Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.524.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
nine kaže...
Memphis kaže...

onda samo reci za koji motor hoćeš da to isto kaže u sljedećoj recenziji ...

siguran sam da bi dopustio da mu kojekakvi klauni utječu na mišljenje i ugled  eto reci mu da kaže da je 1.6tdi jedan od najboljih motora ikada.. newsflash, svi znamo da nije, daleko od toga 

On radi za novce a ne za fanatike renola. Koliko ko plati toliko je taj bolji ... 

12 godina
theJurke kaže...
nine kaže...
toma20 kaže...

vozio sam tu hondu prije mjesec dan i auto mi se bas svidio,ljepsi mi je uzivo nego na slikama

meni je isprva bila napadna, ali mi se sa vremenom počela sviđati, interijer mi je isto fora.. no generalno, nije ni honda što je nekoć bila.. 1.5 turbo ima problema na cr-v, ali na civicu je ok kako sam čuo..

Navodno da su imali problema s podizanjem razine ulja i nesto u vezi kratkih intervala izmjene ulja, ali updateom softwera u ovlastenim servisima je to rijeseno.

Taj software update navodno povecava temperaturu motora jer problem je jos uvijek tu, samo sa vecom toplinom ce gorivo isparit dok dodje do kartera pa neces vidjet da dize ulje na sipci, navodno modeli od 2019+ nemaju tih problema.

15 godina
neaktivan
Memphis kaže...

On radi za novce a ne za fanatike renola. Koliko ko plati toliko je taj bolji ... 

no, pa sused ti je, zamoli ga za 1.6tdi, kako bi mogao ispasti faca na forumu 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
nine kaže...
Memphis kaže...

Ne bi jadan covjek do druge ulice dogurao, jos bi morao zvat kolegu forumasa da ga odvuce sa svojim Caddyem 

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

svojim traktor tuning Caddyem 

FTFY 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
11 godina
Auti - ultimativna tema

Ima tko iskustva sa Renault Talisman 2019. godište 1.7 dizel? Od opreme nema ništa gol je, čak nema ni displej. 

16 godina
Talisman je kanta
16 godina
nine kaže...
Memphis kaže...

Koliko ti imaš godina? 16? Pa ti ne bi smio još niti biti na forumu.

14 godina

1.7dci nije za preporuku, troše dosta ulja iz tvornice, previše nov motor koji još nije provjeren

Najjeftinije dolaze sa 1.5dci 115ks, iskreno pre slab motor i trosi 7.5 litara u prosjeku, sa mapom se situacija dosta popravi doduse i sa njim su najnize cijene pa je zato vrijedno spomena

Zatim Imaju dvije vrste 1.6dci motora, 130ks i 160ks, jača varijanta ima dvije turbine, super su motori, ali ako nije redovito mijenjano ulje trebat će lanac mijenjati (nemaju zubčasti) i taj zahvat je nešto skuplji od velikog servisa na 1.5 no ako dobro održavaš auto miran si jako dugo vremena, po meni je to najbolja varijanta motora za taj auto

i ide 2.0dci, provjeren i dobar motor, nema se šta pričati o njemu, no najskuplja varijanta i vjerovatno sa najviše km

14 godina
Auti - ultimativna tema

Kolega ima Talismana 1.5DCI. 100k km bez kvarova za sada, iznad 80kmh je slab, a potrošnja je oko 5.5L. Ništa ne škripi niti ronda unutra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2022 11:39 (ivanzu).
15 godina
neaktivan
Memphis kaže...

vjerojatno ti mogu tata biti 

15 godina
Auti - ultimativna tema

talisman samo 1.6 tce

nikakvi dci...

12 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Ima li kakvih predikcija o padanju cijena u prvoj polovici iduce godine?

Ljudi su poblesavili sa cijenama polovnjaka.

Kad sam vidio da lik za golfa 4 traži 4600e pomislio sam da smo u 2012. godini a ne 2022.

12 godina
Auti - ultimativna tema

Moze on traziti i 10k€ ali tesko da ce pronac jelena da mu to plati. Nije vrijeme za kupovat auto. Cijene ce morat past jer ovo nema smisla.

PSN:Tomislav025
12 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav, postoji li možda navigacija koja radi bez da je uključen internet? U nedjelju moram ići na jedan sastanak u Novi Sad, a pošto je tamo roaming, ne bi htio da dobim ogroman račun za telefon. Hvala

12 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...

Moze on traziti i 10k€ ali tesko da ce pronac jelena da mu to plati. Nije vrijeme za kupovat auto. Cijene ce morat past jer ovo nema smisla.

Znam da neće prodat.

Ali, kad neko sa istim autom vidi da neko traži 4600e on ce si reć obda ću ja dobit 3500e i tražit toliko hahaha

A auto realno vrijedi 2000-2500e.

Pogledaoa sam na fb pijaci stotine oglasa što mi izbacuje i ni jedan nije realna cijena ili normalna, kako god.

Užas koliko je to prenapuhano, tko kupuje ta auta po tim cijenama apsolutno mi nije jasno.

14 godina
hrčak kaže...

Pozdrav, postoji li možda navigacija koja radi bez da je uključen internet? U nedjelju moram ići na jedan sastanak u Novi Sad, a pošto je tamo roaming, ne bi htio da dobim ogroman račun za telefon. Hvala

Google maps ima opciju da skines na mobitel kartu i da radi u offline modu

https://support.google.com/maps/answer/6291838?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid

17 godina
Silent horror1992 kaže...

Užas koliko je to prenapuhano, tko kupuje ta auta po tim cijenama apsolutno mi nije jasno.

Nažalost, tržište definira cijenu. Cijena je skočila i novim i polovnim automobilima, a ponuda je slaba.

15 godina
hrčak kaže...

HERE WeGo - možeš skinuti pojedinačne države koje ti trebaju i prebaciti mape u offline način

6 godina
Ili možeš i u Google maps skinuti područje u koje ideš pa da ti radi offline
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2022 9:25 (bumbumzvonko).
14 godina

Daleko najbolja aplikacija je od svih Organic Maps

Moraš preuzeti na netu mape za države koje ti trebaju

U offline modu može naći po imenu svaki hotel, lokal, radnju i sl. naravno uz imena ulica i svega ostaloga

Koristio sam je konkretno i za put u Novi Sad, cijelu Srbiju, Bosnu i Mađu.

14 godina
Old Iggy kaže...
Silent horror1992 kaže...

Nažalost, tržište definira cijenu. Cijena je skočila i novim i polovnim automobilima, a ponuda je slaba.

Kao i uvijek, postoje dobri dealovi, ali trebaš svaki dan visiti na oglasima, jer se bilo šta dobro razgrabi za sat vremena i nađe za koji dan po 15% višoj cijeni

15 godina
Auti - ultimativna tema

ma ima auta i to dobrih... 😁

ja stržio paklenu naranču, svog kozlića - da smo si jasni, da imam malo više love ostavio bih ga  klinki za prvi auto....

kupio za 89.314  prije 4,5 g. - prodao za 80.000...

žena gradi oltar s mojim likom doma...

Ju je je? Je ju je!
16 godina
nine kaže...
Memphis kaže...

vjerojatno ti mogu tata biti 

vjerojatno ne, pogotovo sa takvim dječim izjavama. Osim ako ti to nije zadnja životna faza i da tipkaš iz staračkog doma. Onda tek znamo zašto nemaš dume o ničemu i misliš da svima možeš biti tata.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2022 17:42 (Memphis).
15 godina
neaktivan
Strm kaže...

Kao i uvijek, postoje dobri dealovi, ali trebaš svaki dan visiti na oglasima, jer se bilo šta dobro razgrabi za sat vremena i nađe za koji dan po 15% višoj cijeni

a to je uvijek bilo tako.. dobar auto se ne kupuje preko noći, nego ga se kampa..

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2022 20:15 (nine).
15 godina
neaktivan
Memphis kaže..

Onda tek znamo zašto nemaš dume o ničemu..

zagrcnuh se čajem od smijeha, čitajući riječi velikog birtijaškog znalca, fauve fanboya, čitaj "reci mi da nemaš pojma o autima, bez da mi kažeš da nemaš pojma o autima", koji se hvališe da full natovareni, tunirani "choo choo" traktor vozi 200 po autoputu.. ma ni balavurdija ne pokušava prodati takve priče 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2022 20:17 (nine).
16 godina
i ti bi nekom bio tata, boze svasta.
Nemam se namjerunprepucavat sa takvim babskim neznalicama.
15 godina
Auti - ultimativna tema

pitanje za  znalce i neznalice:

novi VW ključ:

ta meka, silikonska strana je ispala iz ležišta i ne mogu ju nabaciti pod metalni okvir...

što, kako, zašto ?!?

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2022 21:22 (Stric_Jura).
15 godina
Auti - ultimativna tema

sto i kako neznam, ali zasto? jer je vw

15 godina
neaktivan
Stric_Jura kaže...

ta meka, silikonska strana

pogledah ovaj video i ne kužim uopće kaje tu meka silikonska strana..

a izgleda kao isti ključ..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice