamo li polja kod nagradne igre s dijakritickim znakovima?

http://irale.deviantart.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 15:24 (RaLe).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Kupio sam malo prije BUG, i moram reći da samo oduševljen. Iskreno, bio sam jako skeptičan, ali očito nepotrebno. Bugovci nas nisu razočarali. Ima toliko sadržaja da ću čitati do kraja ljeta...{#emotions_dlg.laughing}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jubilarni 200 Bug

U BiH jos nije dosao, barem kod mene, tako da -  novi dan, nova nafaka...

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice