Kupio sam Grundig mpixx 4100 i kada upalim njegov originalan program za pretvaranja videa u njegov avi format,ubacim filmiće i stisnem convert ništa se ne dogodi???Imate li rješenje na ovaj problem?
Mp4 Player
- poruka: 17
- |
- čitano: 5.355
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
plz pomognite
Pogledaj upute za taj program i vidi koji ulazni format podržava, možda mu daješ fajlove koje ne zna pročitati.
dajem mu sve dobre fajlove-jedino mi 4 filmića od njih 10 uopće i prikazuje kao ikone da ih mogu dodat-piše convert nov i kliknem to piše status ready i progress ništa
a kada probam s drugim programom onda converta i kad stavi na mp4 nemože ga čitat
Sad sam ga probao ponovno instalirat i deinstalirat i reinstalirat ništa isto sere
ima mozda nekih problema sa velicinom filmica?
nebih reko jedino mi 4 od 10 filmića uopće hoće stavit u program
Kupio sam Grundig mpixx 4100 i kada upalim njegov originalan program za pretvaranja videa u njegov avi format,ubacim filmiće i stisnem convert ništa se ne dogodi???Imate li rješenje na ovaj problem?
probao sam na tvoj naćin isto stisnem convert now i apsolutno ništa
puno hvala =)
Imam također problem s konvertiranjem... kako ste riješili problem?
Izluđuje...
Kad pogledam video koji je konvertiran s njegovim konverterom ima postavke koje nema ni jedan kao framerate 22.000000. Niti jedan konverter kojim sam kovertirao filmove nije uspio njemu pogodan avi format da bi ga svirao... Svašta. Čak ni njegov konverter ne vrti sve filmove. samo stoji....
Ja npr trebam konvert iz mov u avi... Nađoh program ali ovaj mu se avi ne sviđa.... neće...
Pa nebi čovjek poludio. Ima li na bagu itko tko zna u čemu je caka i kako riješiti problem?
Morao sam se opet javiti..
Našao sam riješenje za GRUNDIG MPIxx 4400
Problem je kao što znate bio gledanje videa...
Da bi ga gledao sada trebao sam 2 konvertera
Možda mislite da je to mačiji kašalj.
To sam se i sam moga sjetit, mislite..
Da toga sam se i ja sjetio ali od svih konvertera mi je radio samo ovaj...
Allok MOV Converter
A poslje njega sam koristio konverter koji imam na cd-u
AVIConverter
Na slici se (valjda) vidi koju sam postavku postavio da bi riješio problem. Pokušao sam prebaciti i u avi ali mi je pretvarao avi u mono pa nisam htio...to...
U obe solucije sada odabiram najbolje opcije koje imaju i sada bogu hvala, svira...
Eto ga.. Nitko dovoljno nije bio savjestan da prenese rješenje..
Sad sam to učinio...
sljedite primjer dobri
Ova moja budaletina od playera opet ne radi kako treba. Ni sa gore navedenom solucijama.
Ni s jednom od solucija koje sam pokušao. Čak ni oni video koji sam prije mogao kovertirati sad neće da konvertira a ni oni videosi koji sam mogao gledati prije sad neće niti pokrenuti...Ma stvarno.
Narode okanite se GRUNDIGA!!!!bar što se tiće ovog playera....
Da poludiš!
Ostao sam dužan ...
Prije 17 mjeseci sam kupio GRUNDIG i od tada ga koristim. Da je bilo problema s njim jest ali kad sam se uštosio i našao konverter sada nemam nikakvih problema osim kad gledam film pa u filmu ima mnogo sitnih detalja pa slika pocrni ali to je zanemarivo . Od sada odgledanih 100 filmova to mi se desilo na 2-3. Još uvijek besprijekorno radi. Pao mi je nekoliko puta. s metra visine. opao u vodu koja nije prodrla u uređaj. Radimm u prašini a njemu i dalje ništa . Ali što se tiće kartice koja se umetne sa strane može podnjeti karticu od 2 a ne 4 gb. mali im je propust u tome ali on u sebi ima 4 bg i s tom karticom od 2 uwiiiiiiii ima tu mjesta. Kad konvertiram film on se smanji na 300 cca MB. Ako video traje 1,30 min iz nekog razloga on piše da traje duplo... ne znam zašto ali nije me ni briga. Sve fino radi..video stavljam na vanjsku karticu a mnjuzu na njegov "hd"... jer video prebacivanje traje vječnost....
Dakle mjenjam izjavu... ako si želite simpa mp4 onda uzmite ovaj.
Evo postavka za dekodiranje videa...