Aotomehaničarska radiona za aotomobole Škoda

poruka: 2
|
čitano: 1.630
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Mehaničarska radiona za Škoda automobile

Molim sve članove i čitatelje ovog foruma da mi preporuče neku dobru, vrlo dobru ili odličnu mehaničarsku radionu ( NIKAKO OVLAŠTENE SERVISE ) kod kojih bi se mogao informirati za pomoć ili dijagnosticirati i otkloniti kvar na mom osobnom automonbilu Škoda Superb starom 4 godine. Poželjno je da radione budu teritorijalno u radijusu od Vukovara do Zagreba, no može i do Dubrovnika, ako treba odnijeti ću auto i u zubima.

Unaprijed se zahvaljujem, očajan vlasnik Škode Superb.

16 godina
Re: Mehaničarska radiona za Škoda automobile
BlackFoot kaže...

Molim sve članove i čitatelje ovog foruma da mi preporuče neku dobru, vrlo dobru ili odličnu mehaničarsku radionu ( NIKAKO OVLAŠTENE SERVISE ) kod kojih bi se mogao informirati za pomoć ili dijagnosticirati i otkloniti kvar na mom osobnom automonbilu Škoda Superb starom 4 godine. Poželjno je da radione budu teritorijalno u radijusu od Vukovara do Zagreba, no može i do Dubrovnika, ako treba odnijeti ću auto i u zubima.

Unaprijed se zahvaljujem, očajan vlasnik Škode Superb.

na podrucju slavonskog broda i dalje okolice,znam 4 radionice koje su vrhunske,covjek izadje u susret,dosta povoljno radi (ne znaci to odmah da vara ili se koristi smicalicima ili polovnim dijelovima )...

govorim zato jer stari servisira svoj škodu octaviu 1.4 od 2000. godine,bez ikakvih ozbiljnih kvarova dosada,ali mogu pitati pa ako ti kilometri nisu problem...

jel mozes u pm u cemu je kvar pa ako treba i nazovem i pitam jel mogu to napraviti,za koliko vremenski i novcano

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice