Jubilarni 200 Bug zaključana tema

poruka: 651
|
čitano: 98.204
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Jubilarni 200 Bug

A jel to preko interneta ili se to treba kupiti? A ko je preko interneta da se i tu registrujem.

Smijeh A ako s kupuje, koliko košta?

Arijel
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 18:09 (žiža98).

0 0 hvala 0
15 godina
Jubilarni 200 Bug

Svašta nešto ste vi željeli vidim? hehe, ma ok je moj bug je bar cijeli origigi, jedino mi dvd neče učitati ali nemre sve bit savršeno ima popis programa pa nađem na netu, ali nemrem pogledat bug tv, ma možda je do rom-a who knows, anyway ćestitke i tnx, pripreme za 300. neka počnu... hehe

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

meni je novi big preedobar... odmor za oci nakon skole xD hahaha Smijeh

0 0 hvala 1
16 godina
RE: Jubilarni 200 Bug
Imsovcanin kaže...

meni je novi big preedobar

Big,hmm nešto novo

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

zivim u BiH, kupio ga dok sam bio na godisnjem u hrvatskoj u tucepima ;), svake godine idem tamo ;), super mi je ovaj novi broj, hvala na privjesku, odmah sam ga zakacio za telefon ;)

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ma broj je super Cool al iz privjeska mi je vec ispala ona spuzvica a kuponi mi ne koriste jel isto zivim u BiH Mršti se

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

Meni je isto ispala spužvica al dobro nema veze bitna je namjera a ne kvalitetaNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 12:15 (Jojan 5).

0 0 hvala 0
16 godina
Jubilarni 200 Bug

DVD mi prvi put nece da se ucita :( izgubio privjesak i mobitel uz njeg :(  bacio one kartone ne znajuci da je na njima cod za nagradnu igru :(

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
systemize kaže...

DVD mi prvi put nece da se ucita :( izgubio privjesak i mobitel uz njeg :(  bacio one kartone ne znajuci da je na njima cod za nagradnu igru :(

Hehe pa nije ti kod za nagradnu igru na kartonu nego na 35 str. Bug-a.

Na kartonu ti je samo onaj kupon za vip.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump
16 godina
systemize kaže...

izgubio privjesak i mobitel uz njeg :(

To je onda neki ulra-mega lagani i super jeftini mobitel :)

Recimo ispadne ti ko; izgubil sam ključ od auta i auto uz njega, ili; kupil sam cd i dobil komp uz njegaCool

Moram se malo našaliti jer si to smiješno napisal.

Usput si me sjetil da nisam još niti pogledal kaj ima na DVD-u...

Znam da ima Moto GP demo pa bum probal, vjutro sam malo čital uz kavicu članak o Bing-u, osobno, nisam do tad imal pojma kaj je to :)

BUG me prosvjetljuje Cool

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
15 godina
Jubilarni 200 Bug

Hm nisam jedini kojem neče učitati dvd, ajd neka, a dvd-e od neznam 2001, 2004, 2007 mi od prve učita kao i uvijek, bugovci ajd malo poradite na tome, ili ste mjenjali proizvođača ili stroj u nečem je problem, jer nije vrag da 8 godina star bugov dvd od prve učita a najnoviji neče nikako samo preskače ali onog pip kad ga počne učitavati tj. kad ga zalaufa odnikud hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 3:00 (Oldy).

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Hm nisam jedini kojem neče učitati dvd, ajd neka, a dvd-e od neznam 2001, 2004, 2007 mi od prve učita kao i uvijek, bugovci ajd malo poradite na tome, ili ste mjenjali proizvođača ili stroj u nečem je problem, jer nije vrag da 8 godina star bugov dvd od prve učita a najnoviji neče nikako samo preskače ali onog pip kad ga počne učitavati tj. kad ga zalaufa odnikud hvala.

+1

meni se isto događa sa posljednjih par brojeva..al na kraju (čitaj: kad laptop pretrpi lakše tjelesne ozljede :) učita ga.

;)

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
16 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

privjesak mi se raspao je*em mu somaliju

0 0 hvala 0
16 godina
Jubilarni 200 Bug

jel mogu dobit novi dvd, ovaj mi neće :((

kad ga stavim u dvd rom od laptopa,sve mi se zblokira i onda ga moram izvadit da se sve vrati u normalu Mršti se

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 14:35 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jubilarni 200 Bug

Eto ja kupio još jedan Bug, niti drugi dvd neće učitati na lapu, kod frenda na stolnom hoće, pa sam mu ga poklonio hebiga, više sreće drugi put, nego kupio sam i stick, i metnio sim kartic nekako, ali je sad poanta ako budem htio mjenjat kartic da je ne mogu izvaditi, jer se taj dio u koji ide kartic ne može izvuči van do kraja skroz kako je prikazano na slici u priručniku, jel ima netko pametan da mi kaže kako? probao sam podnetnut drugi sim pa vadit i nož ali nema šanse da ju izvadim.

Edit: Blažene žene i njihov ratni arsenal, sjetih se pincete :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 21:42 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina

Tek sam danas uhvatio vremena da ukucam taj kod, no ne  samo da mi nije jasno što je D ili 0, već mi nije jasno što je 6 a što G, sada, valjda neću poslati krivo. Cool

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
Jubilarni 200 Bug

Blago meni što u dva buga nisam imao kod sa 0 ili o, ili 6 i g itd :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

meni se iskreno pokloni sviđaju

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they ovre
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
IBM ROADRUNER kaže...

meni se iskreno pokloni sviđaju

Nakon 5 mjeseci od zadnjeg posta tebi se pokloni ne sviđaju mogao si ranije reći Smijeh

RIDER
15 godina
neaktivan
Jubilarni 200 Bug

kaj odmah moras prigovarat nisam se stigo ranije zahvalit

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they ovre
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IBM ROADRUNER kaže...

kaj odmah moras prigovarat nisam se stigo ranije zahvalit

Moraš priznat da je malo smiješno. Bar sam se malo nasmijao. haha

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice