Zanima me halogen zarulja koja imitira dovoljno dobro xenon izgled (nema se bas novaca za bacanje na xenon) ..uglavnom trenutno imam osram cool blue i vidi se razlika (zadovoljan sam u odnosu na obicne zarulje) al nije to uglavnom to.. vidam gradom na nekim automobilima potpuno bijelu svjetlost koja vuce na plavo (6000k) no ne vjerujem da se radi o xenunu jer npr. ko bi normalan na stari fiat punto, opel astru (prastaru) itd. stavljao xenon al dobro.. bed mi je ljude ganjat gradom il parkingom da ih pitam..mozda neko ima iskustva a tim?
h7 imitacija xenona 5000-6000k
- poruka: 23
- |
- čitano: 16.581
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me halogen zarulja koja imitira dovoljno dobro xenon izgled (nema se bas novaca za bacanje na xenon) ..uglavnom trenutno imam osram cool blue i vidi se razlika (zadovoljan sam u odnosu na obicne zarulje) al nije to uglavnom to.. vidam gradom na nekim automobilima potpuno bijelu svjetlost koja vuce na plavo (6000k) no ne vjerujem da se radi o xenunu jer npr. ko bi normalan na stari fiat punto, opel astru (prastaru) itd. stavljao xenon al dobro.. bed mi je ljude ganjat gradom il parkingom da ih pitam..mozda neko ima iskustva a tim?
LED
gledao sam takve zarulje al nije to to
Toga imaš ko blata na Ebayu npr.
99% je totalno smeće.
Treb gledati da su ledice renomiranog proizvođača, da imaju čim veću metalnu površinu za hlađenje (problem kod H7 LED žarulja).
Nije ti potrebno ništa osim žarulja.
Cijena? Koliko si spreman platiti...
Toga imaš ko blata na Ebayu npr.
99% je totalno smeće.
Treb gledati da su ledice renomiranog proizvođača, da imaju čim veću metalnu površinu za hlađenje (problem kod H7 LED žarulja).
Nije ti potrebno ništa osim žarulja.
Cijena? Koliko si spreman platiti...
dali bi to bilo ovako nesto?
Tak nekaj, ali definitivno pogledaj prvo neke recenzije na internetu, jer ima svačega.
Ove izvedbe s trakicama za hlađenje su ok, treba vidjeti kako stoje u usporedbi s verzijama s ventilatorom, npr. ovakvima:
Da, vjerovatno nema dosta prostora za takve ledice.
Izmjeri koliko centimetara je dugačak konektor trenutne žarulje, i onda usporedi s dimenzijama ovih ledica s ventilatorom.
Vjerovatno su mislili na to, a i kabel im izlazi bočno van, tak da možda i stane.
gledam ovo recenzije su odlicne..samo se bojim da ne lupim 300-400kn ida mi rikne za 3mj..makar i klasicna zarulja moze zaribat bilo kad al opet....da svakako cu izmjeriti
To je 26$ za par žarulja (dvije), s besplatnim shippingom, tak da je to 183 kune, a ledice su navodno Epistarove (dobra marka), tak da bi mogle potrajati ako je hlađenje dobro riješeno.
Kakve LED-ice, sunce vam poljubim. Pa da zasljepljuje svakoga na koga naiđe?
Upravo tako. Far nije projektovan za takve egzibicije i onda nocu ne mozes voziti od budala.....Xenon far ima socivo ispred koji fokusira takvu svjetlost plus elektroniku koja to dodatno regulise da ne zasljepljuje vozace koji idu u susret..
Xenon svjetla se sve vise prebacuju u sto nize kelvina....
Xenon svjetla se sve vise prebacuju u sto nize kelvina....
Gdje sam ja rekao da ima veze sa zaslepljivanjem....;)
Glavno pitanje je tko ima iskustva ili je kupovao LED zarulje (oko 5000k-6000k) i koje marke su kvalitetne i da nije viska cijena?!
Ista stvar. Pattern emitiranja je drukciji i ne ide u halogeni far.
Ne serite i stavite projektore za LED ili Xenon.
Smetat cete svima!!!
Ta zarulja ima odlicne recenzije po netu pa se cini da su ljudi zadovoljni. Daje nesto hladniju boju od serijskih halogenki pa se meni cini da je bas to to 😀