Program/dodatak za slušanje glazbe

poruka: 11
|
čitano: 4.851
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Bok,

planiram puštati u bircu mjuzu preko laptopa, pa tražim neki program ili dodatak za program (Winamp, itd.) s kojim bi mogao složiti da se ne čuje onaj prijelaz između stvari, da jednostavno jedna završi i druga počne

Ima kaj takvog ?

TOSHIBA Satellite A300D-17F
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Program/dodatak za slušanje glazbe

Pa isključi Fade in/out u postavkama Winampa (ako sam te dobro skužio što pokušavaš napravit)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina

Svaka pjesma na kraju ima završni dio (studijske verzije), na kojem se npr. polako stišavaju gitara, vokal i dr., ja bi sad taj dio izbacil, da npr. 2-3 sec prije kraja počne druga

I da, ak pjesma ima neki dugi dosadni završetak, prekinem i pustim drugu; ali tak da se prva lagano stišava a druga lagano pojačava

Jesam previše zabrijal ? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ne,to ima winamp reko ti kolega par postova iznad.

Edit,imas opciju neznam naziv tocno..

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 19:26 (zokiN).
16 godina

može malo opširnije objašnjenje ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Supertramp kaže...

može malo opširnije objašnjenje ? :)

moze,instaliraj program SAM2

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina

Nisam duuuuugo kristio WinAmp, ali ono što tražiš zove se crossfade. Potraži malo u WinAmpu i na gugletu, nemam pojma više kako se koristi, sry...

Gledam te!
16 godina
odjavljen

Aha, ti želiš da se ne čuje prijelaz (par sec tišine ili stišanih vokala/instrumenata) između 2 pjesme? E, uključi crossfade Smijeh

Winamp: View - Equalizer. Tu klikni na crossfade gumb (prvi u crvenom okviru) i podesi vrijednost kako ti odgovara (imaš +/- desno od gumba za uključivanje). Stavi na nekih 4-5 sec i isprobavaj.

Prvi uključuje crossfade, druga 2 su za određivanje trajanja prijelaza Prvi uključuje crossfade, druga 2 su za određivanje trajanja prijelaza
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Aha, ti želiš da se ne čuje prijelaz (par sec tišine ili stišanih vokala/instrumenata) između 2 pjesme? E, uključi crossfade Smijeh

Winamp: View - Equalizer. Tu klikni na crossfade gumb (prvi u crvenom okviru) i podesi vrijednost kako ti odgovara (imaš +/- desno od gumba za uključivanje). Stavi na nekih 4-5 sec i isprobavaj.

e to ! Smijeh

hvala ti Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 19:32 (Supertramp).
16 godina

slična tema već postoji , možda ti pomogne

I was here. | http://www.bug.hr/forum/topic/44412.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zayc_17 kaže...

slična tema već postoji , možda ti pomogne

tnx