Imam problem vezan uz power dvd. Najprije sam instalirao power dvd 9, mogao sam ga pokrenut ali mi nijedan film nije htio radit s njim. Deinstalirao sam ga, instalirao power dvd 10 koji se sada neće ni pokrenut. Os je windows 7 ultimate. Znate možda za rješenje ovog problema? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da li ti izbaci kakvu grešku kada pokrenše 9-ku ili 10-ku? pokušaj pokrenuti i instalirati s "run as administrator", ili pokušaj sa "compatibility mode". da li imaš potrebite codece..ili jednostavno nemaš ispravnu verziju ako si skinuo s torrenta.
a isprobaj si i corelov dvd player, nije loš..
Imam problem vezan uz power dvd. Najprije sam instalirao power dvd 9, mogao sam ga pokrenut ali mi nijedan film nije htio radit s njim. Deinstalirao sam ga, instalirao power dvd 10 koji se sada neće ni pokrenut. Os je windows 7 ultimate. Znate možda za rješenje ovog problema? Hvala
Jos bolje ti je da zaboravis na njega skroz i ustedis zivce, uglavnom veliki slonovski program i zapravo skroz nepotreban. Onda instaliras ovaj dole programcic od samo 3mb i mos gledat kaj oces a DVD ovak otvoris s njim i nema frke.
http://mpc-hc.sourceforge.net/
Evo tek sam sad došao doma, probao instalirat win dvd, kad ga pokrenem komp smrzne i moram ga restartat, u nečem drugom je problem a neda mi se više gubit živce, probat ću mpc pa se javim. Pokušavao sam sa power dvd-om jer me zanimalo kako izgleda uppscaling videa, a druga stvar je to što sam skinuo avatar bluray (45 gb) pa sam htio to pogledat ali samo problemi, najprije nikako nisam mogao pronać kako gledat titlove, onda sam ih uspio dobit sa BS playerom ali nikako namjestit da je jezik (audio) engleski. BS player mi nudi samo francuski, njemački i neke druge. Onda sam ga uspio pokrenut sa KM playerom i dobio titlove ali mi zvuk i slika nisu sinhronizirani. Uglavnom samo frustracije tako da sam odustao od svega dok se malo ne ohladim.