Pomoc sa zvukom

poruka: 11
|
čitano: 1.568
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoc sa zvukom

Pozdrav i izvinite sto pokrecem novu temu , ali mi stvarno treba pomoc. Jucer sam digao sistem (Windows 7) i imam problem sa zvukom , sam mi nadje zvuk i kaze da je sve uredu i kad odem na 

device manager nema nikakvih problema , niti mi je ovaj dole zvucnik u ćošku prekrižen već jednostavno nemam nikakvog zvuka. Pokusavao sam skidati drivere , razne, ali opet nista niti jedan nece da radi

Molim vas pomozite, na xp nisam imao nikakvih problema. Unaprijed hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pomoc sa zvukom

Ikakva pomoc??????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoc sa zvukom

Šta imaš od periferije spojeno? Zvučnike? Slušalice?

Provjeri dali su dobro spojeni (da nisi zamjenio ulaze?), provjeri u control panelu pod hardware and sound / sound ...koji ti je zadani uređaj. Dali imaš integriranu zvučnu ili posebno? Drivere si potraži s Drivereasy.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 17:07 (display name ivo).
11 godina
neaktivan

Imam integriranu zvucnu. I sve sam provjerio sto si rekao sve je uredu , ulaze nisam zamjenio , imam zvucnike , pokusavao sam i sluske nista. Pokusavao stavljati drugu zvucnu ne mogu naci drivere za nju (Creative CT5880).

14 godina
Mehomasni kaže...

Imam integriranu zvucnu. I sve sam provjerio sto si rekao sve je uredu , ulaze nisam zamjenio , imam zvucnike , pokusavao sam i sluske nista. Pokusavao stavljati drugu zvucnu ne mogu naci drivere za nju (Creative CT5880).

Pa evo dao sam ti preporuku programa koji će ti naći drivere sam. Čudno. Gdje spajaš zvučnike / slušalice? Iza na ploču ili na prednjoj strani kučišta?

11 godina
neaktivan

Iza, na prednjoj strani mi nikad nisu radili.Evo pokusat cu s tim.

11 godina
neaktivan

Pokusao sam s tim driverEasy i nadje , instaliram al opet nista ... pocelo mi je ici na zivce :S

16 godina

potraži drivere na str. proizvođača MBO, nForce ima allinone, ali taj obično ne radi, skini zasebne drivere za audio (može i lan).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan

Apsolutno sve sam pokusao, sad digao sistem ponovo, ali sad sam vistu digao i opet nece ... Stvarno vise ne kontam jedino da je otisla zvucna, ali opet ne vjerujem jer prije nekoliko dana je radilo sve ,ali to je bilo na XP... 

11 godina
neaktivan
Pomoc sa zvukom

Imam i ja takav isti problem neki dan odjednom nema zvuka, kada ukljucim nesto u integrisanu pise da je uklj ali nema zvuka.

Drivere i sve sam instalirao, i odlucim da kupim zvucnu karticu i cao zdravo :D

FaReMasteR
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 6:03 (FaReMasteR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I jel sad radi.. ja sam pokusavao nekoliko svojih zvucni i nije radilo tako da cu sad uzet novi i pokusati ako ne bude radilo onda stvarno ne znam ... :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice