Snimanje zvuka s mixete

poruka: 7
|
čitano: 4.989
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Snimanje zvuka s mixete

Pozdrav imam Beringher Xenyx 802 mixetu, imam jedan spojen mikrofon na XLR utor.

Sad, zanima me kako mogu:

Snimiti direktno zvuk koji ide u mixetu koji se proizvodi instrumentima kao što su klavijatura, gitara itd.

I kako snimiti zvuk s ovog mikrofona koji je umeten u XLR?

Hvala!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Snimanje zvuka s mixete

Na sto snimiti??? kako pitanje postavljas na ovom forumu pretpostavljam na PC...

Nabavi kabel Chinch na 3.5mm jack, chincheve na mixeru ukljuci u rec-out, drugi kraj kabela ukljuci u line-in konektor zvucne kartice na kompu. Ako je u pitanju laptop nista od snimanja jer velika vecina ima samo mic-in, line-in ulaz naci ces kod vrlo malo laptopa.

13 godina
neaktivan
Snimanje zvuka s mixete

Sorry, da, na PC, sorry bio sam malo "svakakav" dok sam pisao. Hm, nemam na mixeti nikakav dio gdje piše točno "rec out", imam od slobodnog što bi moglo biti interesantno: CD/TAPE input i output, CTRL room out ... a ovo sve drugo izgleda da nema veze sa snimanjem, tu su i dva gumba: cd/tape to mix i cd/tape to ctrl.

Evo slike, možda ti pomogne: http://medias.audiofanzine.com/images/normal/behringer-xenyx-802-49621.jpg

Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tada chinchevi na mikseti u CD/Tape-output , jos nesto?

13 godina
neaktivan
Snimanje zvuka s mixete

Pa ... da,ono, gle, di ce mi taj fajl zapisati na tvrdom disku, da li trebam stisnuti neka od ona dva navedena gumba još (cd/tape to ctrl, cd/tape to mix)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Snimanje zvuka s mixete

Sredio sve thx.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SkunK90 kaže...

Sredio sve thx.

Nema na cemu, uzivaj!