Nadzor (tvrtkinih) VOZILA (hardware & software)

poruka: 2
|
čitano: 1.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Prvo se DUBOKO ISPRIČAVAM (apsolutno svim članovima i Adminima i ostalima ovoga našega BUG Foruma). Uistinu sam u ogromnoj ŽURBI i ne stignem tražiti po forumu da li postoji već ovakva ili slićna tema koja bi mi pomogla.

Ne sjećam se točno da li sam u vašem BUG ovom časopisu od mjeseca Prosinca (12) 2o11. godine do današnjeg dana našao ogroman ČLANAK na 5-6 možda i više stranice o tome kako i gdje i šta... SVE VEZANO UZ NADZOR TVRTKINIH VOZILA!!!

Ili sam to čitao u PCChipu, ili VIDI-u. Neznam, nemogu niti nači, a od 13h kopam po tim časopisima (i sadržaje, naprijed) i detalje (na kraju) časopisa... ništa ne pronalazim.

Molim samo da me uputite, ako netko zna, gdje bi se takvo što moglo nači, a pogotovo ako se to nalazi u JEDNOM OD VAŠIH ČASOPISA, treba mi samo broj Časopisa...

P.S. Jer u jednom od svih tih silnih časopisa sam to i pročitao (dakle od Prosinca 2o11. godine do DANAS), al nemogu naći GDJE???
HVALA svima na razumijevanju, i iskreno vas MOLIM budite BRZI (koliko god možete), jer je stvarno sada već HITNO!!!!

S Poštovanjem     Luka Stipić a.k.a Johny Jocker 

JohnyJ
16 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice