Ipod shuffle kopije

poruka: 12
|
čitano: 3.146
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ipod shuffle kopije

daj mi recite jel to valja šta? vidim na njuškalu ima ih i za 50 kn vec, dali je netko imao problem sa njima i koja je razlika između originala i te kopije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ipod shuffle kopije

Evo ti ovdje primjer kineskog samsung eksternog diska ...

http://tridos.hubpages.com/hub/How-To-Spot-Fake-Chinese-Hard-Drives-Take-Them-Apart

Toliko o kineskim kopijama ... uzmi si mp3 player koji si mozes priustiti i uzivaj :)

16 godina
neaktivan
Ipod shuffle kopije

ima na njuškalu ljudi koji prodaju modele ipod shuffla za 45, 55 kn dobiju se i slusalice i punjac skoro sve. Ne kužim koji bi problem bio, mislim da bi netko napisao vec na netu da je to sranje i da ne treba uzimat, jer kolko vidim nisam našao ni jedan loš komentar na to.

A ovo sa eksternim hardom je komedija. :D 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ipod shuffle kopije
Malo sam skeptičan…..ne kažem da kineske stvari ne mogu biti kvalitetne. No kad je u pitanju ovakva razlika u cijeni u odnosu na original zvuči mi jako sumnjivo.
Znam da inače samo neke solidne slušalice koštaju toliko.

Ili se možda radi o jednom od onih super uređaja koji nema šanse da traju više od godinu dana.
Tako ovisi kaj kome treba.

1 0 hvala 1
16 godina
moderator
razer1911 kaže...

daj mi recite jel to valja šta? vidim na njuškalu ima ih i za 50 kn vec, dali je netko imao problem sa njima i koja je razlika između originala i te kopije?

Ne valja. Razlika je tolika da su slični jedino po izgledu.

Evo ti za 12kn http://www.ebay.com/itm/350916159863

Obično smeće...baterija ne traje sat vremena, a uređaj ne traje duže od 3 mjeseca...

EDIT: I napomena, nema ugrađene memorije, treba ti microSD kartica.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 14:38 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan
Ipod shuffle kopije

znaci teško smeće, onda ništa, ipod shuffle je skup 450 kn, nešt solidno ni nema za neke manje novce

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Onako na prvu - ima Archos Vision za osjetno manje novce ...

8Gb, display i FM radio ... feature set koji zasjenjuje onaj u shuffle-a ...

Cijena u domacem webshopu (kojega necu reklamirati) je ispod 300 kuna ... Kirbaj za te novce!

16 godina
moderator

Ništa posebno...rebrandirani kinez...

Ali opet puno bolje od onog prvog.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
neaktivan
Ipod shuffle kopije

jel mi možete naći neki solidan mp3 da je manjih dimenzija i da nije skup {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ipod shuffle kopije
Rizik je uzimat neke jeftinije stvari ali se po neki puta isplati. Ovaj sam na brzinu uspio naći - MP3 player LENCO Xemio-253
Čini mi se dosta solidan.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ipod shuffle kopije

Na njuškalu ima iPod shulfie za 299 kn  sa slušalicama i punjačem, to je najjeftinije što sam našao {#} http://www.njuskalo.hr/mp3-mp4-playeri/ipod-shuffle-2gb-oglas-9955560

Ako ti je to skupo, možeš kupiti   MS MP403 ja ga imam nekoliko godina i još radi {#}

MS MP403 MS MP403

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice