Fora je u tome kaj im nisu sve slušalice u izborniku Electronics -> mp3/ipod -> headphones, već u tražilicu treba upisati željeni pojam (npr. headphones) i odabrati opciju traženja - All Products. Sretno
Preporuka slusalica
- poruka: 92
- |
- čitano: 36.791
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Fora je u tome kaj im nisu sve slušalice u izborniku Electronics -> mp3/ipod -> headphones, već u tražilicu treba upisati željeni pojam (npr. headphones) i odabrati opciju traženja - All Products. Sretno
Upravo tako. I meni su sad poslali mail da ne mogu nabaviti više tih slušalica i da su povukli proizvod sa stranice.
Opet sam na početku...
Da li netko možda zna neku drugu pouzdanu internetsku stranicu za takve stvari?
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
Ja imam samo pozitivna iskustva s njima ;) Samo gledaj da kupujes od nekoga tko ima 100% pozitivan feedback i to od neke trgovine. Iako mozes i privatno ako hoces.
Na kraju nisam ni imao drugog izbora, pošto amazon ne šalje u kroaciju... Našao sam nekog lika sa 100%-tnim pozitivnim feedbackom, i iz Manchestera sada stižu nove Shure-ove SE110-ice.
Evo trebale bi mi slusalice za mp3 koje bih koristio po gradu, razmisljao sam o Sennheiser MX 560 (dodu 150kn)...
Dali netko ima neke druge u tom cijenovnom rangu, ili pak da pogledam neke skuplje kao one in-ear, jedino mi nije jasno zbog cega su te in-ear skuplje, ja sam to probao od sonyericssona, i dosta su neudobne...
Evo trebale bi mi slusalice za mp3 koje bih koristio po gradu, razmisljao sam o Sennheiser MX 560 (dodu 150kn)...
Dali netko ima neke druge u tom cijenovnom rangu, ili pak da pogledam neke skuplje kao one in-ear, jedino mi nije jasno zbog cega su te in-ear skuplje, ja sam to probao od sonyericssona, i dosta su neudobne...
Evo ovako! Slusalice koje sam nedavno kupio koje ste mi preporucili u ovoj temi su PUKLE. Tj. nisu PUKLE, nego je PUKLA, dakle, jedna slusalica. Zanima me gdje se mogu kupiti ove Sennheiser CX500? Na onoj stranici koju gore preporucujete ih nema. Imate li neki drugi prijedlog? Bilo bi dobro kad bi se mogle kupit preko amazona (americkog) ili da se mogu kupiti negdje u Osijeku ili Zagrebu. Ostali uvjeti su svi isti kao i u prvom postu.
EDIT: Nasao sam ih na amazonu, ali mi nije jasno, vidio sam na jednom drugom forumu da ih je covjek platio $40, a tu kostaju $77. Ne pada mi na pamet kupovat preko eBaya.
Evo ovako! Slusalice koje sam nedavno kupio koje ste mi preporucili u ovoj temi su PUKLE. Tj. nisu PUKLE, nego je PUKLA, dakle, jedna slusalica. Zanima me gdje se mogu kupiti ove Sennheiser CX500? Na onoj stranici koju gore preporucujete ih nema. Imate li neki drugi prijedlog? Bilo bi dobro kad bi se mogle kupit preko amazona (americkog) ili da se mogu kupiti negdje u Osijeku ili Zagrebu. Ostali uvjeti su svi isti kao i u prvom postu.
EDIT: Nasao sam ih na amazonu, ali mi nije jasno, vidio sam na jednom drugom forumu da ih je covjek platio $40, a tu kostaju $77. Ne pada mi na pamet kupovat preko eBaya.
+PDV, +carina
(ili čekaj da uđemo u EU)
@Assassin, pogledaj si ako su ti ove preskupe Sennheise seriju MX, ja osobno sam prije neki dan uzeo MX560 koje su jedne od skupljih u toj kategoriji (oko 170kn) ali nije mi zao novca, uzeo sam ih zbog toga jer imaju izrazeniji bass a to sam oduvijek volio na malim slusalicama. Frend ima MX160 koje je paltio 70kn mislim i isto su ti dosta dobre nemaju toliko izrazen bass, ali za tu cijenu su bolje od bilo kojeg drugog proizvodaca kojeg sam probao.
Jos nesto, neznam ako jos netko je imao slicno iskustvo, naime doma imam 2 mp3 player od Sony-a i nemogu se pozaliti na nijedan jer su oba stvarno dobra (jedan moj jedan od sestre) no one Sony-eve slusalice nevaljaju za*urac, obe su crkle nakon niti godinu dana koristenja, prvo je pocela jedna otkazivati pa onda i druga, zica je dosta osjetljiva za razliku od Sennheisera cije su zice daleko bolje i izdrzljivije.
Sennheisera cije su zice daleko bolje i izdrzljivije.
Ma ipak ne kupujem sad slusalice. Naime, ove nove (koje su se sad raspale) sam kupio nakon sto sam na starim philipsovim (koje sam platio 370kn, odlicne slusalice, stare mozda godinu dana - SHE9500) izgubio jednu onu gumenu kapicu koja se nigjde nije mogla kupit. Sad sam uzeo kapice sa ovih pokidanih, i stavio ih na stare i sve je super.
p.s. preko amazona ne bi placao carinu i to... (rodbina), zato me iznenadila razlika u cijeni (600kn u HR naprema $77 na amazonu!)
Ja sam vlasnik PX 100 slusalica i mogu reci da je kabel los. Plug je predug i kabel se lomi. U godinu i po dana promijenio sam dvoje slusalica (znaci, ove su trece koje sad koristim) - i sve pod garancijom. Zvuk je inace na njima solidan.
i ja sam u velikoj dilemi izmedu slusalica(e) :
Ovako vidim da na ebay-u nije preporucljivo uzimati ali na ebay švabija sam nasao par modela koje bi trebale biti original (radi se o Sennheiseru) pa dali su to fake ili su origi:
Radi se o modelu CX500 .... dali ima tko kakvu drugu preporuku?
tnx
hahaha VRH VRHOVA
Preporuka su Ultimate Ears slušalice (sve su in-ear modeli) koje se rade okvirno u tri kvalitetno/cjenovne kategorije, a mogu se nabaviti preko Ebay-a.
Uzmi senhheisera, nećeš požaliti. U zadnje vrijeme sve uzimam od njih što se tiče slušalica i sličnih producta.
Da nije one glupe tipkice za javljanje na pozive istog trena bi uzeo jedne za iphone :D
Jao sad cu vas sve ubiti u pojam :D Ovako, ja sam imao Sennheiser cx300 i majko mila koji je to zvuk bio! MILINA! Jos na moj minidisc.. ah... savrsnestvo. Bassovi nenadj***** :D Kod nas vec godinama kostaju preko 400kn, pa sam si ja lijepo njih nabavio za 200kn iz Londona, a sada ih mogu i za 100kn nabavaiti. Jasno, original. Jedini je problem kaj nemate garanciju. Ali za te pare koliko dodju kod nas, kupim njih cetiri i miran sam. Sada cu si uzeti cx300 II.
Evo da malo probudim temu...
Jel jos uvijek mozes nabaviti te sluske za tu cijenu?
Jao sad cu vas sve ubiti u pojam :D Ovako, ja sam imao Sennheiser cx300 i majko mila koji je to zvuk bio! MILINA! Jos na moj minidisc.. ah... savrsnestvo. Bassovi nenadj***** :D Kod nas vec godinama kostaju preko 400kn, pa sam si ja lijepo njih nabavio za 200kn iz Londona, a sada ih mogu i za 100kn nabavaiti. Jasno, original. Jedini je problem kaj nemate garanciju. Ali za te pare koliko dodju kod nas, kupim njih cetiri i miran sam. Sada cu si uzeti cx300 II.
Evo da malo probudim temu...
Jel jos uvijek mozes nabaviti te sluske za tu cijenu?
Mogu probat :)
da malo ozivim temu, vec nekoliko dana trazim slusalice za mobitel, tj. za slusanje muzike, i treba mi nesto kvalitetno..
iz Bosne sam, i jedino sto sam za sad kod nas nasao su sennheiser cx 500 recimo, koje se cine odlicne, ali kostaju samo 35KM, sto mi daje sumnju da je obicna kopija..
znaci, zna li iko neki online shop gdje mogu narucit slusalice za nase prostore, tacnije BiH, do 200 KN (50KM)