Reklama

poruka: 7
|
čitano: 1.805
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Reklama

...nadam se da će mi netko pomoći objasniti neke stvari u koje se baš ne razumijem ali bi htjela ili mi može pomoći gdje da nađem potrebne informacije.

Zanima me kada se snima reklama odnosno TV spot npr. za Konzum. Koja je procedura? Ok, šalju se slike za spot, cijene, već snimljeni tekst recimo i ok...netko sve to složi i šta onda....kako dalje, zanima me kako su neki spotovi napravljeni bolje a neki losije u cemu je problem da li je problem kod same produkcije, da li nastaju problemi kod snimanja na bete i slanje u TV postaje ili? potpuno mi je sve to strano pa ako netko ima bilo što za pročitati bilo bi super.....

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Reklama

Možete li mi reći kako se zove pjesma u kojoj se reklamira  na tv  za Juicy fruits?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Reklama
keyofdestiny13 kaže...

Možete li mi reći kako se zove pjesma u kojoj se reklamira  na tv  za Juicy fruits?

Ne mogu.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
moderator
Re: Reklama
keyofdestiny13 kaže...

Nisam je vidio. Možeš probati iskoristiti aplikaciju http://www.shazam.com/ za to (instaliraš je na smartfon i daš joj da "čuje" reklamu).

10 godina
odjavljen
Reklama

To je ta reklama o kojoj sam govorio.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice