Preporuka slusalica

poruka: 92
|
čitano: 36.791
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka slusalica
infinityzg kaže...
1marek kaže...

Fora je u tome kaj im nisu sve slušalice u izborniku Electronics -> mp3/ipod -> headphones, već u tražilicu treba upisati željeni pojam (npr. headphones) i odabrati opciju traženja - All Products. Sretno

Koliko god se trudio, ne mogu ih naci. Ajde mi daj direktan link da mi skratis muke :D HVALA!
 http://www.base.com/Hw/Sennheiser-CX-500-Gaming-Headphones-in-ear-ear-bud-chrome/502420/product.htm

Riječi ''CX'' i ''500'' moraju biti odvojeno napisane, valjda te zato zeza
17 godina
neaktivan
1marek kaže...
infinityzg kaže...
1marek kaže...

Fora je u tome kaj im nisu sve slušalice u izborniku Electronics -> mp3/ipod -> headphones, već u tražilicu treba upisati željeni pojam (npr. headphones) i odabrati opciju traženja - All Products. Sretno

Koliko god se trudio, ne mogu ih naci. Ajde mi daj direktan link da mi skratis muke :D HVALA!
 http://www.base.com/Hw/Sennheiser-CX-500-Gaming-Headphones-in-ear-ear-bud-chrome/502420/product.htm

Riječi ''CX'' i ''500'' moraju biti odvojeno napisane, valjda te zato zeza
 Al´ ga kompliciraju sa poluispravnom trazilicom ... a i ovaj link me vodi samo na glavnu stranicu.. valjda su rasprodali :D
16 godina
neaktivan

Upravo tako. I meni su sad poslali mail da ne mogu nabaviti više tih slušalica i da su povukli proizvod sa stranice.

Opet sam na početku...

16 godina
neaktivan

Da li netko možda zna neku drugu pouzdanu internetsku stranicu za takve stvari?

Hvala unaprijed!

17 godina
neaktivan
1marek kaže...

Hvala unaprijed!

www.game.co.uk

Probaj tu.. ista stvar kao i base.
16 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
1marek kaže...

Hvala unaprijed!

www.game.co.uk

Probaj tu.. ista stvar kao i base.
 nula bodova
17 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

www.ebay.co.uk

Ja imam samo pozitivna iskustva s njima ;) Samo gledaj da kupujes od nekoga tko ima 100% pozitivan feedback i to od neke trgovine. Iako mozes i privatno ako hoces.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na kraju nisam ni imao drugog izbora, pošto amazon ne šalje u kroaciju... Našao sam nekog lika sa 100%-tnim pozitivnim feedbackom, i iz Manchestera sada stižu nove Shure-ove SE110-ice.

16 godina
neaktivan

Evo trebale bi mi slusalice za mp3 koje bih koristio po gradu, razmisljao sam o Sennheiser MX 560 (dodu 150kn)...

Dali netko ima neke druge u tom cijenovnom rangu, ili pak da pogledam neke skuplje kao one in-ear, jedino mi nije jasno zbog cega su te in-ear skuplje, ja sam to probao od sonyericssona, i dosta su neudobne...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

ja imam ove Pioneer slušalice (SE-CL21) i predobre su mi...i ništa ne čujem osim mjuze kad hodam gradom Smijeh

skroz sam zadovoljna,koštale su oko 120-140 kn,više se ne sjećam

i imaju garanciju,godinu dana

na ovom forumu me više NIŠTA ne može iznenaditi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Evo trebale bi mi slusalice za mp3 koje bih koristio po gradu, razmisljao sam o Sennheiser MX 560 (dodu 150kn)...

Dali netko ima neke druge u tom cijenovnom rangu, ili pak da pogledam neke skuplje kao one in-ear, jedino mi nije jasno zbog cega su te in-ear skuplje, ja sam to probao od sonyericssona, i dosta su neudobne...

In-ear slušalice blokiraju više zvukova iz okoline nego obične earbuds, pružaju veći dinamički raspon jer se protežu u ušni kanal, a pošto blokiraju većinu zvukova iz okoline, ljudi ih obično slušaju na manjoj glasnoći što smanjuje rizik od oštećenja uheka...
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Sa in-ear sluškama obično dolaze tri veličine gumica ili pjenastih nastavaka, pa za pravi doživljaj muzike i udobnost treba malo eksperimentirati. Možda si ti samo imao prevelike gumice na njima, pa su ti zato bile neudobne...
17 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Evo ovako! Slusalice koje sam nedavno kupio koje ste mi preporucili u ovoj temi su PUKLE. Tj. nisu PUKLE, nego je PUKLA, dakle, jedna slusalica. Zanima me gdje se mogu kupiti ove Sennheiser CX500? Na onoj stranici koju gore preporucujete ih nema. Imate li neki drugi prijedlog? Bilo bi dobro kad bi se mogle kupit preko amazona (americkog) ili da se mogu kupiti negdje u Osijeku ili Zagrebu. Ostali uvjeti su svi isti kao i u prvom postu.

EDIT: Nasao sam ih na amazonu, ali mi nije jasno, vidio sam na jednom drugom forumu da ih je covjek platio $40, a tu kostaju $77. Ne pada mi na pamet kupovat preko eBaya.

http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-500-Lightweight-Headphone/dp/B0014FCLV6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1243269934&sr=8-3

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 19:22 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Evo ovako! Slusalice koje sam nedavno kupio koje ste mi preporucili u ovoj temi su PUKLE. Tj. nisu PUKLE, nego je PUKLA, dakle, jedna slusalica. Zanima me gdje se mogu kupiti ove Sennheiser CX500? Na onoj stranici koju gore preporucujete ih nema. Imate li neki drugi prijedlog? Bilo bi dobro kad bi se mogle kupit preko amazona (americkog) ili da se mogu kupiti negdje u Osijeku ili Zagrebu. Ostali uvjeti su svi isti kao i u prvom postu.

EDIT: Nasao sam ih na amazonu, ali mi nije jasno, vidio sam na jednom drugom forumu da ih je covjek platio $40, a tu kostaju $77. Ne pada mi na pamet kupovat preko eBaya.

http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-500-Lightweight-Headphone/dp/B0014FCLV6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1243269934&sr=8-3

Hrvatski zastupnik za Sennheiser (Zagreb, Maksimirska cesta)
Inače, niti nemoj kupovati Sennheiserice preko Ebaya jer su redovito kineske kopije, jako je teško pronaći pouzdanog prodavača, a kopije su sve bolje i bolje te ih je teško razlučiti (osim kad stignu pa se razočaraš u zvuku).
Btw žao mi je što si imao problema s Philipsovima, jer imam iste takve doma i svašta su prošle a još sviraju, i to bolje nego neke skuplje slušalice koje imam :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 20:52 (motom2772).
17 godina
neaktivan
motom2772 kaže...
Assassin kaže...

Hrvatski zastupnik za Sennheiser (Zagreb, Maksimirska cesta)
Inače, niti nemoj kupovati Sennheiserice preko Ebaya jer su redovito kineske kopije, jako je teško pronaći pouzdanog prodavača, a kopije su sve bolje i bolje te ih je teško razlučiti (osim kad stignu pa se razočaraš u zvuku).
Btw žao mi je što si imao problema s Philipsovima, jer imam iste takve doma i svašta su prošle a još sviraju, i to bolje nego neke skuplje slušalice koje imam :)
 Da, ali kostaju 600kn. Na amazonu kostaju 370 ($77)!
17 godina
neaktivan

+PDV, +carina

(ili čekaj da uđemo u EU)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 23:45 (motom2772).
16 godina
neaktivan

@Assassin, pogledaj si ako su ti ove preskupe Sennheise seriju MX, ja osobno sam prije neki dan uzeo MX560 koje su jedne od skupljih u toj kategoriji (oko 170kn) ali nije mi zao novca, uzeo sam ih zbog toga jer imaju izrazeniji bass a to sam oduvijek volio na malim slusalicama. Frend ima MX160 koje je paltio 70kn mislim i isto su ti dosta dobre nemaju toliko izrazen bass, ali za tu cijenu su bolje od bilo kojeg drugog proizvodaca kojeg sam probao.

Jos nesto, neznam ako jos netko je imao slicno iskustvo, naime doma imam 2 mp3 player od Sony-a i nemogu se pozaliti na nijedan jer su oba stvarno dobra (jedan moj jedan od sestre) no one Sony-eve slusalice nevaljaju za*urac, obe su crkle nakon niti godinu dana koristenja, prvo je pocela jedna otkazivati pa onda i druga, zica je dosta osjetljiva za razliku od Sennheisera cije su zice daleko bolje i izdrzljivije.

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Sennheisera cije su zice daleko bolje i izdrzljivije.

To ne možeš reći općenito, već samo za neke modele. Zato što:
Imao sam MX500, krepala žica nakon 2 godine (nisam imao garanciju više).
Frendu na PX100, krepala žica.
Dobio nove, opet krepala žica (onda smo to išli lemit).
Drugi imao PX200, krepala žica, onda je uzeo neki drugi model.
MX500 sam čak i išao otvarati da vidim kako to izgleda, i nisam nimalo bio impresioniran kvalitetom izrade.
A onda svratiš malo na forume i na amazon pogledati dojmove korisnika i skužiš da ima još gro ekipe s istim ovakvim iskustvima, pa mi je laknulo (nisam sam).
Onda, s druge strane Sonyeve jeftine slušalice isto hoće krepat, točno kako si rekao. Ali imam one MDR-EX82 in-ear koje dolaze s njihovim skupljim playerima, i te rade već 2 godine bez problema.
17 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Ma ipak ne kupujem sad slusalice. Naime, ove nove (koje su se sad raspale) sam kupio nakon sto sam na starim philipsovim (koje sam platio 370kn, odlicne slusalice, stare mozda godinu dana - SHE9500) izgubio jednu onu gumenu kapicu koja se nigjde nije mogla kupit. Sad sam uzeo kapice sa ovih pokidanih, i stavio ih na stare i sve je super.

p.s. preko amazona ne bi placao carinu i to... (rodbina), zato me iznenadila razlika u cijeni (600kn u HR naprema $77 na amazonu!)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 14:34 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
motom2772 kaže...

To ne možeš reći općenito, već samo za neke modele. Zato što:
Imao sam MX500, krepala žica nakon 2 godine (nisam imao garanciju više).
Frendu na PX100, krepala žica.
Dobio nove, opet krepala žica (onda smo to išli lemit).
Drugi imao PX200, krepala žica, onda je uzeo neki drugi model.
MX500 sam čak i išao otvarati da vidim kako to izgleda, i nisam nimalo bio impresioniran kvalitetom izrade.
A onda svratiš malo na forume i na amazon pogledati dojmove korisnika i skužiš da ima još gro ekipe s istim ovakvim iskustvima, pa mi je laknulo (nisam sam).
Onda, s druge strane Sonyeve jeftine slušalice isto hoće krepat, točno kako si rekao. Ali imam one MDR-EX82 in-ear koje dolaze s njihovim skupljim playerima, i te rade već 2 godine bez problema.

Nisam ni mislio na sve modele, ja sam dosada imao ove MX560 i HD 202, ove prve koristim tek par tjedna ali ove HD 202 sam bezbroj puta slucajno potegao malo jace zicu, nikada nije puklo, zica se iskrivila par puta kad sam putovao negdje, opet nista rade kao nove, takoder frend ima MX160 on ih je isto podosta maltretirao rade isto ko da im nista nije bilo.
Sto se tice Sony-a, nevolim in-ear, a mp3 sam platio 600kn cca prije god,dvije neznam tocno tako da i on bi trebao spadati medu skupljima, al evo ti problema sa njihovim slusalicama. Neznam mozda ima ljudi koji su imali problema sa Sennheiserom ali kao sto sam rekao ja sam i vise nego zadovoljan tako da i dalje nastavljam njih koristiti/kupovati/preporucati...
17 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Ja sam vlasnik PX 100 slusalica i mogu reci da je kabel los. Plug je predug i kabel se lomi. U godinu i po dana promijenio sam dvoje slusalica (znaci, ove su trece koje sad koristim) - i sve pod garancijom. Zvuk je inace na njima solidan.

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

i ja sam u velikoj dilemi izmedu slusalica(e) :

Ovako vidim da na ebay-u nije preporucljivo uzimati ali na ebay švabija sam nasao par modela koje bi trebale biti original (radi se o Sennheiseru) pa dali su to fake ili su origi:

http://cgi.ebay.de/Original-Sennheiser-CX500-CX-500-in-schwarz_W0QQitemZ190310994747QQcmdZViewItemQQptZKopfh%C3%B6rer?hash=item2c4f6b533b&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Radi se o modelu CX500 .... dali ima tko kakvu drugu preporuku?

tnx

Opel Club Croatia
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 0:25 (Medolinoo).

1 0 hvala 0
17 godina
To su vrh slušalice, svakako preporučam. Po meni je bolje uzeti kod nas unatoč nešto većoj cijeni, ali barem znaš da su oriđiđi, a ne fejk, a i s eventualnom reklamacijom je lakše u tom slučaju.
17 godina
neaktivan

hahaha VRH VRHOVA

Opel Club Croatia
17 godina
Da,da, ekstra slušalice.
16 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Preporuka su Ultimate Ears slušalice  (sve su in-ear modeli) koje se rade okvirno u tri kvalitetno/cjenovne kategorije, a mogu se nabaviti preko Ebay-a.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka slusalica

Uzmi senhheisera, nećeš požaliti. U zadnje vrijeme sve uzimam od njih što se tiče slušalica i sličnih producta.

Da nije one glupe tipkice za javljanje na pozive istog trena bi uzeo jedne za iphone :D

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
infinityzg kaže...

Jao sad cu vas sve ubiti u pojam :D Ovako, ja sam imao Sennheiser cx300 i majko mila koji je to zvuk bio! MILINA! Jos na moj minidisc.. ah... savrsnestvo. Bassovi nenadj***** :D Kod nas vec godinama kostaju preko 400kn, pa sam si ja lijepo njih nabavio za 200kn iz Londona, a sada ih mogu i za 100kn nabavaiti. Jasno, original. Jedini je problem kaj nemate garanciju. Ali za te pare koliko dodju kod nas, kupim njih cetiri i miran sam. Sada cu si uzeti cx300 II.

Evo da malo probudim temu...

Jel jos uvijek mozes nabaviti te sluske za tu cijenu?

17 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
infinityzg kaže...

Jao sad cu vas sve ubiti u pojam :D Ovako, ja sam imao Sennheiser cx300 i majko mila koji je to zvuk bio! MILINA! Jos na moj minidisc.. ah... savrsnestvo. Bassovi nenadj***** :D Kod nas vec godinama kostaju preko 400kn, pa sam si ja lijepo njih nabavio za 200kn iz Londona, a sada ih mogu i za 100kn nabavaiti. Jasno, original. Jedini je problem kaj nemate garanciju. Ali za te pare koliko dodju kod nas, kupim njih cetiri i miran sam. Sada cu si uzeti cx300 II.

Evo da malo probudim temu...

Jel jos uvijek mozes nabaviti te sluske za tu cijenu?

Mogu probat :)

15 godina
neaktivan

da malo ozivim temu, vec nekoliko dana trazim slusalice za mobitel, tj. za slusanje muzike, i treba mi nesto kvalitetno..

iz Bosne sam, i jedino sto sam za sad kod nas nasao su sennheiser cx 500 recimo, koje se cine odlicne, ali kostaju samo 35KM, sto mi daje sumnju da je obicna kopija..

znaci, zna li iko neki online shop gdje mogu narucit slusalice za nase prostore, tacnije BiH, do 200 KN (50KM)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice