Koji je ovo auto ?
- poruka: 13
- |
- čitano: 6.056
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Camaro?
Da, Cammaro. American beauty. :D
Da, to je Camaro, ali ona starija verzija.
Jeste li vidjeli 2012 verziju? Camaro SS?
Auto je predobar, da imam para odmah bi ga kupio. I jel netko možda zna dali bi se taj auto mogao nabaviti u Hrvatskoj i po kojoj cijeni?
Auto je predobar, da imam para odmah bi ga kupio. I jel netko možda zna dali bi se taj auto mogao nabaviti u Hrvatskoj i po kojoj cijeni?
Bila je nedavno vijest da je postao dostupan u HR i pocetna cijena za coupe je oko 55 tisuca eura.
Oko 54 500 € za kupe. Kabrio je malo skuplji. Još nije u prodaji. (Link 1, Link 2)
Koliko god da sam to proučavao nikad mi neće biti jasna razlika u cijeni istog automobila u SAD-u i primjerice u Hrvatskoj. Neke usporedbe su rekao bih perverzno šokantne, da je ne znam kakva homologacija u igri, priče i pričice o nekvalitetnijim dijelovima za SAD tržište (moš mislit kako bi to kod njih prolazilo,tj. krampovi) i ne znam što, ne mogu to shvatiti, to je čista zarada u džep trgovca, što se tiče Europe..
Čekaj, isti model košta 50k eura kod nas a 35 000$ u SAD-u (jači V8 6.2L SS2), šta to znači da je europski više nego duplo kvalitetniji? Pa tko to može popušiti, ja nemam školu za takav nauk.
Uh, kao što sam i mislio...previše je skup za obične građane.
Ja sam mislio da će biti malo jeftiniji ali za ovo čak je i glupo dizat kredit
Ali nema se tu što reći, auto je prejeen i da mi se malo posreći odmah bi ga kupio!