evo jedan problem
ja sam danas podiago vip broadband karticu, kupio usb i ja sav srena na internet kad nakon nekog vremena neće, a ono imam još 45 lp na računu, i di je tu onih famoznih 200 MB!!!
evo jedan problem
ja sam danas podiago vip broadband karticu, kupio usb i ja sav srena na internet kad nakon nekog vremena neće, a ono imam još 45 lp na računu, i di je tu onih famoznih 200 MB!!!
zar nitko
, pa kako ću ja na moru preživjeti
Ljudi ja svoju SIM karticu nemrem ni aktivirati a kamo surfati......
ma ako ništa sutra im je ja nosim u vip centar skup s mojim laptopom i ima da mi to srede ili će bit ...
Tih 200 MB možeš početi koristiti nakon aktivacije, koja se obavlja automatski unutar 24 sata od početka korištenja.
ahaa, hvala , nisam znao
EDIT:
A što dobimo poruku ili sms?
I ja idem preko mobitela na internet!Neznam kako provjerit potrošnju,ali nemoraš se brinit.Ja već 2 tjedna surfam cijeli dan još mi se nije potrošilo sve!
može se provjerit promet na mobitelu,ja imam u pozivima opciju koja prikazuje koliko je potrošeno bajtova,mob je SE a to imaju i svi ostali mobiteli samo treba potražit,uglavnom se nalazi u izborniku popis poziva
I sada sam ja aktivirao tu svoju opciju oko 27.07 i naravno potrošio sve što se da potrošiti, naime danas smo već 2.08 i ne vidim nikakvu promjenu na svome računu. Sada mene zanima kako i kada oni opet napune moj račun, odnosno kojega u mj. nadodaju opet taj promet za surfanje.., jer lagano me pere kriza.
za provjeru stanja na računu milism da možete provjeriti preko ovoga linka
http://vipmevmc.vipnet.hr/pw/show?idc=25010008
I sada sam ja aktivirao tu svoju opciju oko 27.07 i naravno potrošio sve što se da potrošiti, naime danas smo već 2.08 i ne vidim nikakvu promjenu na svome računu. Sada mene zanima kako i kada oni opet napune moj račun, odnosno kojega u mj. nadodaju opet taj promet za surfanje.., jer lagano me pere kriza.
za provjeru stanja na računu milism da možete provjeriti preko ovoga linka
http://vipmevmc.vipnet.hr/pw/show?idc=25010008
pa za mjesec dana ti se automatski dodaje 200MB,ako si aktivirao opciju 27.7 onda ti se drugih 200MB aktivira oko 27.8
provjera računa(20 kuna na vip broadband kartici) je potpuno nebitna,to služi samo za prvu aktivaciju i dalje ti netreba jer nemožeš zvat ni slat sms poruke pomoću vip broadband kartice već samo mailat i surfat internetom
pa za mjesec dana ti se automatski dodaje 200MB,ako si aktivirao opciju 27.7 onda ti se drugih 200MB aktivira oko 27.8
glupost...
i sad šta, moram kupiti bon i surfat, ili čekat 27
glupost...
i sad šta, moram kupiti bon i surfat, ili čekat 27
Hehe, ja imam 4 (cetiri) kartice puta 200MB :-)
Kupio sam novi BUG, ukucao kod nagradne igre i dobio poruku da je kod vec koristen, pisao sam BUGovcima i naravno ignoriraju,jer misle da nije istina, ima li netko slicnih iskustava?
Kupio sam novi BUG, ukucao kod nagradne igre i dobio poruku da je kod vec koristen, pisao sam BUGovcima i naravno ignoriraju,jer misle da nije istina, ima li netko slicnih iskustava?
jesi dobro upisao kod? možda si krivo protumačio broj 0 i slovo D
nevjerujem da bi netko slučajno mogao provalit kod,možda ti je netko drugi čitao bug
Pokusao sam sve varijante, samo sam ja citao taj BUG
...nemožeš slat sms poruke pomoću vip broadband kartice već samo mailat i surfat internetom
Ovo je netočno, barem u mom slučaju. Jer sms-ove normalno šaljem (i primam) putem Vodafone SMS aplikacije.
...nemožeš slat sms poruke pomoću vip broadband kartice već samo mailat i surfat internetom
Ovo je netočno, barem u mom slučaju. Jer sms-ove normalno šaljem (i primam) putem Vodafone SMS aplikacije.
potpisujem, jer i ja mogu normalno slati poruke... etc
dobro to je drugo,to šalješ pomoću računala jel tak?
dobro to je drugo,to šalješ pomoću računala jel tak?
Tako je, ali radi i na mobitelu, što sam također probao. Zapravo i nema razlike, sve ide preko istog SMS service center-a, u mobitelu je on u postavkama poruka, +385910401.
poruke se mogu normalno slati bez ikakvih problema. stovise cak iznenadio sam se kako mi je na moru radio net. (iako sam prva 3 dana bio bez interneta jel mi je win radio roll back!?!?!?) i 2 puta sam morao instalirati win jel mi je isto radio taj glupi roll back, drugi put mi je uspio instalirati vodafone hvala Bogu). a lik mi je iz tehnicke podrske reko da ja tu nemogu nista napraviti tj da nemam dobre win (a iam win SP2 kao sta se i trazi). ali eto ipak sam imao net10 dana! i sad cekam 2 tjedna da mi sjedne jos 2x200mb... stoga pouka ovog texta glasi - uvijek nosite OS sa sobom! zlu netrebalo!
Pa tko danas još ne nosi barem dvije-tri verzije OS-a sa sobom na godišnji ?? hhhhh ....
7.7. oko 16h sam dobio poruku da mi je aktivirana prva opcija 200mb a druga da će se aktivirat za 30 dana,danas se je trebalo aktivirat ali ništa?
Ja sam aktivirao dan prije tebe, i sinoč mi je uredno došao vodafone sms na lap da mi je aktiviran i drugi dio... i da ima i treči koji se aktivira za 30 dana.
Ja sam aktivirao dan prije tebe, i sinoč mi je uredno došao vodafone sms na lap da mi je aktiviran i drugi dio... i da ima i treči koji se aktivira za 30 dana.
dobio i ja jutros
"aktiviraš" je time da uspostaviš internetsku vezu,kartica služi samo za slanje e-maila i surfanje internetom
jedino šta trebaš je naručit postavke od vipa za spajanje na internet(vip broadband),koje dobiš besplatno tako da pošalješ određenu sms poruku
informiraj se na vipovoj stranici
i mobitel ti mora bit otključan na sve mreže ili na vipovu
"aktiviraš" je time da uspostaviš internetsku vezu,kartica služi samo za slanje e-maila i surfanje internetom
jedino šta trebaš je naručit postavke od vipa za spajanje na internet(vip broadband),koje dobiš besplatno tako da pošalješ određenu sms poruku
informiraj se na vipovoj stranici
i mobitel ti mora bit otključan na sve mreže ili na vipovu
Ali ja nemogu uspostavit internetsku vezu. Sa starom sam sim karticom uspio i radi super, a ovu neznam kako da aktiviram. Ajde ljudi pomoć. Napominjem da sam ju stavio u mobitel koji koristim kao modem za računalo.