Problem s auto radiom

poruka: 6
|
čitano: 4.652
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem s auto radiom

Prvo da se odmah ispricam ako sam fulao podforum.
Znaci imam problem s auto radio, radi se o Sony cdx-gt212. Problem je sto uopce ne reagira na pritiske tipki, jedino kad cd ubacim radi više manje normalno. Ne mogu ga ni ugasiti i kad izvadim kljuc iz auta on i dalje radi, ali mislim da je to zbog toga što je "majstor" tj. prosli vlasnik auta radio spojio direktno na akumulator, isto tako antena uopce nije spojena i iza ima golih zica za koje nemam pojma za sta sluze.

Ako je netko imao slican problem molio bi da mi pomognu, iako mislim da to vise nece proradit.

Radio Radio
Profesionalno odradeno Profesionalno odradeno
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s auto radiom

Autoelektričar je jedino rješenje, jer može samo da bude gore.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Problem s auto radiom

Rastavio sam danas radio i ocistio sve kontakte s alkoholom, sad sve normalno radi, i cd i aux samo ne mogu slusati radio stanice jer antena nije spojena.

Ali me i dalje brine nacin na koji je to sve pospajano 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s auto radiom

Pa bar je antenu lako spojiti, ako radi, sve dobro izoliraj, da se ne dogodi u vožnji bijeli dim, pa bi moglo biti problema.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Problem s auto radiom

Taj "majstor" je dobro spojio, bar što se tiče gašenja. Radio ima opciju da se spoji tako ili da se ugasi kada ugasiš kontakt.

Neki ljudi bi samo ufrkali žice, pa bi ti se sve isčupalo kada izvadiš radio. Mogao si i gore proći, da nije spojeno nikako. Radio možeš ugasiti da dugo držiš off tipku ili sam prespoji.

http://www.caraudionow.com/wp-content/uploads/compare_plus_manual_feeds/Aftermarket-Stereo-Wiring-Diagram.jpg

1 0 hvala 0
13 godina
Problem s auto radiom

Problem je sto je radio spojen direktno na akumulator a ne preko bravice, znaci i kada sam izvadio kljuc on bi i dalje radio, a kao sto sam napisao u prvom postu radio uopce nije reagirao tako da ga nisam mogao ugasit uopce. Sad kad sam ocistio kontakte sve radi normalno i mogu ga ugasit tako da vise nije problem, a sto se antene tice iskreno mi ni ne treba kad imam aux ulaz 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice