Bug 224-225

poruka: 172
|
čitano: 25.511
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Bug 224-225
kingmedo kaže...

Modding kućišta isto...

Potpis

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
15 godina
mar123 kaže...

kad? daj mi molim te reci u kojem broju.

197

Volim jabuke :) | bugcraft.info
14 godina
neaktivan
Bug 224-225

Kao i obicno jos jedno dobro izdanje bug-a :D

Pogotovo Mac vs PC diskusija :)

Btw. hocemo case modding u sljedecem broju XD

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 224-225

molio bih ako je ikako moguce da mi netko skenira 99. stranicu BUGa WD Host Bus Adapter...

crknuo mi je skener a digitalno izdanje ocito jos nema...

thx :D

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bug 224-225

Evo mog doprinosa nakon što sam opširno pročitao Bugovine:

smartphone-i<loše odrađena tema zbog, manjkavog iskustva sa uređajima-kako je moguće znati mane i prednosti nečega što se ne isproba? Prognoziranja babe Vange, a da ne ulazim u čudno svrtane uređaje-po cijeni? Radije po dijagonali ekrana.

HDD tema-odlično odrađena, sa užitkom sam čitao.

Mac vs. PC-WF? Nema krvi??? LAME-gdje je tu O.M. viši zapovjednik Bugovog stožera?

Škola servera-nažalost zadnji nastavak serijala kojega sam sa neopisivim užitkom ne čitao, nego gutao slovo po slovo.

Ostalisadržaji su na visokoj razini, bez komentara.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
Bug 224-225

Malo čitam temu "Hladnjaci za overklokere" i pošto imam Scythe Mugen 2 Rev. B. zaintrigirali su me rezultati testiranja. Uspoređujući rezultate testiranja i performanse hladnjaka kao i cijene, sa aspekta čitatelja potpuno mi je nejasno kako Scythe Mugen 2 naravno prema rezultatima u BUGu nije pokupio nagradu i  "Naš izbor" od Prolimatech Armageddona.

Prema rezultatima radi se o hladnjaku koji za duplo veću cijenu nudi u idle u prosjeku 1C, a u load 2C niže temperature, ne dolazi sa mehanizmom za montiranje na AMD procesore i  ima veću razinu buke, a dokupljivanje 2 ventilatora stoji 300+ kuna.  Sa moje strane čitajući rezultate Armageddon sa svojom cijenom i dokupljivanjem 2 hladnjaka što na kraju iznosi 787 kn ne opravdava titulu "Naš izbor". Šteta je što se u testu nije našao još jedan identičan ventilator na Mugenu kako bi se realno mogli usporediti što ste i sugerirali. Ostaje mi jedino da zaključim da je subjektivni dojam prevagnuo na stranu Armageddona zbog ljepšeg izgleda i manjih gabarita. Prilikom kupovine komponenti uglavnom pokupim preporuke iz BUGa, no ovu nebih poslušao.

Također vrlo sličnu stvar sam primjetio i u temi "Čvrsti diskovi kapaciteta od 2-3 TB" gdje je ako sam dobro interpretirao rezultate, titulu "Naš izbor"  trebao dobiti disk Hitachi Deskstar 7K3000 2TB iz razloga što po skoro duplo jeftinijoj cijeni i skoro pa identičnim performansama nudi samo 1 GB manje prostora. Za cijenu diska koji je dobio titulu "Naš izbor"  skoro bi se mogla  kupiti 2 takva diska sa skoro pa identičnim performansama i  dobiti 1GB više prostora.

Iako ovo nema veze direktno sa časopisom, imam malu primjedbu što se vijest o smrti forumaša Igora - EnligtenedPheonixa bar nije mogla pojaviti na web stranici ako ne u časopisu u vidu neke male obavijesti ili osvrta na vrlo aktivni forum i događanja u svezi njega. Pored mnogo beznačajnih vijesti i raznih sadržaja ovakva bi gesta bila lijepa, ali šteta što je propuštena. Ovo mi izgleda pomalo sebično s obzirom da aktivno učestvujete na forumu.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
boxer kaže...

Iako ovo nema veze direktno sa časopisom, imam malu primjedbu što se vijest o smrti forumaša Igora - EnligtenedPheonixa bar nije mogla pojaviti na web stranici ako ne u časopisu u vidu neke male obavijesti ili osvrta na vrlo aktivni forum i događanja u svezi njega. Pored mnogo beznačajnih vijesti i raznih sadržaja ovakva bi gesta bila lijepa, ali šteta što je propuštena. Ovo mi izgleda pomalo sebično s obzirom da aktivno učestvujete na forumu.

Ti mislis da se casopis tiska jedan dan prije nego sto stize na kioske/sanducice?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
17 godina
rebelsy kaže...
boxer kaže...

Ti mislis da se casopis tiska jedan dan prije nego sto stize na kioske/sanducice?

Pročitaj podebljano.

15 godina
boxer kaže...

Malo čitam temu "Hladnjaci za overklokere" i pošto imam Scythe Mugen 2 Rev. B. zaintrigirali su me rezultati testiranja. Uspoređujući rezultate testiranja i performanse hladnjaka kao i cijene, sa aspekta čitatelja potpuno mi je nejasno kako Scythe Mugen 2 naravno prema rezultatima u BUGu nije pokupio nagradu i "Naš izbor" od Prolimatech Armageddona.

....

Po meni "Naš Izbor" bi se trebao gledat isključivo po performansama i ostalim tehnikalijama, cijena nebi trebala imati baš nikakvu ulogu. Za cijenovnu kategoriju postoji "Best Buy" nagrada.

17 godina
miki1981 kaže...
boxer kaže...

Malo čitam temu "Hladnjaci za overklokere" i pošto imam Scythe Mugen 2 Rev. B. zaintrigirali su me rezultati testiranja. Uspoređujući rezultate testiranja i performanse hladnjaka kao i cijene, sa aspekta čitatelja potpuno mi je nejasno kako Scythe Mugen 2 naravno prema rezultatima u BUGu nije pokupio nagradu i "Naš izbor" od Prolimatech Armageddona.

....

Po meni "Naš Izbor" bi se trebao gledat isključivo po performansama i ostalim tehnikalijama, cijena nebi trebala imati baš nikakvu ulogu. Za cijenovnu kategoriju postoji "Best Buy" nagrada.

Omjer "uloženo i dobiveno" prema njihovim rezultatima nije na strani Armageddona. Ono što je u svemu tome najzanimljivije je šta bi se desilo da su "dokupili" još jedan hladnjak i stavili ga na Mugena, kao što su bili prisiljeni "dokupiti" za Armageddona? Iz rezultata se jasno vidi da je ova druga solucija daleko jeftinija a za očekivati vjerovatno i bolja/efikasnija, što bi netko tko malo detaljnije čita tekst i razmatra kupovinu hladnjaka trebao uzeti u obzir.

17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Dotična vijest se pojavila na web stranici - i ovaj forum je skup web stranica.

Inače 70000 ljudi umire svakog dana, mislim da bi čak i objavljivanje samo imena previše zagušilo web.

17 godina
DigiMagic kaže...
boxer kaže...

Dotična vijest se pojavila na web stranici - i ovaj forum je skup web stranica.

Inače 70000 ljudi umire svakog dana, mislim da bi čak i objavljivanje samo imena previše zagušilo web.

Ne znam čemu spominjanje smrti 70 000 ljudi svakog dana i kakve to ima veze sa mojim komentarom. Ne vidim vezu između toga.

Pojavila se na forumu koliko mi je poznato, no nisam primijetio na naslovnici i promašuješ smisao mog komentara.

17 godina
boxer kaže...

Ne pretjeruj.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
BUG-ovci, moram primjetit da ste nažalost loše odradili test smartphoneova u kategoriji do 2000 kn, ne znam kako vam je Wildfire S došao kao najbolji izbor, očito ste dobili stare isporuke drugih uređaja tipa Motorola Defy.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
Ne znam čemu spominjanje smrti 70 000 ljudi svakog dana i kakve to ima veze sa mojim komentarom. Ne vidim vezu između toga.

Pojavila se na forumu koliko mi je poznato, no nisam primijetio na naslovnici i promašuješ smisao mog komentara.

Stvar je u statistici. Od stotina tisuća ljudi koji su od tada umrli, statistički mnogi su bili bolje, naprednije, kvalitetnije osobe. Statistički, neki su bili na ovom forumu, neki na nekom drugom, neki ni na kojem -svejedno ni do koga od njih ti nije stalo; umjesto toga želiš da bude spomenuta isključivo samo jedna osoba. I onda drugima zamjeraš sebičnost {#}

Svaka čast preminulima, i možda si potpuno u pravu, ali mislim da bi ovakve stvari trebalo malo bolje promisliti i uravnotežiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 17:52 (DigiMagic).
17 godina
Bug 224-225

Očigledno se ne slažeš sa mojim mišljenjem i to je OK, ne da mi se raspravljati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
boxer kaže...

Ne pretjeruj.

Zamisli da po uzoru na dnevne novine Bug uvede rubriku osmrtnice. Ili kao u TV kalendaru kad piše na današnji dan umrli su taj i taj. Po meni to je nepotrebna i jeziva ideja.

17 godina
neaktivan
Tony kaže...
tnakir kaže...
boxer kaže...

Ne pretjeruj.

Zamisli da po uzoru na dnevne novine Bug uvede rubriku osmrtnice. Ili kao u TV kalendaru kad piše na današnji dan umrli su taj i taj. Po meni to je nepotrebna i jeziva ideja.

jeste retardirani ili sta?

pa nije to netko tko nema nikakve veze sa forumom... to je osoba koja je sudjelovala u ovom forumu, i takvih nema 10 dnevno....

trebalo se barem spomenuti...

potpis :D
16 godina
odjavljen
Bug 224-225

Obavijest o smrti je bila poruka dana na forumu. Jesu li forumaši kupovali vijenac-jesu. I što bi još trebalo?! (retoričko pitanje, nemoj odgovarati da ne ideš u off)

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
Bug 224-225

Nije mi jasno kako žestoko fulate čitav smisao onog što sam napisao. Kako sam napisao radilo bi se o "lijepoj gesti" i ništa više, nije moranje ili kako ste već to glupavo razumjeli.

No kako sam već naveo to je iza nas, ne razmišljamo svi isto, tako da je ono što sam napisao  moje lično razmišljanje i viđenje stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
boxer kaže...

Nije mi jasno kako žestoko fulate čitav smisao onog što sam napisao. Kako sam napisao radilo bi se o "lijepoj gesti" i ništa više, nije moranje ili kako ste već to glupavo razumjeli.

No kako sam već naveo to je iza nas, ne razmišljamo svi isto, tako da je ono što sam napisao  moje lično razmišljanje i viđenje stvari.

Pa logično, preminuo je jedan od aktivnijih forumaša i svakako je vrijedno spomena. Ove gluposti iznad nisu vrijedne čitanja! Kako lik može uspoređivat forumaša s tisućama drugih koji umru?

Kakva glupost. Po tome niti jedna obitelj ne bi trebala organizirat pogreb niti nekom odavati počast jer svaki dan umiru ljudi u svijetu. Strašno.

av-gurus.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 11:05 (kingmedo).
15 godina
Hacker-ri kaže...

molio bih ako je ikako moguce da mi netko skenira 99. stranicu BUGa WD Host Bus Adapter...

crknuo mi je skener a digitalno izdanje ocito jos nema...

thx :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice