Imam DVD sa 11 epizoda serije ( dr. House). sve je uredu kada gledam prvu seriju, ali kada upalim drugu, treću i svaku ostalu serija ide ali titlovi idu iz prve epizode. Da gledam na računaru možda bih i znao riješiti ali pošto to gledam preko DVD playera i TV ne znam u čemu je problem. inače na DVD su (mislim) postavljeni titlovi sa ekstenzijom .srt. je li to uredu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod mene je situacija takva da ako npr. imam više filmova/serija na DVD-u učitavam zajedno datoteku filma sa *.srt datotekom, kako bi DVD player reproducirao odgovarajući film sa odgovarajućim titlom. Dakle ja samo markiram obe datoteke i odaberem play i stvar je rješena!
Kod mene je situacija takva da ako npr. imam više filmova/serija na DVD-u učitavam zajedno datoteku filma sa *.srt datotekom, kako bi DVD player reproducirao odgovarajući film sa odgovarajućim titlom. Dakle ja samo markiram obe datoteke i odaberem play i stvar je rješena!
Pa upravo za to ti i govorim!
Moj DVD player (koji je spojen na tv) funkcionira na način koji sam ti opisao u prethodnom postu!
ja imam dvd player star nekoliko godina, a sličan sam problem rješio tako da napravim za svaku seriju zasebni folder u kojem se nalazi po epizoda i odgovarajući titlovi, zatim u sljedeći folder druga epizoda sa svojim titlovima itd. pa dok stavim dvd u player, otvoriš folder od serije i on može samo te titlove čitati jedino iz tog foldera iz kojeg si otvorio tu određenu epizodu
I to je rješenje koje se često koristi, još pogotovo ako player ne podržava otvaranje više fileova od jednom.
Riješio sam , jednostavno - dugme na daljinskom SUBTITLES i to je to... hvala svima na trudu.
može lock