Bok,
planiram puštati u bircu mjuzu preko laptopa, pa tražim neki program ili dodatak za program (Winamp, itd.) s kojim bi mogao složiti da se ne čuje onaj prijelaz između stvari, da jednostavno jedna završi i druga počne
Ima kaj takvog ?
Bok,
planiram puštati u bircu mjuzu preko laptopa, pa tražim neki program ili dodatak za program (Winamp, itd.) s kojim bi mogao složiti da se ne čuje onaj prijelaz između stvari, da jednostavno jedna završi i druga počne
Ima kaj takvog ?
Pa isključi Fade in/out u postavkama Winampa (ako sam te dobro skužio što pokušavaš napravit)
Svaka pjesma na kraju ima završni dio (studijske verzije), na kojem se npr. polako stišavaju gitara, vokal i dr., ja bi sad taj dio izbacil, da npr. 2-3 sec prije kraja počne druga
I da, ak pjesma ima neki dugi dosadni završetak, prekinem i pustim drugu; ali tak da se prva lagano stišava a druga lagano pojačava
Jesam previše zabrijal ?
ne,to ima winamp reko ti kolega par postova iznad.
Edit,imas opciju neznam naziv tocno..
može malo opširnije objašnjenje ? :)
može malo opširnije objašnjenje ? :)
moze,instaliraj program SAM2
Nisam duuuuugo kristio WinAmp, ali ono što tražiš zove se crossfade. Potraži malo u WinAmpu i na gugletu, nemam pojma više kako se koristi, sry...
Aha, ti želiš da se ne čuje prijelaz (par sec tišine ili stišanih vokala/instrumenata) između 2 pjesme? E, uključi crossfade
Winamp: View - Equalizer. Tu klikni na crossfade gumb (prvi u crvenom okviru) i podesi vrijednost kako ti odgovara (imaš +/- desno od gumba za uključivanje). Stavi na nekih 4-5 sec i isprobavaj.
Aha, ti želiš da se ne čuje prijelaz (par sec tišine ili stišanih vokala/instrumenata) između 2 pjesme? E, uključi crossfade
Winamp: View - Equalizer. Tu klikni na crossfade gumb (prvi u crvenom okviru) i podesi vrijednost kako ti odgovara (imaš +/- desno od gumba za uključivanje). Stavi na nekih 4-5 sec i isprobavaj.
e to !
hvala ti
slična tema već postoji , možda ti pomogne
tnx