Preporuka slusalica

poruka: 92
|
čitano: 36.793
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Preporuka slusalica
ismar89 kaže...

da malo ozivim temu, vec nekoliko dana trazim slusalice za mobitel, tj. za slusanje muzike, i treba mi nesto kvalitetno..

iz Bosne sam, i jedino sto sam za sad kod nas nasao su sennheiser cx 500 recimo, koje se cine odlicne, ali kostaju samo 35KM, sto mi daje sumnju da je obicna kopija..

znaci, zna li iko neki online shop gdje mogu narucit slusalice za nase prostore, tacnije BiH, do 200 KN (50KM)

Kupio te cx500 i nakon par mjeseci počelo krčati u lijevoj slušalici mislim, otvorim ih da ih probam zalemiti kad ono to uopce nije žica nego nekakva vlakna, nakon toga sam ih bacio.

Ali sam vidio na svi hvale cx300 pa pogledaj ako ih ima negdje za kupiti.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
ismar89 kaže...

da malo ozivim temu, vec nekoliko dana trazim slusalice za mobitel, tj. za slusanje muzike, i treba mi nesto kvalitetno..

iz Bosne sam, i jedino sto sam za sad kod nas nasao su sennheiser cx 500 recimo, koje se cine odlicne, ali kostaju samo 35KM, sto mi daje sumnju da je obicna kopija..

znaci, zna li iko neki online shop gdje mogu narucit slusalice za nase prostore, tacnije BiH, do 200 KN (50KM)

Kupio te cx500 i nakon par mjeseci počelo krčati u lijevoj slušalici mislim, otvorim ih da ih probam zalemiti kad ono to uopce nije žica nego nekakva vlakna, nakon toga sam ih bacio.

gdje si ih kupio ?

15 godina
protjeran
ismar89 kaže...
EZY-E kaže...
ismar89 kaže...

gdje si ih kupio ?

preko oglasnika, bile su neotvorene

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan

nesto iskreno sumnjam da su onda bile originalne, ako su tako brzo pravile probleme..

a kod mene nema cx 300, ali ima cx 350 i  cx380, po 45KM (oko 180KN)

14 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

trebam savjet:

znaci kupujem slusalice do 300kn ali moraju ic preko glave, pomogucnosti da su nabavljive u Osijeku, ili u Hrvatskoj. Hitno mi trebaju a znam kolko treba da nesto stigne izvana...
i da, ono najbitnije: moraju imat dobar bass, kontam ih koristit za mobitel (za slusanje glazbe). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Preporuka slusalica
Uni-T kaže...

trebam savjet:

znaci kupujem slusalice do 300kn ali moraju ic preko glave, pomogucnosti da su nabavljive u Osijeku, ili u Hrvatskoj. Hitno mi trebaju a znam kolko treba da nesto stigne izvana...
i da, ono najbitnije: moraju imat dobar bass, kontam ih koristit za mobitel (za slusanje glazbe). 

Pogledaj si Ronis u Zagrebu imaju dosta dobru ponudu.

14 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Hvala, stvarno imaju veliku ponudu...
Sta mislite o ovima?
http://www.ronis.hr/pioneer/189/slusalice-pioneer-se-mj31/SE-MJ31/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Uni-T kaže...

Hvala, stvarno imaju veliku ponudu...
Sta mislite o ovima?
http://www.ronis.hr/pioneer/189/slusalice-pioneer-se-mj31/SE-MJ31/ 

Osobno bi uzeo nešto od Akg ili Sennhaisera osobno imam ove druge 205 II i prezadovoljan sam.

14 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Imam losa iskustva sa sennheiserom, uvijek mi se raspadnu, ili ako se malo jace lupe pocnu krcit itd.. zvuk im je dobar ali kvaliteta izrade nije bas (bar kod onih koje sam ja imo, a imo sam par komada).
sto se tice AKG-a gledo sam i njih ali ove imaju veci freq. opseg.. A i citam malo po netu, svi ih hvale.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 20:55 (Uni-T).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Uvijek stavljam AKG ispred Sennheisera.Čine mi se bolje izrađene , daju bolji zvuk za isti iznos , kvalitetne su.

Dvije marke koje gledam kad kupujem slušalice su Grado i AKG.Grado sr 60i se nameće kao fenomenalan izbor.Uspoređivao sam ih s mnogo slušalica koje su skuplje čak , i to ne malo i svake bi pobjedile , jednostavno ogroman best buy.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

sto se tice AKG-a ove su mi zasad favorit (ispod 300kn)
http://www.ekran-avc.hr/p3053/akg-k404/product_info.html 

sta mislite?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 23:05 (Uni-T).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka slusalica
Imao sam ih , dobre slušalice. Dobar bas , srednjih fali malo , visoki su ok i glasnoća je sasvim solidna , mogu biti jako glasne. Imao sam ih oko pola godine i nisu nikad zaštekale niti ikakvih problema s kablom , kontaktom. Preporuka
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

nazalost, spalili su me i za te slusalice {#} bas nemam srece...
od tih do 300 kn imaju samo ove (ijako na stranici jasno se vide i te 404):

http://www.ekran-avc.hr/p3054/akg-k420/product_info.html stim da kao mogo bi se skontat neki popust... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 19:54 (Uni-T).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Uni-T kaže...

Imam losa iskustva sa sennheiserom, uvijek mi se raspadnu, ili ako se malo jace lupe pocnu krcit itd.. zvuk im je dobar ali kvaliteta izrade nije bas (bar kod onih koje sam ja imo, a imo sam par komada).
sto se tice AKG-a gledo sam i njih ali ove imaju veci freq. opseg.. A i citam malo po netu, svi ih hvale.

a koje modele si to imao ako nije tajna?

EDIT - sad vidim da imaš tek 16 godina - tak da vjerojatno nisi imao neke Senn iz bar srednje klase (bar model serije 4 ili 5)...

uho u najidealnijim uvjetima čuje od 40 - 16 ili 17 000 Hz..tako da za slušalice treba bacit pogled kolikio prenose. One koje na papiru imaju 20-20 000Hz u svranosti zvuče "šuplje" - fali basa i visokih, kao kod nekih mini linija...

Zato treba gledat slušalice koje na papiru piše da prenose recimo, 16 - 24 000HZ, iako se to uhom ne čuje, ali zato u slušnom području zvuk zvuči bolje.

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 23:02 (cassini).
14 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

nista ozbiljnije, uglavno one sto idu u usi... i svake, ali svake su zavrsile na reklamaciji. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Pozdrav, nadam se da ne uzrupiram nikome temu, al da nepotrebno ne "zagađujem" forum još jednom u nizu tema, odlučih zatražiti savjet ovdje. Trebam preporuku slušalica do nekih 200 - 250 kn, prvenstvena uporaba glazbeni player (iPhone) + povremeno korištenje na laptopu. Kaj se vrste tiče, navikal sam koristiti in ear slušalice, prostorno su mi najekonomičnije, al ako mislite da za te novce mogu dobit nešto bolje u nekoj drugoj "kategoriji" voljan sam saslušat sve prijedloge.
Još jedno pitanjce, kolko otprilike koštaju nekakve prosječne wireless slušalice?

0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka slusalica

daj me preporucite slusalice outear do 200-300 kn s nekim extra bassom za mjzu i filmove.. malo kvalitetnije i da mi je ono za usi veliko.  imo sam jedne manhatan dobar je bio zvuk al usi su me ubijale dok sam ih nosio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Preporuka slusalica

Ups ja misli da se govori o headsetovima sorry

Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 15:42 (Trollzor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Preporuka slusalica

Dali itko može preporučiti slušalice do 300 kn.Bitno je da su in-ear te da imaju dobar bass (naravno  slušalice moraju biti kvalitetne a ne neko kinesko smeće).

Meelectronics imaju dobru kvalitetu (SP51) šta se slušalica tiće.Ako znate neku drugu marku tipa meelec ili seenheister samo recite.

Kupnja se može obaviti ili preko ebay-a ili u nekom hrvatskom dućanu.Sasvim svejedno.

Beatus non est,qui habet,quae cupit,sed qui non cupit,quae non habet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka slusalica

Može preporuka in ear slušalica za mob sa ebaya, neke dobre za 10-ak dolara...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 18:22 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka slusalica

moze preporuka out ear slusalica, znaci headphones... do 200kn, da budu što veće, da mi uho moze uc u njih, uglavnom za muziku i filmove, što jači bass..
kupio sam u elipsu prije godinu dana negdje za 100kn i super su, velike, mekane dobar bass samo malo tihe i sad polakao crkavaju... znam da nema nekih predobrih za 200kn al najbolje šta se nudi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Preporuka slusalica

Pozdrav. Molim preporuku slusalica on-ear. Nije mi uopce bitna snaga, nego samo cistoca zvuka, da bass bude prisutan ali da ne prevlada nad visokim tonovima. Trenutno imam Beats Studio, kupljene prije dvije godine. Tada su mi se svidjale, ali kad sam usao vise u audio tehniku, vidio sam da su pravo smece. Zvuk nije stvaran nego je u stvari jako los. Ovih dana sam gledao Bose, AKG, Sennheiser, Sony. Posto imam zvucnike Bose Companion 20 (imao sam Companion 2 series II ali sam ih zamjenio za skuplje), ja bih isao na Bose jer sam jako zadovoljan kvalitetom zvucnika. Pretezno slusam glazbu gdje synthesiser ima najvecu ulogu. Slusam takodjer prakticki sve zanrove, ali u danu, 80% glazbe koje poslusam su Depeche Mode, a ostalih 20% je sve ostalo (Rap, Dance, House, Rock, Classical, Pop). Dakle, najbolje slusalice za slusati Depeche Mode grupu {#}

Edit: cijena nije problem, ali cisto da dam neku granicu, rekao bih 250€.

Enjoy The Silence
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 21:35 (MatijaZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka slusalica
Moze preporuka nekih in-ear slusalica od oko 200-400kn. Koristio bi ih za slusanje muzike (EDM) sa mobitela. Lose se razumijem u slusalice, tako da bi sam vjerojatno najgore moguce odabrao. :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Preporuka slusalica

Pozdrav.Necak mi ima rodjendan,pa posto voli igrat igrice,trebaju mu neke gamerske slusalice.Isao bi do nekih 400kn,pa ako mi mozete neke preporuke dati.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Preporuka slusalica

Moja preporuka definitivno za OVO  definitivno najbolje slusalice koje sam imao, i koje sam uopce i probao. A probao sam puno vrhunskih brandova

0 2 hvala 0
7 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Pozdrav, moze neka preporuka slusalica do oko 200 kn, za gaming na PC.

Za sada sam gledao ovo: http://www.sharkoon.com/product/1696/RUSH+ER2

Sto se specifikacija ne znam sto da tocno gledam pa moze i savjet oko toga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.11.2017 9:12 (filiplat).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

Moja preporuka definitivno za OVO  definitivno najbolje slusalice koje sam imao, i koje sam uopce i probao. A probao sam puno vrhunskih brandova

To je apsolutno najgore smece koje sam ikada imao na glavi. Imas osjecaj da ti je glava u presi a zvuk je ubitacno los. U firmi smo ih koristili za konferencijske pozive a meni su toliko isle na zivce da sam na kraju koristio svoje slusalice samo da ne moram to sranje na glavu staviti

Freak Show Inc.
10 godina
Preporuka slusalica

U potrazi sam si za slusalicama, koje bi ste mi preporucili izmedu ova dva modela

1 Major II Bluetooth
5 Sennheiser hd 201

0 0 hvala 0
12 godina
Pozdrav.Moze preporuka kakvih gamerskih slusalica do 50eu?Znam da nije neki pudjet,ali vjerujem da se nadju solidne sluske sa solidnim micom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka slusalica

Da li ove slušalice mogu proći? Našao sam ih u ovoj trgovini skoro duplo jeftinije nego u Elipsa. Da li je ova trgovina pouzdana?

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 16:51 (Jolckan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice