Bugovci-ti informatički nadljudi...heh znaš šta

poruka: 9
|
čitano: 1.761
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ma super je meni sve al imam jedan prijedlog.mislim ko sam ja da bacam prijedloge, al opet forum je tu pa zašto ne.

nisam nikad ni poslao neko pismo il tak nešt u redakciju a čitam bug redovito već možda i 10g-tak nešt.

nemojte mi šta zamjerit, al ove samogradnje su mi nekak bezveze. stalno iscekujem nešt zanimljivo kad ono  neki daljinski sa magnetima pa onaj robot mutavi i tak.jel se može napravit nešto korisno?nemam ja pojma o tim stvarima htio bi nešt interesantno vidjet.već sam se uplašio da ce ubrzo ona led svijetla fast and furious ia tak.pa hebem mu miša maloga.velim se mi je fantastično jedino sam se tu malo razočaro.al ak ništa nema beda

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bugovci-ti informatički nadljudi...heh znaš št
mata999 kaže...

ma super je meni sve al imam jedan prijedlog.mislim ko sam ja da bacam prijedloge, al opet forum je tu pa zašto ne.

nisam nikad ni poslao neko pismo il tak nešt u redakciju a čitam bug redovito već možda i 10g-tak nešt.

nemojte mi šta zamjerit, al ove samogradnje su mi nekak bezveze. stalno iscekujem nešt zanimljivo kad ono  neki daljinski sa magnetima pa onaj robot mutavi i tak.jel se može napravit nešto korisno?nemam ja pojma o tim stvarima htio bi nešt interesantno vidjet.već sam se uplašio da ce ubrzo ona led svijetla fast and furious ia tak.pa hebem mu miša maloga.velim se mi je fantastično jedino sam se tu malo razočaro.al ak ništa nema beda

bez ljutnje ali i ja sam se razocarao u samogradnjama, nista nije pretjerano zanimljivo, dajte malo to sredite :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis(\__/)(='.'=)(")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan

pa preporuci sta bi tebi bilo korisno..

ili ako trazis nesto odredeno neka ti google bude prijatelj, isto tako postoji dio foruma o samogradnji.

Ima se Moze se, Zivim zivot preokrenut za 360 i smijem se! Sretan sam!
17 godina
protjeran
Escudo kaže...

pa preporuci sta bi tebi bilo korisno..

ili ako trazis nesto odredeno neka ti google bude prijatelj, isto tako postoji dio foruma o samogradnji.

nije u tome fora sta je tesko naci nego u tome da bug dade ti neko ideju a ne moze da dade ako stavlja glupe samogradnje, na to je pisac mislio! Namigiva
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
16 godina
neaktivan

ma sve to štima, al opet kad gledaš zašto bi im ja davao prijedloge.onda ce svi doc sa tisucama prijedloga i oni opet mogu izabrat daljinski na magnete. kužiš bez ljutnje,al oni su sposobni da smisle nešto zanimljivije i da to dobro predstave.šta im ja imam davat prijedloge il hrpa nas.to im je posao.može se svakakva glupost nać na internetu,al onda na kraju krajeva nebi ni kupovo bug.šta imaš hrpu testovaa recenzija na netu.nije u tom poanta.nek mi niko ne zamjeri:-)

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
mata999 kaže...

ma super je meni sve al imam jedan prijedlog.mislim ko sam ja da bacam prijedloge, al opet forum je tu pa zašto ne.

Pogledaj novi Bug 198, u njemu imaš zanimljivu (drugačiju samogradnju) - PC složen poput hi-fi linije uz pomoć pleksiglasa. To je doista nešto drugačije od primjera koje nabrajaš...

Ako imaš notebook - imamo i temu zamjene sporog (5.400) diska brzim (7.200). Izuzeno korisna "nadogradnja", a ne baš trivijalna za izvesti.
16 godina
neaktivan

ovo u novom broju mi je predobro,mislim i sam napravit,u narednih 6 mj;D

Intel Pentium Dual Core e5200 @2.5 2gb ddr2 800mhz kingmax Powercolor 4670 1 gb ddr3 Maxtor 80 gb + Seagate Barracuda 7200.10 250 gb CORSAIR CX400w:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa eto super!!

stvarno ne zvuči loše.kupit cu si sad.

mislim nije stvar da treba bit nešt ultrakomplicirano al glavno da bude korisno donekle i fora.

pozdrav od mate!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Istina je, samogradnje najčešće nisu ništa posebno, ali zbilja tu i tamo uleti koja korisna i zanimljiva.

Kada je tome tako, definitivno mi je taj dio najdraži dio Buga.

Ajde, veselim se ovome šta Miro veli da je u novom broju... Zvuči zanimljivo.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice