Televizija+pc zvučnici+pc+ ...

poruka: 4
|
čitano: 2.412
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Bok forumasi, imam televiziju lg 32lf2510, pc i pc zvučnike logitech x-530.ja sam to sve skupa svojio na način da sam zvučnike svojio u tv(5.1 zvučnicu)u utor za slusalice,a pc sam spojio na tv. Sad kontroliram zvučnike preko daljinskog od tv( na zvucnicima su mi na pola,pa ubiti ne kontroliram njih nego samo zvuk tv-a), a nemam 5.1 sistem, i isto tako nema ni komp.planirao sam spojiti još neke stvari na te zvučnike pa me zanima postoji li neki uređaj u kojeg ću ja spoiti zvučnike a iz njega da šalje dalje na druge uređaje( kao neki switch-er).kako da drugačije spojim zvucnika na tv pa da imam 5.1 zvuk( na tv imam samo digital out).
Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Televizija+pc zvučnici+pc+ ...
Toni93 kaže...
Bok forumasi, imam televiziju lg 32lf2510, pc i pc zvučnike logitech x-530.ja sam to sve skupa svojio na način da sam zvučnike svojio u tv(5.1 zvučnicu)u utor za slusalice,a pc sam spojio na tv. Sad kontroliram zvučnike preko daljinskog od tv( na zvucnicima su mi na pola,pa ubiti ne kontroliram njih nego samo zvuk tv-a), a nemam 5.1 sistem, i isto tako nema ni komp.planirao sam spojiti još neke stvari na te zvučnike pa me zanima postoji li neki uređaj u kojeg ću ja spoiti zvučnike a iz njega da šalje dalje na druge uređaje( kao neki switch-er).kako da drugačije spojim zvucnika na tv pa da imam 5.1 zvuk( na tv imam samo digital out).

možda da kupiš neki a/ v reciver pa se malo igraš sa spajanjem

isti dan otkaz i žuti
15 godina
protjeran
A koliko bi me to došlo ?
Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Televizija+pc zvučnici+pc+ ...
blackalbum kaže...
Toni93 kaže...

možda da kupiš neki a/ v reciver pa se malo igraš sa spajanjem

Vjerojatno jedina kvalitetna solucija, ali prilicno skupa, pogotovo jer u tom slucaju treba i zvucnike ili receiver sa pre-outom, a oni su prilicno skupi a nemaju bas smisla u kombinaciji sa zvucnicima od 500 kn. Nekad je Creative imao DDTS-100 dekoder koji bi dobro posluzio za ovu funkciju ali se vise ne proizvodi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice