A jel to preko interneta ili se to treba kupiti? A ko je preko interneta da se i tu registrujem.
A ako s kupuje, koliko košta?
A jel to preko interneta ili se to treba kupiti? A ko je preko interneta da se i tu registrujem.
A ako s kupuje, koliko košta?
Svašta nešto ste vi željeli vidim? hehe, ma ok je moj bug je bar cijeli origigi, jedino mi dvd neče učitati ali nemre sve bit savršeno ima popis programa pa nađem na netu, ali nemrem pogledat bug tv, ma možda je do rom-a who knows, anyway ćestitke i tnx, pripreme za 300. neka počnu... hehe
meni je novi big preedobar... odmor za oci nakon skole xD hahaha
meni je novi big preedobar
Big,hmm nešto novo
zivim u BiH, kupio ga dok sam bio na godisnjem u hrvatskoj u tucepima ;), svake godine idem tamo ;), super mi je ovaj novi broj, hvala na privjesku, odmah sam ga zakacio za telefon ;)
ma broj je super al iz privjeska mi je vec ispala ona spuzvica a kuponi mi ne koriste jel isto zivim u BiH
Meni je isto ispala spužvica al dobro nema veze bitna je namjera a ne kvaliteta
DVD mi prvi put nece da se ucita :( izgubio privjesak i mobitel uz njeg :( bacio one kartone ne znajuci da je na njima cod za nagradnu igru :(
DVD mi prvi put nece da se ucita :( izgubio privjesak i mobitel uz njeg :( bacio one kartone ne znajuci da je na njima cod za nagradnu igru :(
Hehe pa nije ti kod za nagradnu igru na kartonu nego na 35 str. Bug-a.
Na kartonu ti je samo onaj kupon za vip.
izgubio privjesak i mobitel uz njeg :(
To je onda neki ulra-mega lagani i super jeftini mobitel :)
Recimo ispadne ti ko; izgubil sam ključ od auta i auto uz njega, ili; kupil sam cd i dobil komp uz njega
Moram se malo našaliti jer si to smiješno napisal.
Usput si me sjetil da nisam još niti pogledal kaj ima na DVD-u...
Znam da ima Moto GP demo pa bum probal, vjutro sam malo čital uz kavicu članak o Bing-u, osobno, nisam do tad imal pojma kaj je to :)
BUG me prosvjetljuje
Hm nisam jedini kojem neče učitati dvd, ajd neka, a dvd-e od neznam 2001, 2004, 2007 mi od prve učita kao i uvijek, bugovci ajd malo poradite na tome, ili ste mjenjali proizvođača ili stroj u nečem je problem, jer nije vrag da 8 godina star bugov dvd od prve učita a najnoviji neče nikako samo preskače ali onog pip kad ga počne učitavati tj. kad ga zalaufa odnikud hvala.
Hm nisam jedini kojem neče učitati dvd, ajd neka, a dvd-e od neznam 2001, 2004, 2007 mi od prve učita kao i uvijek, bugovci ajd malo poradite na tome, ili ste mjenjali proizvođača ili stroj u nečem je problem, jer nije vrag da 8 godina star bugov dvd od prve učita a najnoviji neče nikako samo preskače ali onog pip kad ga počne učitavati tj. kad ga zalaufa odnikud hvala.
+1
meni se isto događa sa posljednjih par brojeva..al na kraju (čitaj: kad laptop pretrpi lakše tjelesne ozljede :) učita ga.
;)
privjesak mi se raspao je*em mu somaliju
jel mogu dobit novi dvd, ovaj mi neće :((
kad ga stavim u dvd rom od laptopa,sve mi se zblokira i onda ga moram izvadit da se sve vrati u normalu
Eto ja kupio još jedan Bug, niti drugi dvd neće učitati na lapu, kod frenda na stolnom hoće, pa sam mu ga poklonio hebiga, više sreće drugi put, nego kupio sam i stick, i metnio sim kartic nekako, ali je sad poanta ako budem htio mjenjat kartic da je ne mogu izvaditi, jer se taj dio u koji ide kartic ne može izvuči van do kraja skroz kako je prikazano na slici u priručniku, jel ima netko pametan da mi kaže kako? probao sam podnetnut drugi sim pa vadit i nož ali nema šanse da ju izvadim.
Edit: Blažene žene i njihov ratni arsenal, sjetih se pincete :D
Tek sam danas uhvatio vremena da ukucam taj kod, no ne samo da mi nije jasno što je D ili 0, već mi nije jasno što je 6 a što G, sada, valjda neću poslati krivo.
Blago meni što u dva buga nisam imao kod sa 0 ili o, ili 6 i g itd :D
meni se iskreno pokloni sviđaju
meni se iskreno pokloni sviđaju
Nakon 5 mjeseci od zadnjeg posta tebi se pokloni ne sviđaju mogao si ranije reći
kaj odmah moras prigovarat nisam se stigo ranije zahvalit
kaj odmah moras prigovarat nisam se stigo ranije zahvalit
Moraš priznat da je malo smiješno. Bar sam se malo nasmijao. haha