Koja glazbena linija (služila bi kao pojačalo)?

poruka: 10
|
čitano: 9.164
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Molim pomoč oko glazbene linije

pozdrav svima 

ovako htio bih pitat one malo iskusnije sto misle koju glazbenu liniju uzet . linija bi služila kao pojačalo najviše . sony-a nebih gledao . ima jako nekvalitetne zvučnike . sa vrlo malim magnetom . a sada za pojacalo samo po sebi neznam kako sony ima .. kenwood liniju imam vec dosta dugo i pokazala se jakoo dobra . sada pitanje koju liniju uzeti a da je najjača

hvala

MaTeO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najvažnija je stvar koliko novaca bi izdvojio jer bolja kombinacija bi ti bio neki AV receiver (pojačalo s ugrađenim tunerom) i 2 poštena zvučnika nego raznorazne mini linije.

Novi Zewa Deluxe 3-slojni papiri u od sada u dvije varijante: žuti i breskva papiri su deluxe kvalitete, još mekši i elegantniji.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imao sam i receivere , i auto pojacal , i logitech z-5500 .. i najbolje je zvučalo samo kada sam imao jaču liniju i na nju spajao .. zvuci nemoguce ali je .. a receiver je bio 7x105 w

MaTeO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Molim pomoč oko glazbene linije
crni_031 kaže...

imao sam i receivere , i auto pojacal , i logitech z-5500 .. i najbolje je zvučalo samo kada sam imao jaču liniju i na nju spajao .. zvuci nemoguce ali je .. a receiver je bio 7x105 w

* Oprosti ali izjava mi je smiješna

* Jedino ako su to oni ˝visokokvalitetni˝ receiveri Yoko, Eltax i slična smeća.

Uz dobar receiver i par zvučnika (bilo samostojećih ili bookshelf tipa) niti jedna mini,micro,whatever linija nema šta tražit.

Jedino ako si imao loš razmještaj zvučnika pa ti je zvuk bio koma.

Novi Zewa Deluxe 3-slojni papiri u od sada u dvije varijante: žuti i breskva papiri su deluxe kvalitete, još mekši i elegantniji.
17 godina

Yamaha Pianocraft serija, najbolji omjer uloženo-dobiveno.

Pogledaj još i Philips micro linije.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 14:16 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ivo .. receiver je bio denon .. zvučnici su bili magnatovi stupovi 180 w rms svaki .. i to jednostavno nije bilo to .. receiver je   bio otporan na 6 0hm najmanje .. i nazalost na njega sam spoio 4 ohm alpine auto subwoofer . 300 w rms-a . a nakon 2 mj je izlaz totalno oso . i pojacalo se svo zdrk... 

logitech z-5500 necu ni komentirat .. smeče plastično

kenwood linija 2 x 100 w rms .. stara 10 god .. prava stara tehnika . teska je 13 kg ... spoio sam na nju isti alpinov subwoofer .. 2 zvučnika . i 2 magnatova stupa .. i nevjerovatno ali radi . i to jakooo dobro radi . bolje od svega sto je dosad bilo . na liniji je tak osviralo 5 mj . i tek sada je ulaz izgorio .. stavio sam novi i opet je sve p ostarom .. ali nazalost liniju sam moro vratit staroj . a takih linija vise nema  ( kenwood  rc-553e) 

i prije nisam ni sam vjerovao da je nesto tako moguče .. ali et sam sam se uvjerio .. i zato trazim liniju koja ima najjace pojacalo u sebi da opet napravim istu stvar .. ovo što je ovaj decko posato su microlinije od po 20 w rms .. to me nezanima

hvala na odgovorima

MaTeO

0 0 hvala 0
17 godina

Tebi treba pojačalo, a ne linija, obzirom da zvučnike već imaš.

Ne možeš miješati zvučnike različitih impedanci, pitaj boga kako si to spojio - impedanca je vrlo nisko padala tijekom glasnijeg slušanja.

Desit će ti se opet. No opet, tvoji novci. Kupi neko rabljeno 100W pojačalo i igraj se.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Denon ima odlične recivere, nemožeš reči da su loši jer nečitaš uputstva. Ako ljepo piše da je za 6 oma, nemožeš staviti 4 oma. Možeš, al če ti se desit to kaj se desilo tebi.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo ovako dobijem liniju neku staru i ima ovakav konektor ali neznam kako se zove pa molim pomoc ako netko zna da kaze evo i slika je tu

THE HIIIIe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koja glazbena linija (služila bi kao pojačalo)
dumina kaže...

evo ovako dobijem liniju neku staru i ima ovakav konektor ali neznam kako se zove pa molim pomoc ako netko zna da kaze evo i slika je tu

To ti je ovaj konektor http://www.ebay.com/itm/Connector-DIN-2-Pin-Male-Speaker-Plug-Hi-Fi-PAIR-00644-/370892832907?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Audio_Cables_Adapters&hash=item565aef808b

BARCA - MES QUE UN CLUB
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice