Treba mi nesto jednostavno da ne skidam sad Sony Vegas i tako neke profesionalne programe, cak mi je i Camtasia previse, mada u njoj kako god podesim postavke bude lose. Tj, ako ostavim bitrejt kao sto je na izvornom klipu, nakon konvertovanja snimak bude loseg kvaliteta, moram bar duplo vise staviti da bi bio istog kvaliteta. Meni treba da ostane bitrejt manje vise isti, da dobijem na kraju video 50MB razlike ali da nakon konvertovanja .mp4 u mp4 ili mp4 u avi, nebitno, DA OSTANE 100% kvalitet kako zvuka tako i slike. Znaci ako imam klip od 60 minuta i zauzima 700MB, hocu da mi opet ispadne najvise 750MB, ali istog kvaliteta.
Druga bitna stavka je da ima opciju da ja napravim recimo 1920x1080 kao glavnu rezoluciju koja ce biti na tom video klipu kojeg obradjujem i da mogu unutar 1920x1080 da prosirim video ili da ga skupim.
Pre sam koristio neke konvertore video klipova, ali ako ostavim isti bitrejt, on mi smanji kvalitet snimka, a ako povecam onda mi se puno uveca video klip pa puno zauzima.