Subwoofer

poruka: 8
|
čitano: 1.773
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Subwoofer

Dakle zanima me dal mogu spojit Subwoofer sa starog kucnog kina iz kojeg idu samo dvije zice (+ i - ) na zvucnike od kompa (Logitech x540)?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Subwoofer
Giordani kaže...

Dakle zanima me dal mogu spojit Subwoofer sa starog kucnog kina iz kojeg idu samo dvije zice (+ i - ) na zvucnike od kompa (Logitech x540)?

Sa malim eksperentiranjem bi se moglo spojit, ali taj logitechov system najvjerojatnije nebi imao snage da pokrene taj subwoofer (da se cujem nekom normalnom jacinom..)

Prodajem League of Legends account, za sve informacije PP
12 godina
neaktivan
Subwoofer

Bokić,ovako ja imam kućno kino i subwoofer,iz subwoofera mi idu 5 izlaza za male zvučnike,i zanima me dali bi ja mogao spojit još jedan subwoofer direktno na kućno kino?kad taj drugi sub. spojim na orginal sub. od kućnog kina bass je jako jako slab.a ja bi da oba dva subwoofera rade kaki je red,jel mi može tko pomoć?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Subwoofer

Da ne otvaram novu temu,

imam subwoofer "SONY 200 Watts Digitally Amplified Subwoofer (3.75 ohms, 20-200 Hz, 0.8% THD)" i neki dan mi je poceo cudni zvuk pustat, 

danas sam ga rastavio i kad se malo pojaca skuzi se da je nesto ispod membrane u banani.

Imam sub od logitecha (Z5500) kojemu je elektronika krepala (188 watts RMS (into 8 ohms, @ 100Hz, @ 10% THD))  pa me zanima dal mogu prebacit  sonijevu elektroniku u logitecha? pitam jer se ne kuzim u OHM/HZ 

Moze pomoc il kakav savjet ? 

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Subwoofer

Možeš ju prebaciti, radit će normalno, samo oće li stati, to je pitanje... 

Jel ti se čuje nekakav zvuk grebanja ? Meni se čini da ti zavojnica struže o magnet

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Subwoofer

sredit cu ja to, samo mi ti OHM-i zanimaju da ne skurim nest...
cuje se zvuk kao da papir stavis na membranu, al ne stalno.. 
mozda jos necije misljenje ? :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 21:10 (mb_fak_team).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Subwoofer

Nemoraš se za ohme brinut, kolko vidim sony pojačalo može izdržat 3.75 ohma impedancije, a logitech je imao 8 tako da nemaš beda što se toga tiče, pojačalo bu zdržalo, al bu ti snaga manja bila zbog veće impedancije.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Subwoofer

Izgleda da sa Sony-em vec duze vrijeme nesto nije bilo u redu.. 
Ugurao sam Logitecha u Sonyevo kutiju i zvuk je puniji i jaci.
Hvala na savjetu!  

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice