h7 imitacija xenona 5000-6000k

poruka: 23
|
čitano: 16.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
pozdrav! nisam nasao da ova tema postoji.. pa ovako..
Zanima me halogen zarulja koja imitira dovoljno dobro xenon izgled (nema se bas novaca za bacanje na xenon) ..uglavnom trenutno imam osram cool blue i vidi se razlika (zadovoljan sam u odnosu na obicne zarulje) al nije to uglavnom to.. vidam gradom na nekim automobilima potpuno bijelu svjetlost koja vuce na plavo (6000k) no ne vjerujem da se radi o xenunu jer npr. ko bi normalan na stari fiat punto, opel astru (prastaru) itd. stavljao xenon al dobro.. bed mi je ljude ganjat gradom il parkingom da ih pitam..mozda neko ima iskustva a tim?
9 godina
neaktivan
Re: h7 imitacija xenona 5000-6000k

LED

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
imas kakva iskustva s tim? cijena? sta je sve potrebno?
12 godina
neaktivan
9 godina
neaktivan

Toga imaš ko blata na Ebayu npr. 

99% je totalno smeće.

Treb gledati da su ledice renomiranog proizvođača, da imaju čim veću metalnu površinu za hlađenje (problem kod H7 LED žarulja).

Nije ti potrebno ništa osim žarulja.

Cijena? Koliko si spreman platiti...

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Toga imaš ko blata na Ebayu npr. 

99% je totalno smeće.

Treb gledati da su ledice renomiranog proizvođača, da imaju čim veću metalnu površinu za hlađenje (problem kod H7 LED žarulja).

Nije ti potrebno ništa osim žarulja.

Cijena? Koliko si spreman platiti...

https://www.aliexpress.com/item/60W-3200LM-6000K-Car-LED-Headlights-S7-H7-2pcs-COB-Chips-H7-Car-LED-Headlight-Car/32697860901.html?spm=2114.40010308.4.22.AlLIHT

dali bi to bilo ovako nesto?

9 godina
neaktivan

Tak nekaj, ali definitivno pogledaj prvo neke recenzije na internetu, jer ima svačega.

Ove izvedbe s trakicama za hlađenje su ok, treba vidjeti kako stoje u usporedbi s verzijama s ventilatorom, npr. ovakvima:

http://www.ebay.com/itm/CREE-72W-7600LM-Smart-Fans-cooling-system-H7-LED-Headlight-Kit-Low-Beam-Bulbs-/122269124615?hash=item1c77cec807:g:7~gAAOSwjDZYbajW&vxp=mtr

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
po mom misljenj takva izvedba sa ventilatorom ne drzi vodu..problem je u tome sto mislim da nije moguce zatvoriti far nalon ugradnje takvog neceg (poklopac za zastitu od ulaska prasine/vode/smeca u far) ..radi se o passatu b7
9 godina
neaktivan

Da, vjerovatno nema dosta prostora za takve ledice.

Izmjeri koliko centimetara je dugačak konektor trenutne žarulje, i onda usporedi s dimenzijama ovih ledica s ventilatorom.

Vjerovatno su mislili na to, a i kabel im izlazi bočno van, tak da možda i stane. 

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
https://m.aliexpress.com/s/item/32684222030.html#autostay

gledam ovo recenzije su odlicne..samo se bojim da ne lupim 300-400kn ida mi rikne za 3mj..makar i klasicna zarulja moze zaribat bilo kad al opet....da svakako cu izmjeriti
9 godina
neaktivan

To je 26$ za par žarulja (dvije), s besplatnim shippingom, tak da je to 183 kune, a ledice su navodno Epistarove (dobra marka), tak da bi mogle potrajati ako je hlađenje dobro riješeno.

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan

Kakve LED-ice, sunce vam poljubim. Pa da zasljepljuje svakoga na koga naiđe?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
odjavljen

Upravo tako. Far nije projektovan za takve egzibicije i onda nocu ne mozes voziti od budala.....Xenon far ima socivo ispred koji fokusira takvu svjetlost plus elektroniku koja to dodatno regulise da ne zasljepljuje vozace koji idu u susret..

12 godina
neaktivan
ne znam iskreno nisam primjecivao zasljepljenje iako su mi takvi automobili dolazili u susret a predivno je za vidjeti cistu bijelu boju..znam da zasljepljuje xenon bez leca itd. zbog toga se i interesiram o cemu se radi tocno
9 godina
odjavljen

Xenon svjetla se sve vise prebacuju u sto nize kelvina....

12 godina
neaktivan
kolko ja znam kelvini nemaju nikakve veze sa jacinom i zasljepljivanjem vec sa bojom koju emitira.
9 godina
odjavljen
NEoX kaže...
ne znam iskreno nisam primjecivao zasljepljenje iako su mi takvi automobili dolazili u susret a predivno je za vidjeti cistu bijelu boju..znam da zasljepljuje xenon bez leca itd. zbog toga se i interesiram o cemu se radi tocno

Torent kaže...

Xenon svjetla se sve vise prebacuju u sto nize kelvina....

NEoX kaže...
kolko ja znam kelvini nemaju nikakve veze sa jacinom i zasljepljivanjem vec sa bojom koju emitira.

Gdje sam ja rekao da ima veze sa zaslepljivanjem....;)

12 godina
neaktivan
u redu, al ja nigdje ne komentiram trenutno za xenon vec za led, ne znam cemu se siri ova rasprava o xenonu trenutno (zaboravimo na to).

Glavno pitanje je tko ima iskustva ili je kupovao LED zarulje (oko 5000k-6000k) i koje marke su kvalitetne i da nije viska cijena?!
15 godina
neaktivan

Ista stvar. Pattern emitiranja je drukciji i ne ide u halogeni far. 

Ne serite i stavite projektore za LED ili Xenon. 

Smetat cete svima!!! 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
Zasto kazes da Osram Nightbreaker nije "to"?

Ta zarulja ima odlicne recenzije po netu pa se cini da su ljudi zadovoljni. Daje nesto hladniju boju od serijskih halogenki pa se meni cini da je bas to to 😀
14 godina
ok. sad sam procitao naslov i Osram nema toplinu 5000-6000K vec oko 3800K. Meni se to cini dovoljnim, ali ako netko voli/treba jos hladniju boju onda mu Nightbreaker ne odgovara.
14 godina
ok. sad sam procitao naslov i Osram nema toplinu 5000-6000K vec oko 3800K. Meni se to cini dovoljnim, ali ako netko voli/treba jos hladniju boju onda mu Nightbreaker ne odgovara.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice