Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 78.033
|
čitano: 13.999.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav.

Ima li netko možda da je naručivao u zadnje vrijeme pa da je dobio kod za popust na Motointegrator.de ?

12 godina
Re: Auti - ultimativna tema
adsdgd kaže...

Pozdrav.

Ima li netko možda da je naručivao u zadnje vrijeme pa da je dobio kod za popust na Motointegrator.de ?

Pošaljite im mail i zamolite ih za popust. Meni je zadnja narudžba bila malo veća pa su mi dali 5% popusta.

14 godina
Kido Butai kaže...

Pozdrav, koje cjelogodišnje gume su best buy trenutno, ako je bitno dimenzije su 225/45 R18.

PS da znam da je bolje imati 2 seta ali moraju biti cjelogodišnje 

Hankook kinergy 4s best buy, uz bok je medu najboljima a cijena nije nabijena do neba

7 godina

Hvala, budem im se javio.

15 godina
sstrmi kaže...

Možda nešto od ovoga, nisu top kao CC2+, ali su jeftinije. Teško je imati jedno i drugo

Kumho

NOKIAN

DUNLOP

PIRELLI

Bridgstone

Pirelli SF3

14 godina
Kido Butai kaže...
ivanoile kaže...
Kido Butai kaže...

Pozdrav, koje cjelogodišnje gume su best buy trenutno, ako je bitno dimenzije su 225/45 R18.

PS da znam da je bolje imati 2 seta ali moraju biti cjelogodišnje 

Nije nuzno imat bolje 2 seta, vecini ne trebaju Pilot Sport sranja...

Moj glas ide Conti AllSeason 2 ili Michelin CrossClimate 2, za izbjegavanje su mi bile Vredestein QuatracPro.

Te dvije su rekao bih Grand Prix, ima li šta malo jeftinije ili je sve ispod tog sranje?

Problematika je sto jeftinije cjelogodisnje nakon 2-3 godine (iz mog iskustva) se plastificiraju i budu za bacit.
Za Conti sam siguran da je ok iz prve ruke i realno average vozacu ne treba uopce ista vise od toga.

E sad sa Vredestein sam se opekao, prednje su se stvrdnule i to je bilo opasno za vozit. Doslovce je bio problem vozit auto od 150ks po Zagrebu. Za ostalo ne znam, pa ne mogu govorit, Hankook ima okej ljetne i mozda su i all season dobre.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Kod mene je sad 3 ili 4. sezona i jos uvijek ne primjecujem nekakvu degradaciju performansi.. Dobio sam ih za 600 kn komad 225/40/18 dimenzija.. Za te novce ta dimenzija, zadovoljan 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Na CrossClimate+ sam napravio 40 000km, sad su lagano za zamjenu (iako su kao dobre, počeo sam osjetiti da gube lagano svojstva). A na novome imam Bridgestone Turanza AllSeason 6 koje ju jako unaprijedili, a CC2 previše fokusirali na snijeg pa za naše uvjete više nisu top izbor. Po suhom su puno bolje od Continentalki, skoro 2m razlika kod kočenja sa stotke, a trajnost im je sad pri vrhu (to će vrijeme pokazati). Cijena toga je (osim same cijene hehe) nešto više buke kotrljanja, no navikneš se brzo i nije strašno. Kome to smeta, Conti su među tišima.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
6 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav ekipa,

zanima me zamjena ulja u diferencijalu, radit to preventivno ili ne? Auto ima 234k km.

Audi A6, 2015, 3.0TDI, Quattro, 240kw.

One of the most feared expressions in modern times is: The computer is down.
14 godina
d4r1x1512 kaže...

Pozdrav ekipa,

zanima me zamjena ulja u diferencijalu, radit to preventivno ili ne? Auto ima 234k km.

Audi A6, 2015, 3.0TDI, Quattro, 240kw.

Za bmwa se preporucuje svako 100.000km, premda to nije za svake modele jer obicno pise LIFETIME GUARANTEE... Naravno da mi je tako reduktor otisao u k**** kad sam imao xdrive. Isao promijenit ulje, umjesto ulja, izlazila coca cola.

Po meni dobra stvar za napravit + usput mozes vidit imas li kakvih metala unutra i nepozeljenih cestica...  I za kraj logika, svjeze ulje uvijek dobro dode, em u motoru, diffu, kocnicama ma gdje god. Ako ti financijski tesko ne pada, napravi to pa nam javi kakvo je ulje bilo.

13 godina
Što mislite kakve su šanse kupiti par godina star auto na dražbi u HR koji kreće sa niskom cijenom u startu?Jel tu ima muljanja tj.neka ekipa koja preko veze ili već kako god to ugrabi za sebe.Odu li ta auta za 70,80% posto od tržišne cijene rabljenih ili....
Sve da i imam,otkud mi
14 godina

Nisam baš vidio nešto dobro tamo.. Većina ih je prešla preko 200k i dobar dio nije ni registriran u RH, vjerojatno ih moraš službeno uvesti.

Popis:
https://mpgi.gov.hr/natjecaji/vozila/kupnja-pokretnina-3-24/javni-poziv-za-podnosenje-ponuda-za-kupnju-pokretnina-17915/17915

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2024 14:03 (kratos091).
13 godina
Još netko?
Sve da i imam,otkud mi
7 godina
Auti - ultimativna tema

Neznam gdje bih pitao pa ako griješim molim da moderator izbriše post.

Naime da li postoji nekakav mali električni auto sličan onim po aerodromima koji bi služio starijoj osobi za prelazak destak kilometara dnevno.

Nešto kao invalidska kolica.Bilo bi idealno kad nebi bila obavezna registracija jer maksimalna brzina nemora biti velika.

Trebalo bi biti malo veće od invalidskih kolica i bar natkriveno ako nije potpuno zatvoreno kao auto ili idealno neki mali električni automobil.

Jednostavno neznam šta da gledam pa mi treba preporuka.

Hvala na bilo kakvoj uputi.

16 godina
oto kaže...

Naime da li postoji nekakav mali električni auto sličan onim po aerodromima koji bi služio starijoj osobi za prelazak destak kilometara dnevno.

Nešto kao invalidska kolica.Bilo bi idealno kad nebi bila obavezna registracija jer maksimalna brzina nemora biti velika.

Trebalo bi biti malo veće od invalidskih kolica i bar natkriveno ako nije potpuno zatvoreno kao auto ili idealno neki mali električni automobil.

Znam da nije idealno jer je ipak auto, ali pada mi na pamet Renault Twizy.

14 godina

Postoje i oni mali auti, s motorom od 50cc, može ih se voziti s kategorijom za skuter/moped.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
12 godina
15 godina
ZdravkoZ kaže...
Što mislite kakve su šanse kupiti par godina star auto na dražbi u HR koji kreće sa niskom cijenom u startu?Jel tu ima muljanja tj.neka ekipa koja preko veze ili već kako god to ugrabi za sebe.Odu li ta auta za 70,80% posto od tržišne cijene rabljenih ili....

Nikakve, i to je sve za smeće.

15 godina
oto kaže...

Postoje oni autići koji idu do 50 i u nekim zemljama ih se može voziti s A dozvolom, ili čak bez dozvole (npr Aixam). Postoji Renault Twizzy koji nije baš za hladno vrijeme, ali je brži i okretniji. Ovisi i koliki je budget. 

13 godina
Kako može auto iz 2022.g. biti za smeće ako izvana izgleda ok?
Sve da i imam,otkud mi
5 godina
ZdravkoZ kaže...
Kako može auto iz 2022.g. biti za smeće ako izvana izgleda ok?

Za 2 godine se može vrlo kvalitetno uništiti auto. saobracajke, neodrzavanje, voznja zivotinja u njemu i sl.... Da ne spominjem taxi...

7 godina
Nedavno gledao Leona iz 2022.

97 tisuća na satu, unitrašnjost propaljena cigaretama, od sjedala do krova, krov udubljen, branik na gepeku izlizan do plastike (i temeljnu su skinuli)...
14 godina
Auti - ultimativna tema

Moguce je dobit 10 god star auto u boljem stanju nego 2 god star.. Sve ovisi kakva kretencina je vozila 

8 godina
Auti - ultimativna tema

rent a car također

znao sam voziti auta stara 6mj koja su spremna za otpad

13 godina
Sve da i imam,otkud mi
13 godina

.

Sve da i imam,otkud mi
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2024 12:36 (ZdravkoZ).
11 godina
Auti - ultimativna tema

Po meni su te licitacije kod nas smece, sve kaj valja je otislo prije nego sta je uopce doslo tamo...

13 godina
Ma bio sam jučer tek da vidim aute,bio jedan Twingo-e sa početna1700e i četiri Oktavije iz 2016(kojima je bio prekriven br.šasije).Došao danas da čisto vidim za koliko će otići ali me zaštitar nije pustio...jer eto nisam uplatio jamčevinu od 10%🫣
Sve da i imam,otkud mi
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ima ko octaviu 3 1.6 tdi 77 kw CLHA sa bosch ubrizgavanjem? 

Zanima me kako se ponasa na kilometrazama preko 250 000 km.

Cujem da taksisti po zg voze to sa 400-500 tisuca na satu i nemaju nekih vecih problema 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ima ih i sa 700000 km.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice