BUG i vip pokloni

poruka: 76
|
čitano: 21.888
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
BUG i vip pokloni

pozdrav bugovci

prvo bih htio pitati da li uporabljivost Vipme broadband USB stick paketa ovisi o dostupnosti signala? na internet se preko mobitela nemogu spojit,ustvari mogu ali jako sporo jer je signal jako loš

i drugo ako je odgovor da, onda ako netko hoće mogu zamjenit za nešto ili poklonit svoje vip me poklone,imam jedan neotvoren bug i još popuste od 50 i 200kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: BUG i vip pokloni
M4X kaže...

prvo bih htio pitati da li uporabljivost Vipme broadband USB stick paketa ovisi o dostupnosti signala?

Da!

17 godina
odjavljen
BUG i vip pokloni

ako netko treba popuste od 50 i 200kn ili besplatne mb neka se javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel mogu ja aktivirati onih besplatnih 600mb 1.10 pa ih koristiti do 12. mjeseca ili 1.10 istječu svi besplatni megabajti pa ko nije potrošio j*****.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 11:25 (Pero).
17 godina
moderator
Pero kaže...

Jel mogu ja aktivirati onih besplatnih 600mb 1.10 pa ih koristiti do 12. mjeseca ili 1.10 istječu svi besplatni megabajti pa ko nije potrošio j*****.

Megabajti se mogu iskoristiti u periodu od tri mjeseca nakon aktivacije, bitno je samo da aktiviraš karticu do 1.10.

drpetric
17 godina
odjavljen
BUG i vip pokloni

pitat ću ovdje,imam problem sa mobitelom i vip karticom za surfanje mobitelom

mobitel je c702,unesem u postavke APN data.vip.hr ali nemogu na internet,veza je semi gprs a ostalih opcija za namještanje interneta nemam

šta moram napravit,da li mi trebaju vip postavke? kako da ih skinem i odakle? da li mi treba mini preglednik kao opera mini? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
M4X kaže...

pitat ću ovdje,imam problem sa mobitelom i vip karticom za surfanje mobitelom

mobitel je c702,unesem u postavke APN data.vip.hr ali nemogu na internet,veza je semi gprs a ostalih opcija za namještanje interneta nemam

šta moram napravit,da li mi trebaju vip postavke? kako da ih skinem i odakle? da li mi treba mini preglednik kao opera mini? hvala

Nazovi korisničku službu Vipneta na 091/77-00 da ti pošalju postavke za tvoj mobitel.

drpetric
16 godina
protjeran
BUG i vip pokloni

zanima me samo dali mogu provjerit koliko sam potrosio do sada. na bilo koji način??

deep down inside i feel to scream This terible silence stops me
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
hrvatskafarkasevec kaže...

zanima me samo dali mogu provjerit koliko sam potrosio do sada. na bilo koji način??

da ako karticu koristiš preko Vipme Bradband USB Sticka ili u računalu sa utorom za SIM-kartice, preko Vodafone Mobile Connect Lite softvera. Piše ti to sve u Bugu na 150. i 151. stranici.

drpetric
17 godina
odjavljen
drpetric kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

da ako karticu koristiš preko Vipme Bradband USB Sticka ili u računalu sa utorom za SIM-kartice, preko Vodafone Mobile Connect Lite softvera. Piše ti to sve u Bugu na 150. i 151. stranici.

dobio sam postavke i surfao sam internetom na mobitelu a na sim kartici je bilo 20kn,šta to predstavlja? sad imam 82lipe kako na mobu provjerit promet?
17 godina
moderator
M4X kaže...
dobio sam postavke i surfao sam internetom na mobitelu a na sim kartici je bilo 20kn,šta to predstavlja? sad imam 82lipe kako na mobu provjerit promet?

Pročitaj FAQ (http://www.bug.hr/bolex/sve-o-poklon-kuponima-iz-buga/94553.aspx) pa ćeš pronaći odgovor i na ovo pitanje.

drpetric
16 godina
BUG i vip pokloni

Doktore nema odgovora kako na mobitelu provjeriti preostalo stanje megabajta!

btw. čestitke i tnx na poklonima!

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 2:44 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Oldy kaže...

Doktore nema odgovora kako na mobitelu provjeriti preostalo stanje megabajta!

Ima nekih mobitela čiji softver mjeri količinu generiranog podatkovnog prometa (na istom mjestu gdje se pokazuje statistika o tome koliko je korisnik razgovarao). Ako to tvoj mobitel nema, bojim se da onda nećeš moći znati koliko si potrošio, osim odokativno. No, ako surfaš isključivo na mobitelu, možeš biti miran, 200 MB će ti vjerojatno potrajati čitav mjesec. 

drpetric
16 godina
BUG i vip pokloni
Doktore pošten odgovor, trenutno jesam preko k850 imam potrošnju na tom mjestu kad sam preko opere mini vjerovatno ali nema je kada mi je mob modem, pouzdajem se u vip fastnet pa zbrajam problem je u tome što vipu trenutno ne radi vipmevmc stranica koju redirekta tako da sam pokušao pronaći odgovor za mogućim brojem na kojem bi porukom provjerio stanje kao u slučaju start modela, u svakom slučaju zahvaljujem na odgovoru, cijenim! Pozdrav!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

Npr. ja aktiviram karticu 1.9 i do 1.11 potrošim 100Mb - jel ostali Megabajti propadaju???

EDIT:Zanemarite

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 15:37 (Zippo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

Kako mogu provjeriti koliko mi je još MB / kn ostalo na BUG-ovoj kartici ? Na T-Mobileu to ide slanjem prazne SMS poruke na 3636 a na Vipu ?

Hvala !!!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MihaDJ kaže...

Kako mogu provjeriti koliko mi je još MB / kn ostalo na BUG-ovoj kartici ? Na T-Mobileu to ide slanjem prazne SMS poruke na 3636 a na Vipu ?

Hvala !!!

alo doktore! baci pogled malo više pa ti piše

ako ideš preko usb sticka onda imaš softwer nlite gdje se provjeravaju mb,uostalom to ima i u bugu opisano

17 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

Ovako... interesuje me posto sam iz Bosne da li mogu sa kuponom da kupim prijenosno racunalo tj. koja je procedura jer citam da se mora potpisati ugovor na 24 mjeseca za Mobile Broadband tarifu. Da li mogu sa kuponom kupiti racunalo bez USB stick-a i kolika bi tad cijena izisla... i da li je ovo 791kn fiksna cijena??

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Doppler kaže...

Ovako... interesuje me posto sam iz Bosne da li mogu sa kuponom da kupim prijenosno racunalo tj. koja je procedura jer citam da se mora potpisati ugovor na 24 mjeseca za Mobile Broadband tarifu. Da li mogu sa kuponom kupiti racunalo bez USB stick-a i kolika bi tad cijena izisla... i da li je ovo 791kn fiksna cijena??

Prčitaj odgovor na zadnje pitanje u ovom FAQ-u: http://www.bug.hr/bolex/sve-o-poklon-kuponima-iz-buga/94553.aspx.

drpetric
17 godina
odjavljen
BUG i vip pokloni

kad se pojavi ona obavijest na švabskom o nekoj stranici a1... to znači da su free MB gotovi;jel tak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BUG i vip pokloni
Mislim da ne možeš spajati popuste, jer po tome sa 5 bugova ga nebi trebao ništa platiti. ima više modela raznih cijena zavisi koji je trenutno u ponudi nazovi szk najbolje.

0 0 hvala 0
16 godina
BUG i vip pokloni

Ha čuj ako ti nije problem ići na pretplatu koju ćeš morati uzeti na već neki podatkovni model, i to na 2 godine onda da, i ako ti treba mobilnost, acer ima dobar ekran recimo ali je mali kako god okreneš, tj. treba se čorkat malo.

p.s. acer je poznat da nudi više za određenu cijenu, a moraš i znati da nemaju optički pogon, ako će trebati rušiti windowse trebat će štekati vanjsku optiku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 15:47 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BUG i vip pokloni

Do 1. 10. 2009. Do tada je potrebno aktivirati i poklonjenu SIM-karticu jer će nakon tog datuma biti tretirana kao obična Vipme Broadband kartica s 20 kuna kredita.

Ako aktiviram sim karticu recimo 30.9. da li ću iduća 3 mjesesa(10.,11. i 12.) imati po 200MB besplatnog prometa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BUG i vip pokloni

Da to je napisano već 100 puta valjda.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Connect usb stick

Dali treba nešto poštetati da mi se stick spaja preko HSDPA mreže jel mi se sad spaja preko GPRS/EDGE mreže .Živim u Zagrebu i na VIP stranicama piše daje tu pokrivenost HSDPA dobra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BUG i vip pokloni

Nemaš kaj poštelavat, imaš signal koji loviš, i ja u jednoj sobi prema istoku imam hsdpa, a u drugoj prema sjeveru edge, tako da ti je to li-la dobra pokrivenost u zg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
MihaDJ kaže...

Hvala !!!

ako ideš preko usb sticka onda imaš softwer nlite gdje se provjeravaju mb,uostalom to ima i u bugu opisano

A ako idem mobitelom na net??? Zar to nitko ne zna???

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
16 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

I ja idem preko mobitela na internet!Neznam kako provjerit potrošnju,ali nemoraš se brinit.Ja već 2 tjedna surfam cijeli dan još mi se nije potrošilo sve!

http://spaceforum.forumsmotion.com/

0 0 hvala 0
17 godina
max1919 kaže...
M4X kaže...
MihaDJ kaže...

Hvala !!!

A ako idem mobitelom na net??? Zar to nitko ne zna???

Probaj poslat ? na 792. Tako meni kažu kad kupim mobile surf paket. Sad neznam da li će i tebi pomoć.

16 godina
neaktivan
BUG i vip pokloni

Vidim da se tu priča o vipu i poklonima koje smo dobilu u bugu vezanom za njega. ja sam se htio pretplatiti na vip znate uzeti netbook platiti 791kn jel imaš popust ako si kupio bug i onda još mjesečno plačati 50 kn to je kao minimalna pretplata (521mb), ali me zanima da li oni u tih 50kn dodaju još nešto što i ne kažu kao radijsku frenkveniju i tako nešto.

asi

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice