Ima ovdje tema na CarVertical sa tablicom nekih izvještaja i iskustvima. Navodno ima i krivih izvještaja.
Taj carvertical sam probao prvi puta kad sam kupovao sad ovaj zadnji auto, znaci prvi i zadnji put.
Znaci za trenutni mi je auto rekao da je uvezen iz Njemacke 2020 i on njemu kao stavi kilometrazu od 190tkm (i ono kao nije skidana i auto kao nije lupan). A auto je u stvarnosti 2016 godiste koje je sa par tisuca km uvezeno 2017 u HR, i tek evo sad kad mi je rega bila (prije par tjedana) je napunio 149tkm, naravno imam izvjestaj sa stanice za tehnicki za kilometre od 2017 do 2021. Tak da kad carvertical veli i da je skidana kilometraza, ja mu ne vjerujem, i kad veli da je dobra, ne vjerujem.
Edit: ja iskreno ne vjerujem NITI JEDNOJ stranici, jer doslovno za svaku slicnu stranicu se da naci da jednostavno rade krivi izvjestaj... ti prevaranti kao da su umrezeni i samo recikliraju isti "proizvod" pod drugim imenom i dizajnom a lova ide.
Da se ponovim sa ovim, znaci, s obzirom da mi je izvjestaj nestao sa mojeg racuna, frend je imao jedan izvjestaj viska pa sam opet svog pogledao. No ovog puta potpuno druga prica, auto ima zapisanu stetu od 10 000-15 000kn u 2018 (znaci kad je bio star 2 god) i pise branik i lijeva vrata, i dap, kod proslog vlasnika se desilo da mu je netko razvalio retrovizor i ogrebao lijevu stranu branika koja je rjesenja kaskom, i sad vise ne pise da je uvezen od igdje, i normalno stima i kilometraza (iako nema puno podataka, jedan zapis i to krajem 2018 i tad je imao 63tkm, sto i je tocno jer mi tak pise i na onom papiru sa tehnickog. Ne znam kaj da sad kazem