Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.515.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
passat kaže...
matkoGSi kaže...

a ima kaj vidit...stvarno ono,golf je premium,to je najboljE auto na svijetu,on nije auto,on je prestiž,sve ostalo je smeće,samo golf valja

on ne troši gorivo,on ga proizvodi,ja ne znam odakle vama pravo da vi pljujete po golfu,i kako vas nije sram vozit tamo neki citroen koji vraga crnog ne valja,bolje da je kupio golfa 

"fauve" je zakon,što švabo sastavi ni Bog ne rastavlja

jebo vas golf

(ee da,vlasnik sam i golfa,uz to i opela...toliko sam zadovoljan s njima da mi idući auto neće bit niti jedan od ta dva )

Pa zapravo je stvar suprotna. Nitko ga ne hvali, nego ga svi pljuju jer su ljubomorni sto je to najbolji automobil ikad sastavljen naravno, ostalo su kopije samo.

Golf se vozi, sa ostalim autima se ide po kruh i u maline.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
neaktivan
passat kaže...

Pa zapravo je stvar suprotna. Nitko ga ne hvali, nego ga svi pljuju jer su ljubomorni sto je to najbolji automobil ikad sastavljen naravno, ostalo su kopije samo.

Golf se vozi, sa ostalim autima se ide po kruh i u maline.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
17 godina
domac5 kaže...

al nije samo tdi takav, imali smo passata b3 1.8 benzinac, bucan, sve se treslo unutra od vibracija dok je bio u leru a kako ubrzavas i okretaji se dizu tako se mjenjao zvuk raznih vibracija i cvrcaka, znaci passat je bio 92. godina i nije imao nista od opreme a ova mazda iz 89. godine 2.2 benzinac je bila skroz tiha kao danasnji benzinci, nije bilo ni vibracija ni cvrcaka, puno ga je lijepse vozit nego passata, imala je cak klimu, sve prozore na struju, space shuttle za passata, jedini problem je bio sto je ruzna i dijelovi nisu toliko dostupni kao za passata, ali da, ta mazda je barem 10 godina bila ispred tog passata

mislim da su svi PD dizelasi bili bucni. no to ih ne opravdava :D

mi smo nekad davno imali corollu iz 1988., 1.3 benzin. kad je auto mirovao u leru nije se moglo skuzit jel auto radi il ne.

inace ta tvoja mazda (kao i opcenito japanci iz tog doba) izgledaju ko svemirski brodovi u odnosu na europske mainstream aute tog doba.

kak dizajnom, tako i mehanikom

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 16:35 (nixass).
17 godina
Batista kaže...

Pitanjce za znalce...

Zadnja generacija VW Pola. Jel radio podrzava MP3 ili ima i onih koji ne vrte taj format ?

Itko ?

Od tolke hrpe Polova na cesti, nije valjda da niko ne vozi jednog ili ne zna ?

Truth in engineering.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Pa da ne podrzava MP3 bio bi ziva sramota, ali nebih se cudio kakvi su proizvodaci zidovi postali.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
10 godina
Batista kaže...
Batista kaže...

Pitanjce za znalce...

Zadnja generacija VW Pola. Jel radio podrzava MP3 ili ima i onih koji ne vrte taj format ?

Itko ?

Od tolke hrpe Polova na cesti, nije valjda da niko ne vozi jednog ili ne zna ?

Ima li uopće radio u osnovnoj opremi ili je doplata kojih 400€?

16 godina
Auti - ultimativna tema

S vw nikad neznas, ako u specifikacijama nije navedeno, mozda su ti poklonili mp3.

Donedavno su poklanjali co2.

:D
16 godina
CroNk3r kaže...

S vw nikad neznas, ako u specifikacijama nije navedeno, mozda su ti poklonili mp3.

Donedavno su poklanjali co2.

A sad si ga bubnuo s co2 samo tako. Jel se stvarno moram na tavan penjat i ići skenirati Auto Moto Sport prošli i ovaj novi pa da vidiš neovisno testiranje koji su oni radili? Svi ste se zakeljili na VW s tim Dieselgate-om, a drugi ga seru još i više nego što je VW. Ne branim ih, dapače, drago mi je da su kažnjeni, jer će sada i drugi zagristi i posložiti svoje motore. 

Isti k je bio kad su Toyotu zbog papučice gasa i tepiha u Americi zabili na križ. Tresla se brda, CEO se morao naguziti ispred Kongresa da se isriča Amerima, a nije dokazano na kraju ništa. 

16 godina
Auti - ultimativna tema

"Nova" beba :D 

2.0 cdti 118kw 4x4, mogu reci da nije losa ali vozna svojstva nisu ko u mog e46 320d :/

#fsb
14 godina
sveupitni kaže...

2.0 cdti 118kw 4x4, mogu reci da nije losa ali vozna svojstva nisu ko u mog e46 320d :/

Unutrasnjost vrh, obozavam tu boju koze. 

Puno sretnih kilometara.

12 godina
Auti - ultimativna tema

I meni je auto odličan jedino mi malo smeta što unutra ima nekako previše tipki

12 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Puno sretnih kilometara! A unutrašnjost mi je odlična! Ta boja kože, a inače mi se Opelova unutrašnjost sviđa, a i vani je 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Unutrasnjost vrh, obozavam tu boju koze. 

Puno sretnih kilometara.

meni je ta boja koze jedino sto mi se NE svidja... bolje da je crna, ovo govnasto pari... 

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ne znam, evo i meni kao i kolegi se sviđa ta boja kože. Paše mi sa ostalim crnim djelovima, jednostavno mi se sviđa, ali kada bi sebi morao birati, uzeo bih crnu...

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 12:17 (TheMenstalist).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Na bmw-u mi je unutrašnjost crna pa da malo razbijem monotoniju 
Inace u zivo je koža ljepša nego na slici 

#fsb
12 godina
sveupitni kaže...

Odlična je  meni se bas sviđa auto s puno tipki, volim kad to sve svijetli po mraku

Bilo kuda Opel svuda! :)
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Auto je bomba, i još 4x4. Izgleda vrhunski, koža je samo točka na i, kao da mu nijedna druga boja ne bi više od te odgovarala, mrak.

Čitam sam da su dosta pouzdane te Insignie inače, sretno.

A E46, bez komentara, the bmw trojka hehe.  320d i to onaj 110kW, ili čak 320i,  i vozio bi ga 20g lol, ništa drugo mi ne bi trebalo od auta.

In the name of tragedy...
14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Ako se ne varam, AWD ne, 4X4 (FWD).

Što se tiće boje kože, odmah me podsjetila na  

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
Auti - ultimativna tema

sto nije awd = all wheel drive (4x4), a fwd = front wheel drive?

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)
13 godina
neaktivan
Bass kaže...

Da, ali Insignia koristi haldex 4x4 što je zapravo prednji pogon.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
17 godina
Bass kaže...

awd i 4x4 nisu isto.

ak oces najbolje od najboljeg - subaru

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 19:15 (nixass).
16 godina
nixass kaže...
Bass kaže...

awd i 4x4 nisu isto.

Sta nije legendarno audi quattro?

17 godina
Fake_Alert kaže...
nixass kaže...
Bass kaže...

awd i 4x4 nisu isto.

audi ga je samo popularizirao, nisu bili prvi, niti su najbolje dostupno konzumentima

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 19:45 (nixass).
16 godina
nixass kaže...
Fake_Alert kaže...
nixass kaže...
Bass kaže...

awd i 4x4 nisu isto.

audi ga je samo popularizirao, nisu bili prvi, niti su najbolje dostupno konzumentima

Ali kada sam naletio na ovo... 

14 godina
neaktivan
nixass kaže...

Audijev quattro pogon je dokazano najbolji pogon na 4 kotaca, informiraj se malo bolje 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
neaktivan

Ajde ti mene informiraj, daj dokaze. 

14 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Ajde ti mene informiraj, daj dokaze. 

kome da objasnim?d*karosu sta svrsava na hondu i ostala sranja sta je vidio u fast & furiousu i kojemu dlake na glavi skacu uspravno kad mu se spomene TDI ili FSI skracenica?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
Fake_Alert kaže...
nixass kaže...
Fake_Alert kaže...
nixass kaže...
Bass kaže...

awd i 4x4 nisu isto.

Ali kada sam naletio na ovo... 

a ja na ovo..

al ne, opcenito, subaruovi pogoni su, kaj se tice stabilnosti i sigurnosti vjerojatno najbolji na svijetu. (volio bi vidjeti di je to audijev DOKAZAN najbolji, a da nije autobild ili neki fanboy wanker foumska rasprava).

oboje (subaru i audi) su par koplja iznad ostalih proizvodjaca pogona na sva cetiri kotaca.. doduse, toyota je kupila odredjeni dio subaruovih dionica pa ima i pristup njihovim pogonima.

ali, iz istog razloga zbog kojeg ti navijas za audi, ja navijam za subaru. i naravno da sam u pravu

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 23:08 (nixass).
13 godina
neaktivan

Ne kontam. Kazes da je Quattro najbolji, daj mi dokaze ili neke argumente.
A drugo, mislis li na mene u nastavku recenice: honda, fsi, tdi itd...?

16 godina
Auti - ultimativna tema

Vidis da neki ljudi jos uvijek ne vide dalje od njemacke i njihvog savrsenstva.

:D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice