Ako imaš garanciju zaboravi na gašenje ičega.
Mislis da ce to gledati kada recimo ode turbina?
Iako ta garancija je isto muljanje. Pola toga nije osigurano pod njom i ide do odredenih KM
To je zapisano tak da hoce... Ali da je garancija muljanje, definitivno je, ne odustaju ljudi bezveze od garancije pogotovo kad im servis ponudi zamjene ulja na 20+tkm (na toj skodi je mozda cak i 30k tko zna..).
S obzirom da je nova skoda u pitanju, ti imas milion stvari koje mozes "otkljucat" sa kodiranjem tak da nemoj sam zavrsit na start stopu, Drivers Wish ti to isto sve radi.
Edit: ako netko koristi, koje marke sto se tice wind deflektora gledat ? Dosta hvale ima MP Pro firma kod nas, koristi ih tko ?
za njemacka auta BMW, Audi... VW... u sto spada i skoda a i Nova Supra Toyota, sam korisnik sebi moze otkljucat i riejsit svasta jer ima more alata odnosno aplikacija koje se instaliraju na mobitel sto android sto apple. i sve radi super. ja sam sam sebi radio na BMWu F30 sve sam.
pogledajte malo youtube, imaju i balkanski kanali dragon garage i auto analiza gdje su radili sito.
cak i da se nepoznaje jezik, imaju slike u aplikaciji tako da ne mozes nista zeznut. a i radi se automatski backup
Auta tipa Volvo. siziki i toga smijera malo teze.
na subaru STI sam nasao START STOP kako se iskljuci preko odredenih komandi u autu bez programiranja
Sam moze jedino ak ima OBDEleven i kredite, ne znam jel bi mu se to bas isplatilo da kupi uredjaj + kredite (znaci nesto manje od 1000kn, iako, neke funkcije da ukljucis kostaju 100 kredita sto je malo ispod 150kn za jednu opciju). Drivers wish bi mu vjerovatno rekao sta moze ukljucit i naplatili bi vjerovatno puno manje od 1000kn.
Ali da ima tonu mogucnosti.. ima, mislim da bi me bolila briga za garanciju kad mogu otkljucan toliko stvari