Problem sa videoeditiranjem

poruka: 2
|
čitano: 771
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa videoeditiranjem

Pozdrav, evo ja sam novi, ovdje na forumu je bas zabavno pa otvaram puno tema, danas sam vec dosta toga naucio... Jedan problem me vec dosta muci.... Imam kameru koja ne snima u HD rezoluciji ali isto je dobra... kada na tv-u pregledam videe, na lcdu od 82 cm slika je vrlo dobra, a kada prebacim na pc te uredim (editiram sa cyberlink powerdirectorom te spremam u .avi) kvaliteta slike mi bude losa..... jos jedno me zanima a to je- kako staviti hd video na youtube, ali bez moviemakera posto ja imam xp, a mm na xpu nema mogucnost objavljivanja hd videa........

HVALA UNAPRIJED

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem sa videoeditiranjem
helloworld kaže...

Pozdrav, evo ja sam novi, ovdje na forumu je bas zabavno pa otvaram puno tema, danas sam vec dosta toga naucio... Jedan problem me vec dosta muci.... Imam kameru koja ne snima u HD rezoluciji ali isto je dobra... kada na tv-u pregledam videe, na lcdu od 82 cm slika je vrlo dobra, a kada prebacim na pc te uredim (editiram sa cyberlink powerdirectorom te spremam u .avi) kvaliteta slike mi bude losa..... jos jedno me zanima a to je- kako staviti hd video na youtube, ali bez moviemakera posto ja imam xp, a mm na xpu nema mogucnost objavljivanja hd videa........

HVALA UNAPRIJED

Nisam niked radio s tim cyberlink powereditorom ali radio sam na dosta drugih editora i vecina njih ti je nudila da odaberes kvalitetu videa kakva ce ti biti,tako da vjerujem da je tako i sa cyberlinkom samo trebas naci gdje ti to nudi,obicno bude tamo negdi kad ides na Save Movie.

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice