Također kao i u heavenu, evo moj odgovor jurky-u..
http://img694.imageshack.us/img694/3784/sancrt.jpg
Također kao i u heavenu, evo moj odgovor jurky-u..
http://img694.imageshack.us/img694/3784/sancrt.jpg
Evo da se i ja pridruzim
edit: cek, sta treba 1280x1024 rezolucija?
Aha 1280 x 1024 (možeš staviti windowed mod, ako ti je 1600 x 900 reza)
Oly bi bio tak dobar da osviježiš rezultate u neko uskoro vrijeme(Kad buš imal vremena)
Oly bi bio tak dobar da osviježiš rezultate u neko uskoro vrijeme(Kad buš imal vremena)
Danas sam to mislio napraviti (petak je)
Samo da uzmem malo speeda i evo mene
Aha 1280 x 1024 (možeš staviti windowed mod, ako ti je 1600 x 900 reza)
da, windowed mod jedino i mogu onda
evo onda na 1280x1024
edit: fak, vratio sam postavke na defualt prije screen shota
ugl: GPU@920, GDDR5@1350
Lista je updatana
Zaš mi ne radi Sanctuary bench? Rabim postavke otprije prema postavljenima za bench ovdje, ali se ne učita slika-prazan ekran i pokazuje podatke na ekranu, ali nea slike više? Btw ako ostavim default postavke od bencha onda sve radi...
Zaš mi ne radi Sanctuary bench? Rabim postavke otprije prema postavljenima za bench ovdje, ali se ne učita slika-prazan ekran i pokazuje podatke na ekranu, ali nea slike više? Btw ako ostavim default postavke od bencha onda sve radi...
Je uključen ATT?
Nije. šmrc Ali sam clockao grafičku nedavno...xD Sad mi je živac diglo. Ako sam neš sheb**... Jaooo. Clockao sam u MSI Afterburner, nis dizao napon. Trenutno je na stock frekvenciji i probao sam bez MSI AB uključenoga. Ne radi. Jedino ako ne mijenjam postavke u testu na ove od Oly-ja...:S
Nije. šmrc Ali sam clockao grafičku nedavno...xD Sad mi je živac diglo. Ako sam neš sheb**... Jaooo. Clockao sam u MSI Afterburner, nis dizao napon. Trenutno je na stock frekvenciji i probao sam bez MSI AB uključenoga. Ne radi. Jedino ako ne mijenjam postavke u testu na ove od Oly-ja...:S
Jesi probal reinstalirat benchmark?Postavi u driverima grafičke na defaults.
Ne radi mi kada sam stavio DX10. Inače sve OK!
Mislim da je ovo najviši score sa 4870 grafom
Grafička: Sapphire 4870 512MB @ 850/1015MHz
CPU: Q9650 @ 3.6GHz
CCC: 10.3
Score: 2901 (68,4 FPS)
Nemoj sad odustat,siguran sam da može malčice više
Artefakte prodajem na kilu inače. Cijena po dogovoru + PDV naravno
Ovo je za sada maksimalno što sam dobio... Na 850/1020 se srušila, a na 865/1000 također... Jedino mi dizanje CPU-a na 4GHz+ ostaje
Artefakte prodajem na kilu inače. Cijena po dogovoru + PDV naravno
Ovo je za sada maksimalno što sam dobio... Na 850/1020 se srušila, a na 865/1000 također... Jedino mi dizanje CPU-a na 4GHz+ ostaje
U ovom benchu CPU ne igra veliku ulogu i nečeš niti 0,1 FPS-a dobit....Ja sam isto tak probal kad više grafa nije išla,al nikaj,al ama baš nikaj nisam dobil.......Hebiga sredio si me za 0,2FPS-a i 5Mhz-a na GPU......
U ovom benchu CPU ne igra veliku ulogu i nečeš niti 0,1 FPS-a dobit....Ja sam isto tak probal kad više grafa nije išla,al nikaj,al ama baš nikaj nisam dobil.......Hebiga sredio si me za 0,2FPS-a i 5Mhz-a na GPU......
Mene najviše čudi što sam te stigao sa dosta manjim memory clockom (a to ovdje dosta utječe, jer su ipak filteri u igri)
Lista je updatana
Mene najviše čudi što sam te stigao sa dosta manjim memory clockom (a to ovdje dosta utječe, jer su ipak filteri u igri)
Lista je updatana
Vijerojatno zato jer je moja išla na silu sa tim taktom...Pred kraj su mi se pojavljivale crte što je vijerojatno spustilo bodove.....
Evo da se uključim u ovaj bench sa HD5870...
GPU:900Mhz
VRAM:1300Mhz
CPU:3,6Ghz
SCORE:5174
FPS:122FPS-a
Eto dovoljno da preuzmem treču poziciju.
Samo jedna stvar me zanima zasto proc vrtis na 3.6ghz a pod moj pc ti pise da radi na 4.2ghz??
Evo da se uključim u ovaj bench sa HD5870...
GPU:900Mhz
VRAM:1300Mhz
CPU:3,6Ghz
SCORE:5174
FPS:122FPS-a
Eto dovoljno da preuzmem treču poziciju.
Samo jedna stvar me zanima zasto proc vrtis na 3.6ghz a pod moj pc ti pise da radi na 4.2ghz??
Ono sam napisal koliko sam OC-ao prvi dan kad sam ga kupil.Inače Max sam ga dobil 4,63Ghz(Imaš u Everest Benchu rezultat),a vrtim ga na 3,6Ghz jer na toj frekvenciji mi radi bez dizanja voltaže...Hebiga nisam prepravljal pod moj PC,al evo budem ispravio... ;)
Toxic ovi rezovi ti valjda odgovaraju na to dal sam zadovoljan s grafom.
Gj. i ja sam sretan ako si i ti sretan.. uzivaj u tome kolko mozes...
inace graficka se da puno bolje klokat evo ti link pa prouci malo..
ma znam, sljedi skidanje afterburnera...
ovo je bilo cisto povlacenje slidera u 2 sek u CCC-u
Moj score
Krivi bench,treba biti V2.2 verzija