Firmware za dvd mi je u bin fileovima i nemogu o..

poruka: 1
|
čitano: 1.279
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
firmware za dvd mi je u bin fileovima i nemogu o..

hi naso sam firmware za philips dvd dvp 3360 za besplatno downloadat na netu medutim kada downloadam to pojavi mi se u win raru datoteke i onda to ekstraktiram ,

kada ekstraktiram imam 4 datoteke :1250 i 1251 i 1252 i 1253  u svakoj je file dvp3360_12 bin, nista od toga nemogu otvoriti

(inace na stranici na kojoj sam skino to pise:Version for all CP (1250,1251,1252,1253 and 1254). sta to znaci)

kada udem u neku od tih datoteka i kliknem dvaputa na njih pojavi mi se ovo: chose the program you want to use i ispod if the program you want is not in the list , you can look for the apropriate program on the web  i ovo zadnje sam na kraju i stisno da bi mi kompjuter potrazio program koji ce otvoriti taj fajl medutim bezuspjesno ,cak sam i sprzio prvo datoteke pa onda taj bin fajl na dva nacina prvo sa dvd burnerom a kasnije sa image burnerom isto bezuspjesno

inace htio sam si taj file skinuti da bi mogo povecati titlove i urediti ih pomocu toga programa(naso sam avisub pomocu kojeg mogu povecati titlove medutim kada ih povecam idu mi udesno)

sta da napravim kako bih otvorio taj firmware i kako to uopce funkcionira

laik sam za takve stvari pa zato ljudi pomazite

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 21:16 (berlincro1).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice